Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tak patrze na stronki i ogólnie to nie widzę podjarki na Halo 5.

Ta część sprzeda się chyba słabiej niż 3 i 4.

Preorder cancelled.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tak patrze na stronki i ogólnie to nie widzę podjarki na Halo 5.

Ta część sprzeda się chyba słabiej niż 3 i 4.

Preorder cancelled.

No zamówionego nie mam, bo Halo nigdy mnie nie jarało... nie zmienia to jednak faktu, że nawet tu na forum gdzie ludzie uwielbiają strzelać zielonymi blasterkami nawet nie widać jakiś zachwytów. 

Opublikowano

To chyba w ogóle do tematu z grą nie zaglądałeś. 

Opublikowano

Podniecać się strzelaniem do krasnali :sir:

Opublikowano

To chyba w ogóle do tematu z grą nie zaglądałeś. 

Dobra, pięciu chłopa na krzyż się napaliła na gierkę.

Dla porównania większy ruch w temacie miała nowa forza :E

Opublikowano

5 chłopa to prawie wszyscy posiadacze xo w polsce. 

Opublikowano

53 strony o grze na xbone 2 tyg przed premiera to przeciez calkiem niezly wynik. Pod wzgledem sprzedazy to do 3 zadne Halo sie juz nigdy nie zblizy. W ogole malo ktory ex mial okazje pojsc w prawie 15milionach egzemplarzy :lapka:

Opublikowano

Wychodzi więc na to, że Xbox One to taki Dreamcast, tyle że bez dobrych gier. Oprócz Jet Set Overdrive.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Starh: Boty nie muszą natrzaskać 200 stron do dwóch gifów żeby wiedzieć, że gra jest dobra ;)

Opublikowano

Spokojna wasza rozczochrana.Halo jest na tyle potężnym brandem,że sobie na pewno doskonale na rynku poradzi...

Opublikowano

Ech, i znowu halo...

Co z ta branza? :(

W sumie szacunek dla sony, ze mimo iz naczesciej nieudolnie, to chociaz stara sie wprowadzac jakies nowe ip :/

Zaorac tego spencera :/

Opublikowano

po wynikach sprzedazy z hiszpanii jestem bardzo zaniepokojony kondycją xboxa na świecie oraz nadchodzącą premierą halo 5 

Opublikowano

halo xd chyba was ojciec bił kablem od internetu że sie tym jaracie.

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

Japa pawcio bo cie yebne kablem od kinecta.

Opublikowano

Jak jak patrzę na halo 5 to mam wrażenie,że oni chcą przyciągnąć januszy z coda do tej gry.

Jak grałem w mcc w halo 3 albo Remaster 2 to totalnie byko widać przepaść skila między graczami,dostałem solidny wpierdziel ale każdy frag cieszył.Ta piątka to bardziej Czwórkę przypomina,kolesie biegają jak downy jakieś power upy rodem z destiny,

Smg naqurwia jak w codzie,zabija 5 strzałami.Po becie miałem wrażenie,że chcą przyciągnąć takiego Kazia,który dostawał solidny wpierdziel w poprzednich częściach aby w piątce czuł się jak pro.

Opublikowano

halo xd chyba was ojciec bił kablem od internetu że sie tym jaracie.

I pomyśleć,że jeszcze w grudniu 2014 napisałbym centralnie dokładnie to samo...

Dzięki jednak becie multi H5 jako syn marnotrawny nawróciłem się i stałem się wyznawcą Mesjasza Pana :exact:

Opublikowano

Jak jak patrzę na halo 5 to mam wrażenie,że oni chcą przyciągnąć januszy z coda do tej gry.

Łatwiej coś ustrzelić w H4 niż w poprzednich częściach, więc masz rację, ale i tak nadal będzie to najbardziej skillowe pif paf na konsolach.

No i w żadnym innym shooterze nie można pakować ołowiem w klapów. :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Mam pytanko. Wczoraj grałem sobie moim czarodziejem w kampanie przy okazji nabijając levele mistrzowskie. Miałem już 40, gdy nagle do gry dołączył gościu z levelem 10 000!. Mój poziom wystrzelił do około 2400. Nie ukrywam, że uciekła mi przez to przyjemność maksowania postaci. Pytam więc, jaki jest najwyższy poziom mistrzowski w grze.

Właśnie taki jak napisałeś 10 000, w weekend robiłem sobie zleconka i wszedł do mojej gry rusek, w 2 min nabił mi 3000 paragonów :pawel: i wychodząc zostawił mi w "prezencie" Russian Power Sword dzięki któremu za zabicie mobka dostaję ponad MILIARD PD :pawel::dynia: gra poszła na pchli targ

Diablo na konsolach xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a były jakieś ameby, które tego broniły

a, no bo roll na gałce

xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

roll na galce? o to moze w koncu mi podejdzie

Opublikowano

Który się prawie wcale nie przydaje.

Opublikowano

O kur.wa XDDDD

Te pecetowe exy. :rotfl: 

Opublikowano

no doslownie wszystko jest na pc, ta roznorodnosc :obama:

Opublikowano

Japa pawcio bo cie yebne kablem od kinecta.

Spróbuj ZASILACZEM od Xbonka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.