Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

"And PC is the gold standard still". Co na to mendrek?

Że blaszki muszą mieć te parę "p" więcej rozdziałki w BF-ach, żeby przez wallhacka lepiej było widać :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

nowy adapter pc do pada xone obsluguje do 8 padów jednocześnie plus 4 headsety do chatu lub 2 stereo headsety jednoczesnie

czezky kup se to sie o kable nie zabijecie

Opublikowano

no chyba na luzaku

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Idę do salonu samochodowego, stoi nowy Lexus za 200tyś, a po drugiej stroni ulicy mamy salon Fiata, gdzie życzą sobie za nowe Punto tyle samo.

Co ten microsoft ćpa, to ja nie wiem, a już nie wspomnę o tych nabywcach Fiata, tam juz idą grube dawki.

:yao::kaz:

Tylko, że tym Lexusem jak na razie to nie ma gdzie jechać a fiatem w tym roku już pół świata zwiedziłem a następne pół zwiedzę do grudnia.

Serio, rzadko się tu udzielam ale jak tak sobie myślę, że miałbym mieć teraz PS4 bez dobrych gier na wyłączność i z grami z nesa w plusie to bym chyba szału dostał.

Gold rozpieszcza nas grami AAA a do tego w drugiej połowie tego roku wychodzą takie killery, że nawet nie oglądam się za żadną multiplatformą bo mi kasy na eksy nie starczy,

Niedawno miałem niezłą dyskusję z kumplem i ostatnią grą jaką kupił na tak wychwalanego przez siebie pleja była fifa 16 a wcześniej fifa 15 xD No ale powiedział, że czeka na uncharted bo będzie miało super grafę... To jest właśnie poziom klapów, co roku to samo i tylko nowe zapowiedzi.

Dobrze pamiętam jak rok temu xbox zniszczył eksami ps4, to mówiliście, że to ostatni taki rok i w 2015 o xbonie nikt nie będzie pamiętać.

Jak jest każdy normalnie myślący człowiek widzi a wy idźcie grać w Battlefronta, jedyną wartą ogrania grę na waszej konsoli tej jesieni, ja sobie ogram za pół roku w EA Acces.

Opublikowano

Ja jakbym miał teraz wybierać konsole, to bym bez zastanowienia brał bąka. 2015 to jednak gówniany rok dla ps4 i 1 bloodborne tego nie uratuje.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Kolega mówi z sensem z tym, że ludzie mając do wyboru konsole z fifą i battlefrontem i halo 5 wybiorą konsole z fifą i battlefrontem bo tak xD Magia marketingu

Dobra teraz to okres świąteczny jest pozamiatany wszędzie na korzyść ps4 bo kombo obniżka i lepsze multiplatformy, nic nie pomoże xbąkowi nic

Opublikowano

smiti jakie bomby prawdy

Opublikowano

smite, smiti - na xbonie masz wszystko

Opublikowano

xdddd smiti chorzowski wiec pewnie upiepszony weglem pisze te swoje brednie uprzednie tlumaczac w translatorze z niemieckiego na polski, nie ufajcie mu

Opublikowano

chorzów? zawsze szanowałem ludzi z tego miasta właśnie za obiektywizm

Opublikowano

Ficuś  jaki żal.pl, dał by się wydymać za to swoje PS4, oh wait......

Opublikowano

slyszeliscie? Obnizka ceny PS4 w Europie o 50 € a w Polsce o 100zl xDDDDDDDDD

polscy sonydzihadysci dymani na eleganckosci i jeszcze prosza o więcej :cool:

No z 1599 na 1499 gdzie już od paru miechów można kupić 500 za 1450 xD #sonytakdobrzedyma

Opublikowano

cena sugerowana to jest przeciez, cos jak wasze gadki o tym, ze niby gold jest tanszy od ps plus i wrzucanie oferty z allegro i roznych sklepow i nagle was nie interesuje, ze sugerowana cena za rok abonamentu na xbocie jest wyzsza niz za ps plus

Opublikowano

i chooj, że o 100 obniżyli tylko jak i tak taniej da się wyrwać niż sugerowaną cene z xbąka przecież to konsola powinna w sklepach stać koło tysiaka to wtedy może by się sprzedało miesiecznie z 25 sztuk

Opublikowano

Ogólnie prawda jest taka, ze Xbox powinien w Polszy kosztować tysiaka, a w Stanach 250 dolców.

Opublikowano

I pomyslec ze xbox ma taka perełke :obama:

iS0e0XN.png

Opublikowano

111h a gra jest za darmo

0zł / h

kolekcja uncharted z 64zl za gre się chowa

Opublikowano

Teraz zadam pytanie na serio. Orientuje sie ktos czy w Smite mozna na xbox one tez grac kompletnie za darmo, czy musisz miec xbox live wykupiony zeby sie polaczyc?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.