Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Murzyn w grze? No to widac ze bedzie kiepska. W wiedzminie 3 nie ma murzyna i gra jest najlepsza. Wnioski same sie nasuwaja :shieeet:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Owned-StarWarsCS.jpg

Opublikowano

Murzyn w grze? No to widac ze bedzie kiepska. W wiedzminie 3 nie ma murzyna i gra jest najlepsza. Wnioski same sie nasuwaja :shieeet:

Zimna logika, to mi sie podoba.

Opublikowano

http://planetagracza.pl/phil-spencer-nie-zamierza-gonic-playstation-4/

Szef działu odpowiedzialnego za konsole Microsoftu przyznał, iż nie jest pewny, czy Xbox One jest w stanie dogonić PlayStation 4. Nie to jest jednak priorytetem.

Podczas imprezy GeekWire Summit 2015 Phil Spencer został zalany pytaniami dotyczącymi planów na przyszłość Xboksa One. Zapytany o stosunek wobec konkurencyjnej konsoli od Sony, odpowiedział:

Nie wiem. Sony ma dobry produkt i sporą przewagę nad nami. Mi podoba się to, co mamy do zaoferowania i nasze gry.

Spencer przyznał, że w przypadku obecnej generacji konsol PlayStation 4 wyprzedziło Xboksa One, ale zaznaczył też, że jego zespół skupi jednak się na odbudowaniu zaufania użytkowników Xboksa, a nie na dogonieniu konkurencji. Szef działu Xbox ubolewa nad tym, że przy okazji premiery ich konsoli nie mieli zbyt dobrego kontaktu z konsumentami, co zaowocowało wieloma negatywnymi opiniami w sieci. O prawdziwości jego słów świadczy zresztą ostatnich parę miesięcy – na ostatnim E3 zapowiedziano chociażby wsteczną kompatybilność, a wprowadzona usługa Games With Gold okazała się być strzałem w dziesiątkę.

Jak myślicie, czy Xbox One ma jeszcze szansę na prześcignięcie PlayStation 4? Czy może Microsoft będzie mógł powalczyć o miejsce na tronie dopiero za parę lat, gdy na rynek (prawdopodobnie) wskoczy nowa generacja konsol?

KONIEC.

Nawet jenerał knur Spencer ogłasza kapitulację!!!

Przykro mi boty, zostaliście sami, wasz dowódca spindolił do kolejnej generacji :reggie:

Ps. Najlepszy tekst: "zaznaczył też, że jego zespół skupi jednak się na odbudowaniu zaufania użytkowników Xboksa, a nie na dogonieniu konkurencji." Brzmi to jak: "Och przepraszamy że chcieliśmy was zgwałcić drmami i inną patologią, macie tu cukierka albo dwa, już się nie gniewacie, prawda... ?"

XDDDDD

Opublikowano

do mnie to swiadczy, ze sa realistami jesli chodzi o dogonienie ps4 (jego sprzedaz to samograj) i po ruchach spencera widac, ze zrozumieli jak wazna jest pozytywna opinia o produkcie stad budowanie zaufania przez serwis gwarancyjny, exy, wsteczna kompatybilnosc itp co zaprocentuje pewnie w przyszlosci (widac to na twoim przykladzie gdzie super czasy psx i ps2 stworzyly z ciebie klapkobeton gdzie bronisz badziewia4 nawet go nie majac)

Opublikowano

Podobno ostatni patch to zmienia, więc się nie ciesz!

Opublikowano

Co ten Mendrek. Spencer przyznał, że PS4 ma trudną, wręcz niemożliwą do dogonienia przewagę sprzedażową i że poprzednik z(pipi)ał XO PR, co nie jest żadną tajemnicą, po prostu zachował się jak na gościa z jajami przystało, a nie wciskaniu w samurajskim stylu ludziom ciemnoty w rodzaju 4theplayers. Sprzedaż ma oczywiście znaczenie, choćby dla supportu sprzętu, ale w ostatnich latach znacznie bardziej dla SONY niż dla M$. X360 sprzedało się gorzej niż PS3, a mimo to M$ mocniej i (co ważne) dłużej wspiera ten szmelc niż SONY swój (a pamiętamy kto miał wcześniej olać poprzednią generację), SONY po wydaniu VITA zlało ją praktycznie zupełnie, XO jest wspierane przez M$ coraz mocniej. Pod względem gier, nie marketingowego bełkotu. Ciekawe ile jeszcze będziemy czekać na podobną deklarację ze strony SONY, że zlali VITA rok po premierze, bo nie byli zadowoleni ze sprzedaży

Opublikowano

A CHCESZ SIE ZALOZYC ZE EXY OD SONY ZMIAZDZA TE NA XSZROTA W PRZYSZLYM ROKU TY BOCIE PERDOLONY?????????

Opublikowano

AGENT I LAST GARDIAN TO NIE PRZELEWKI 2016 MOŻE NAMIESZAĆ, A WY CO HALO 6 FABLE 5 FORZA 7 PUDZIANY 4 CRAPDAŁN 3 i gówniaki na kinkieta? NAWET MI WAS NIE ŻAL

NAWET NINTENDO MA LEPSZY LINE UP NA 2016 MIMO ZE GO NIE MA!

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Po co komu halo jak jest battlefront gram juz dziesiaty  mecz i nie moge sie oderwac 343 uczcie sie od dajs jam robic szuterki z laserko blasterkow.

Opublikowano

Po co komu halo jak jest battlefront gram juz dziesiaty  mecz i nie moge sie oderwac 343 uczcie sie od dajs jam robic szuterki z laserko blasterkow.

I nie ma krasnali :lapka:

@hav3n pytałem wczoraj czy trzymasz jeszcze świnie dla Fanka i mi nie odpowiedziałeś :rayos:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Haven możesz sobie trolowac, ale akurat laserki z SW > laserki z halo w każdym względzie

Opublikowano

Laserki może tak, ale gameplay w halo lepszy. 

Opublikowano

Yebac halo :daddy:

Figus przepraszam ale beta mesjasza Multi zabiera mi ostatnio cały wolny czas :lapka: Oczywiście ze ciągle mam, znalazłem mu swinie w FC4 i DA3. Zawsze sluze pomocą mojemu niebieskiemu przyjacielowi.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Figus przepraszam ale beta mesjasza Multi zabiera mi ostatnio cały wolny czas :lapka: Oczywiście ze ciągle mam, znalazłem mu swinie w FC4 i DA3. Zawsze sluze pomocą mojemu niebieskiemu przyjacielowi.

Przerób na black pudding, bo nie zasłużył :lapka:

Opublikowano

Haven możesz sobie trolowac, ale akurat laserki z SW > laserki z halo w każdym względzie

Buahaha trollowac to trzeba umieć xD

halo_awesome_hayabusa_with_energy_sword_

crossblad.jpg?w=738

spartanlaser.jpg

18hgismb2qld4jpg.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

I krasnali

Opublikowano

Jak znam życie, Sony ogłosi w przyszłym roku The Last Guardian 2 i znów  trzej ostatni forumkowi fanboje dostana paliwa na nowa cum fiestę :kaz:

Opublikowano

a nie czasem the last of us2 ? ciezko zapowiedziec kontynuacje gry, ktorej jeszcze nie ma :P

Opublikowano

Sony da rade, jest mistrzem zapowiedzi xD

Opublikowano

XDDD

Patrząc po ilości minusów od botów z rana, to powołali komisję ds. damage control :reggie:

Sorry, tego się nie cofnie. Spencer jasno dał sygnał wydawcom: "Ok przegraliśmy, zajmiemy się czymś tam, do zobaczenia w przyszłej generacji (ale pod logiem Amazon)" ;)

Opublikowano

Ale piecze xD Wlepił sobie 10K minusów i myślał, że nikomu już nie będzie się chciało więcej cisnąć, a tu taki psikus bo nadal hurtowo wpływają za głupotę kwik

Opublikowano

Raczej bawi mnie ich traktowanie przez botów.

Dla nich minusy to sprawa rzyci życia i śmierci.

Dla mnie wynik desperacji i pękniętego tyłka ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.