Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

UWAGA BO HARD 

Na pewno jakiś zboczony klapek to zrobił :/ 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ale to amibo jest chuyowe.

Opublikowano

UWAGA BO HARD 

Na pewno jakiś zboczony klapek to zrobił :/

Na sadistica z tym :yao:

Opublikowano

Nawet długa antenka w tym chipie NFC, tylko nintendo potrafi sprzedawać chip wart 20gr w lalce wartej 3zł za 70zł

Opublikowano

lol

Jak zginiesz w grze to juz kaput calkowity, wiecej nie pograsz XD

Typ kupuje gre, ginie w przeciagu godziny, Steam Refund :cebula: gra raczej sukcesu nie odniesie.

Opublikowano

o żesz ku.rwa :O

Opublikowano

mPNwQr.gif

będzie można grać laską?

Opublikowano

Ciekawy pomysł z tą gierką, jakby była za 1$ to bym wziął. :pawel:

Opublikowano

OK, przyjaciele, miejmy to już za sobą.

http://www.conowego.pl/aktualnosci/dice-xbox-one-jest-po-prostu-gorszy-od-playstation-4-15021/

Proszę o kulturalną dyskusję

Myślę, że klapy nie uwierzą w to i nadal będą drugi rok z rzędu w szoku, że multiplatformy często chodzą w niższej rozdziałce na Xbonie. 

Opublikowano

http://www.conowego.pl/aktualnosci/dice-xbox-one-jest-po-prostu-gorszy-od-playstation-4-15021/

Ymmm, to wiadomo od premiery? 

Szkoda tylko, że ich silnik jest jeszcze ch.ujowszy skoro nawet na ps4 jest tylko 900p. 

Twit%20PS4%20Xone%203.jpg

"And PC is the gold standard still". Co na to mendrek? :kaz: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

lol

Typ kupuje gre, ginie w przeciagu godziny, Steam Refund :cebula: gra raczej sukcesu nie odniesie.

Blacharskie wynaturzenia. Tak bardzo gardzę :shotgun:

Opublikowano

To nie silnik jest ch.ujowy tylko podzespoły konsol prosto z tesco (chociaż gdyby mieli wystarczająco czasu to by pewnie dali radę aby zrobić 1080p na ps4 i 900p na xo) albo 60 fps-ów i niższa rodziałka, ale graficznie daje radę albo gra wygląda jak forza 6 czy halo 5. 

Opublikowano

Przecież o tym wiadomo od dwóch lat, 3 razy szybszy ram i o około 40% wydajniejsze gpu. Z jednej strony multiplatformy z 44% większą liczbą pikseli (czujesz to typie, 44% więcej!!!) i eksy, który przez DF są opisywane, jako nowe standardy graficzne, a z drugiej strony gierki rodem z x360 podciągnięte do full hd i multiplatformy bez trawy w 792p czy innych oryginalnych rozdzielczościach.

Ale tu zarzucił piękną atomówkę prawdy.

"XBox One zawsze będzie za Playstation 4, bo jest konsolą o mniejszej wydajności. Konsola Microsoftu stanie się opłacalnym zakupem, jeśli jej cena spadnie."

Idę do salonu samochodowego, stoi nowy Lexus za 200tyś, a po drugiej stroni ulicy mamy salon Fiata, gdzie życzą sobie za nowe Punto tyle samo.

Co ten microsoft ćpa, to ja nie wiem, a już nie wspomnę o tych nabywcach Fiata, tam juz idą grube dawki.

:yao::kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

co tam yeti? w co dziś grałeś?

Opublikowano

w 1080p i zapowiedzi 

Opublikowano

lol

Na PC z trainerem będzie tak:

Opublikowano

w 1080p i zapowiedzi 

a ja myślałem że śnieżkami rzucał :frog:

yeti odpalił street fightera IV żeby potem nie było, że nie grał xD

Opublikowano

A'propos mojej suczy, która szczekala, ze moze 5% rycerzy blachy ma lepsza grafe niz na ps4.

Otoz wlasnie przeczytalem, ze 70% userow steama ma GTXa 970 :daddy:

konsolowe biedaki, nawet mi was nie zal :yao:

Opublikowano

Otoz wlasnie przeczytalem, ze 70% userow steama ma GTXa 970 :daddy:

Chyba w listach do swietego Mikolaja.

5-Training-Day-quotes.gif

Opublikowano

ja przeczytalem ze kazdy mądry człowiek wybierając konsole kupił xboxa one

ps. to prawda

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.