Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

xDDD przeciez jedynka infamous to badziew, ratuja ja tylko koncowy cliffhanger, dwojka miala potencjal dzieki temu, mocno tez poprawili oprawe i zmniejszyli troche monotonie ale ogolnie wyszla gra z zmarnowanym potencjalem, trojka znowu zaczyna sie super ale im dalej w las tym bardziej widac, ze to kalka rozwiazan z poprzednich czesci - taka seria na 7-8, mi sie kontrukcja tych gierek podobala (choc side questy to sa jedne z najgorszych w grach ever), mozna sie przy nich pobawic ale to gierka do przejscia i zapomnienia, totalny sredniak

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Prawdę napisał. Nie dziwi Cię to, że na PS4 nie ma gier, a dalej się sprzedaje? Mnie nie skoro przeciętny Janusz prosząc o radę w zakupie słyszy "PS4, bo na XboxOne nie można wymieniać gier". :yao:

Nie dziwi, bo mam obie konsole i gram tylko na ps4 od 6 miesiecy. ps4 jest lepsza konsola ogolnie - a jesli chodzi o gry to juz gusta. Sam lubie kloca i dobrze jest miec obie, ale wole ps4. Beda takie exy dzieki ktorym odpale xboxa jak Quantum Break.

Przecież ty tylko grasz w bloodborne to jak dla ciebie może coś innego być fajne? Myślisz ty w ogole. 

Opublikowano

kalimba ma wiecej charyzmy niz bohaterowie tej pedalskiej serii

Opublikowano

Nie podobała Wam się jedynka bo nie kupiliście jej od Karola, człowieka który został klapem.

Opublikowano

jedyna obiektywna opinia bota o SO to ta sutqa

Obiektywna bo mu gra ewidentnie nie spasowala ? xD oj Ficek upadłeś mega nisko
To moja opinia gdzie przeszedłem 2 części IF oraz SO (i to na własnych konsolach, co jest dla 95% klapków nie do ogarnięcia) jest nieobiektywna? No ciekawe XD
moze to bedzie dla ciebie twist fabularny ale zrozum, ze nie ma obiektywnych opinii, kazda obojetnie jaka by nie byla jest subiektywna

No to chyba nie ja tu muszę coś zrozumieć  :reggie:

Donsterydo to w ogole jakas gra z Playstation sie kiedykolwiek podobala ? xD

Nie, kupiłem PS2 i PS3 jako meble do pokoju  :yao:

Opublikowano

brawo Donsterydo troche ci zajelo dojscie do tego ze pisze tu czesto od dluzszego czasu glupoty byle tylko wbijac kij w mrowisko xDDD

Opublikowano

InFamous 1, moja pierwsza gra na PS3.

Wciąż mi smutno z tego powodu. Aczkolwiek dwójeczka o wiele lepsza.

Opublikowano

Wiadomo, panda też pisał, że trollował  :Coolface:

Opublikowano

Jedynka chociaż miała klimat w przeciwieństwie do tego żałosnego sequela.

Opublikowano

zastanawiam sie czy nie zamienic vity na x360 - dobrze robie?

Opublikowano

zastanawiam sie czy nie zamienic vity na x360 - dobrze robie?

po co się pytasz, skoro i tak tego nie zrobisz 

Edytowane przez asax

Opublikowano

ano, watkie bym znalazl glupiego na taka wymiane :(

Opublikowano

za ile chcesz pogonić ps mortem?

Opublikowano

nawet nie wiem po ile stoja, zgadamy sie mam nadzieje w sobote co i jak

Opublikowano

Tak wpadam aby zobaczyć co słychać w wojnach, a tu Termopile :obama:

Opublikowano

jedyna obiektywna opinia bota o SO to ta sutqa

Dzieki. :cool::lapka:
Opublikowano

Ficuś widzę dalej się mota w tym gównie po szyję xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale jaka walka jakie emocje, tyle potu i krwi wylane z powodu pedała w rurkach xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I ten fałszywy mesjasz bez fabuły co to nawet koło Wieśka nie leżało  :yao:

Opublikowano

BB>GGXrd>Wiesiek/MGS/MGO>Super Time Force Ultra>Sportowki>(pipi)>Wiecej (pipi)>InFamous ( ale platynka wbita ;f )

Opublikowano

nawet nie wiem po ile stoja, zgadamy sie mam nadzieje w sobote co i jak

Daje 375 zl z przesylka wliczona
Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To dopiero początek, patrząc na to co Sony sobie robi z auto subskrypcji na PS plus za kilka lat mogą zamienic "link reklame" na auto purchase :dog:

Opublikowano

Vita Ficusia z Kukamele i Football Menedżerem, brałbym.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.