Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

"And PC is the gold standard still". Co na to mendrek?

Że blaszki muszą mieć te parę "p" więcej rozdziałki w BF-ach, żeby przez wallhacka lepiej było widać :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

nowy adapter pc do pada xone obsluguje do 8 padów jednocześnie plus 4 headsety do chatu lub 2 stereo headsety jednoczesnie

czezky kup se to sie o kable nie zabijecie

Opublikowano

no chyba na luzaku

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Idę do salonu samochodowego, stoi nowy Lexus za 200tyś, a po drugiej stroni ulicy mamy salon Fiata, gdzie życzą sobie za nowe Punto tyle samo.

Co ten microsoft ćpa, to ja nie wiem, a już nie wspomnę o tych nabywcach Fiata, tam juz idą grube dawki.

:yao::kaz:

Tylko, że tym Lexusem jak na razie to nie ma gdzie jechać a fiatem w tym roku już pół świata zwiedziłem a następne pół zwiedzę do grudnia.

Serio, rzadko się tu udzielam ale jak tak sobie myślę, że miałbym mieć teraz PS4 bez dobrych gier na wyłączność i z grami z nesa w plusie to bym chyba szału dostał.

Gold rozpieszcza nas grami AAA a do tego w drugiej połowie tego roku wychodzą takie killery, że nawet nie oglądam się za żadną multiplatformą bo mi kasy na eksy nie starczy,

Niedawno miałem niezłą dyskusję z kumplem i ostatnią grą jaką kupił na tak wychwalanego przez siebie pleja była fifa 16 a wcześniej fifa 15 xD No ale powiedział, że czeka na uncharted bo będzie miało super grafę... To jest właśnie poziom klapów, co roku to samo i tylko nowe zapowiedzi.

Dobrze pamiętam jak rok temu xbox zniszczył eksami ps4, to mówiliście, że to ostatni taki rok i w 2015 o xbonie nikt nie będzie pamiętać.

Jak jest każdy normalnie myślący człowiek widzi a wy idźcie grać w Battlefronta, jedyną wartą ogrania grę na waszej konsoli tej jesieni, ja sobie ogram za pół roku w EA Acces.

Opublikowano

Ja jakbym miał teraz wybierać konsole, to bym bez zastanowienia brał bąka. 2015 to jednak gówniany rok dla ps4 i 1 bloodborne tego nie uratuje.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Kolega mówi z sensem z tym, że ludzie mając do wyboru konsole z fifą i battlefrontem i halo 5 wybiorą konsole z fifą i battlefrontem bo tak xD Magia marketingu

Dobra teraz to okres świąteczny jest pozamiatany wszędzie na korzyść ps4 bo kombo obniżka i lepsze multiplatformy, nic nie pomoże xbąkowi nic

Opublikowano

smiti jakie bomby prawdy

Opublikowano
:obama:
Opublikowano

smite, smiti - na xbonie masz wszystko

Opublikowano

xdddd smiti chorzowski wiec pewnie upiepszony weglem pisze te swoje brednie uprzednie tlumaczac w translatorze z niemieckiego na polski, nie ufajcie mu

Opublikowano

chorzów? zawsze szanowałem ludzi z tego miasta właśnie za obiektywizm

Opublikowano

Ficuś  jaki żal.pl, dał by się wydymać za to swoje PS4, oh wait......

Opublikowano

slyszeliscie? Obnizka ceny PS4 w Europie o 50 € a w Polsce o 100zl xDDDDDDDDD

polscy sonydzihadysci dymani na eleganckosci i jeszcze prosza o więcej :cool:

No z 1599 na 1499 gdzie już od paru miechów można kupić 500 za 1450 xD #sonytakdobrzedyma

Opublikowano

cena sugerowana to jest przeciez, cos jak wasze gadki o tym, ze niby gold jest tanszy od ps plus i wrzucanie oferty z allegro i roznych sklepow i nagle was nie interesuje, ze sugerowana cena za rok abonamentu na xbocie jest wyzsza niz za ps plus

Opublikowano

i chooj, że o 100 obniżyli tylko jak i tak taniej da się wyrwać niż sugerowaną cene z xbąka przecież to konsola powinna w sklepach stać koło tysiaka to wtedy może by się sprzedało miesiecznie z 25 sztuk

Opublikowano

Ogólnie prawda jest taka, ze Xbox powinien w Polszy kosztować tysiaka, a w Stanach 250 dolców.

Opublikowano

I pomyslec ze xbox ma taka perełke :obama:

iS0e0XN.png

Opublikowano

111h a gra jest za darmo

0zł / h

kolekcja uncharted z 64zl za gre się chowa

Opublikowano

Teraz zadam pytanie na serio. Orientuje sie ktos czy w Smite mozna na xbox one tez grac kompletnie za darmo, czy musisz miec xbox live wykupiony zeby sie polaczyc?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.