Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

póki co nawet new 3ds sra na line up obydwu "current genów" :kaz:

Na lineup ps4 jak najbardziej, co do xo nie jestem do tego przekonany

Z reszta 3ds wyszedł w 2011 wiec wiesz i tak naprawdę oprócz trzech zeld, marianów, fire emblem i bravely default to bida panie

Nawet nie liczę tego co było przed 2013. Tym bardziej że chodzi mi o new 3ds. No i ile czasu musieliście/ musicie czekać na te hity x1 od jego premiery?

Fire Emblem Awekening, Zelda ALBW, tegoroczne MH4, Xenoblade, wraz z remasterem Majory to już wystarczający K.O. dla jednego Sunseta, kolejnych Forz, Halo i remastera Gyrosów z 30 fps w singlu. Tyle n.t. 3DS.

Na wii u masz obecnie najlepsze arcade racer, slasher ostatnich lat, platformówkę i party bijatykę na 2-4, a wkrótce goty future racer i jrpg. Aż do jesieni 2015 lineup MS w por. z Nintendo ssał nie wiele gorzej od Sony, a i tak wypada dotąd słabo w por. z wymienionymi. 

Ps To prawda.

kupił dsa i nagle koneser gierek nintendo XD XD XD 

i jeszcze to zestawianie gierek z handhelda do stacjonarki xd, dobrze, że nie zestawiłeś gba z xboxem one koleś (pamietam jak broniłeś ch.ujowego line upu ps3 tym, że wtedy jeszcze dobre gierki na ps2 wychodziły) 

CHYLE CZAPKE ZA TEN UPOŚLEDZON FORUMING

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jej nogi wyglądają jak parówki :obama:

Albo jego :kaz:

Opublikowano

Oglądałem wywiad z typem z ND i były wsadzone urywki z U4. Ja pier.dole ależ się znowu nahajpowałem. :fsg:

Jakiś nowy czy stary? podaj link

Opublikowano

ubilem za drugim podejsciem pierwszego bossa w BB, drugi boss prawie padl za pierwszym razem (nie bylem przygotowany na niego i mialem tylko 3 koktajle molotowa, a boss lyka ogien cudownie) - jestem meski samiec alfa czy jeszcze musze grac dalej?

jak się jeszcze nie popłakałeś ze złości i nie wzywałeś nikogo do pomocy to gratuluje najcięższy part masz za sobą (ewentualnie porwanie będzie jeszcze cięzkie - jak ci sie trafi to będziesz wiedział o co chodzi) teraz tylko grac i nie używać poradnika :hi:

Opublikowano

ubilem za drugim podejsciem pierwszego bossa w BB, drugi boss prawie padl za pierwszym razem (nie bylem przygotowany na niego i mialem tylko 3 koktajle molotowa, a boss lyka ogien cudownie) - jestem meski samiec alfa czy jeszcze musze grac dalej?

jak się jeszcze nie popłakałeś ze złości i nie wzywałeś nikogo do pomocy to gratuluje najcięższy part masz za sobą (ewentualnie porwanie będzie jeszcze cięzkie - jak ci sie trafi to będziesz wiedział o co chodzi) teraz tylko grac i nie używać poradnika :hi:

Ani nie wzywać kolegów do coopa.

Opublikowano

Post adiego to takie upośledzone dziecko, które chce się bić, a ty zastawiasz się czy przejść obojętnie czy może wdeptać jednym palcem w ziemię. Może odpowiem jutro, bo teraz idę jeszcze pograć w MGO3, a ty w tym czasie możesz poszukać czezkiego na serwerach hearthstone i (pipi)niecie razem jaką partyjkę na tych swoich smokach.

Opublikowano

Oglądałem wywiad z typem z ND i były wsadzone urywki z U4. Ja pier.dole ależ się znowu nahajpowałem. :fsg:

Jakiś nowy czy stary? podaj link

Wywiad był przeprowadzony podczas eventu dla prasy z kolekcji Drejka.

Jak chcesz to mosz:

https://www.youtube.com/watch?v=ncOcBT4nxes

Jest o samej kolekcji, o U4, coś tam o TLOU. Spoko pogadanka. 

Opublikowano

i jeszcze to zestawianie gierek z handhelda do stacjonarki xd, dobrze, że nie zestawiłeś gba z xboxem one koleś (pamietam jak broniłeś ch.ujowego line upu ps3 tym, że wtedy jeszcze dobre gierki na ps2 wychodziły) 

jakbyś ty wcale nie używał upośledzon argumentów typu MGS3 wyszedł wczoraj na x360 więc nigdy nie był deal breakerem ps2  :rotfl:

no i co cię boli typie? prawda cię boli że lineup x1 to meh nawet dla ciebie, bo sam wolisz kitrać się ze znienawidzonym ps4?  :pawel:

Opublikowano

Post adiego to takie upośledzone dziecko, które chce się bić, a ty zastawiasz się czy przejść obojętnie czy może wdeptać jednym palcem w ziemię. Może odpowiem jutro, bo teraz idę jeszcze pograć w MGO3, a ty w tym czasie możesz poszukać czezkiego na serwerach hearthstone i (pipi)niecie razem jaką partyjkę na tych swoich smokach.

comment_YK9huwR5WF2GonrNFFibalXmWFTAYyaJ

Opublikowano

ehhhh szkoda, ze znowu beda nadprzyrodzeni przeciwnicy w uncharted, akurat w kazdej czesci tych fragmentow nie lubie :P

Opublikowano

Ocarina of Time> GTA V i RDR po pierwszych 5h. dalej nie grałem bo zatrzymał mnie The Phantom Pain

Trochę dziwne porównanie, ale dobra.

Ale masz rację.

chodziło mi o por. do gierek które oceniałem dotąd na min. 9+/10. jest tak dobrze.

byle jaka zelda lub gra z mariem > wszystkie smieszne gierki na plejstejszon taka prawda 

nie kubson, nie masz racji, ale wybaczam bo przemawia przez ciebie frustracja, zły gust i wymagania tego tematu

Opublikowano
Opublikowano

Ty masz kiepski gust koleszko, no ale tak to jest jak nintendo odkrywa sie w 2015, gry na inne platformy widziało / grało sie u kolegi,

Jedyne co ci pozostało to brandzlowanie się do gierek na plejstejszon i wmawianie sobie że są one wybitne

Opublikowano

ograne "u kolegi" Gearsy, czy Super Mario 3D Land jakoś nie przeszkodziły mi wystawić im solidnego 9/10  :hi:

a gierki wybitne znajdziesz na każdej platformie. śmieszne uprzedzenia wobec którejkolwiek tego nie zmienią. :czesc:

Opublikowano

Ocho, Mazzeo zaraz wymieni 10 fanatykow, ktorzy do dzisiaj graja w HALO 1 xD

lepiej wymień 10 osób poza sobą które przesiadły się z 360tki i teraz grają tylko na ps4, mam na myśli tu kogoś sensownego a nie jakiś randomów których poznałeś podczas strzelania do groty w destiny

hej easy wymienisz czy zmiękła ci rura?

Opublikowano

Spolecznosc xDDDDDDDDDDDDDD

Sony wie jak ZABIC spolecznosc GRACZY.

Ale co masz kolego do spolczenosci graczy na PS? Dzisiaj prawilnie cala forumkowa ekipa sie zebrala zeby pograc w mesjasza:

H3wZ2i0.jpg

Kulturka, emocje, zabawa, a nie obawy przed cziterami czy modlenie sie zeby rozowe M4 wypadlo :kaz:

Ok, pora wracac do GRANIA :sir:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ale co masz kolego do spolczenosci graczy na PS? Dzisiaj prawilnie cala forumkowa ekipa sie zebrala zeby pograc w mesjasza:

H3wZ2i0.jpg

Kulturka, emocje, zabawa, a nie obawy przed cziterami czy modlenie sie zeby rozowe M4 wypadlo :kaz:

Za to community na PC wygląda tak:

Dave Czezky
gra ktos w kantera? :)
  Oct 02 2015 22:45

Dave Czezky
dawajcie meczykj w kantera
  Sep 25 2015 21:52

Dave Czezky
gramy w kantera, wbijac
  Sep 24 2015 22:18

Dave Czezky
gramy w kantera?
  Aug 18 2015 18:13

Dave Czezky
gramy w kantera?
  Aug 14 2015 19:49

Dave Czezky
gra ktos turniejowy w \csa?
  Aug 13 2015 17:41

I za każdym razem zero odpowiedzi, pomijając te kąśliwe od kąsolomaniaków.
Opublikowano

Figaro to forum konsolowe... Ciekawe czy Ty znajdziesz 3 osoby do co-opa w nowej zeldzie.

Opublikowano

Banzaj co to za zamazywanie nicków? Wstydzisz się kolegów? I czemu tylko 8 w grupie może być? XD

Opublikowano

Figaro to forum konsolowe... Ciekawe czy Ty znajdziesz 3 osoby do co-opa w nowej zeldzie.

Już mam kilku chętnych :)

Opublikowano

Banzaj co to za zamazywanie nicków? Wstydzisz się kolegów? I czemu tylko 8 w grupie może być? XD

Bo to imiona i nazwiska, Masorz, Ukyo i Dark Milenia

Opublikowano

H3wZ2i0.jpg

8 osób w party maksymalnie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jak robaki

Opublikowano

8/8

A za chwile "Chłopaki cos nie moga dołączyć?!"

A zapłaciłes haracz? :kaz: :kaz: :kaz:

Opublikowano

jakbyś ty wcale nie używał upośledzon argumentów typu MGS3 wyszedł wczoraj na x360 więc nigdy nie był deal breakerem ps2  :rotfl:

no i co cię boli typie? prawda cię boli że lineup x1 to meh nawet dla ciebie, bo sam wolisz kitrać się ze znienawidzonym ps4?  :pawel:

Teraz to po ukończeniu MGS V wróciłem do poczciwej 360 i jest wszystko si. Ps4 odpale nie wiem kiedy chyba jak wyjdzie Divnity, żeby pograć w co-opie także ten :lapka: A line up XO nie jest meh dla mnie tylko po prostu nie mam teraz kasy na zabawki.

Opublikowano

Jak wszyscy Polacy posiadający wiiu nie dadzą ciała to mu się uda :)  Ciekawe ile osób na splatoona złapie do grania w statusie xDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.