Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

oczywiście że trzeba mieć golda, to nie konsola dla cebulaków

Opublikowano

Trzeba mieć golda

Opublikowano

Bez kitu czy ktos tutaj ma xboxa bez golda, czy wy sie nie boicie ze bedziecie smutni jak starh?

Opublikowano

F2P Console Edition xd

Opublikowano

Na ps4 plus jest niepotrzebny?

Opublikowano

na ps4 w Smite zagramy bez wykupionego plusa

oh wait

Opublikowano

Jestem w szoku

Opublikowano

Ja tez. Zwlaszcza ze nie ma Smite na PS4.

Opublikowano

na xbonie crap za free a na pc mesjasz

Opublikowano

niestety ale każdy sprzęt do grania bez bloodborne jest inferior. zamykam ten temat

Opublikowano

blodbron? te dark soulsy z teksturami jak na psxie?

Opublikowano

Bloodborne 1.5 już w kwietniu na obu konsolach. 

Serio kur.wa oni idą już w tasiemca jak cody i asasyny. :/

Opublikowano

Długo jeszcze będziecie wspominać o gierce z przed pół roku? Nie macie nic nowszego? Upsss...

Opublikowano

Trzy gry z serii Souls w ciagu 12 miesiecy, CoD i Assassin jest zawstydzony.

Opublikowano

Sony takie dobre :obama:

Opublikowano

Długo jeszcze będziecie wspominać o gierce z przed pół roku? Nie macie nic nowszego? Upsss...

Do momentu aż jakiś xboksowy eks osiągnie 90% na meta.

:kaz:

Opublikowano

nie no bloodborne jest genialny i o dziwo dobrze wyglada, spodziewalem sie paszczura ogladajac screeny w necie ale na zywo na ekranie czesto jestem pozytywnie zaskoczony, jest ladnie i genialnie pod wzgledem art design

w soulsy gralem chwile i nie podobalo mi sie tempo walk - wolne i skoncentrowane na bloku, w bloodborne dynamika walk i system oparty na dashach sprawdza sie po prostu swietnie

no i dalej to jedyny ex na obu konsolach ze srednia ponad 90%

Opublikowano

BB to mesjasz pod każdym względem, art design świata, przeciwników, ogólnie wszystkiego, genialny gameplay, jedynie można przyczepić się do lochów. DSIII, to będzie kolejny DS, a nie BB, te gry mają mocno różniące się systemy walki, mam tylko nadzieje, że DSIII dorówna klimatem i designem. Ogólnie zakup w dniu premiery, tak jak MGSV, Wiedzmin czy Fallout, w które Januszzeo nie zagra, bo on od 10 lat ma Gejlo i Forze :yao:

Tak więc niebawem :fsg: THE OLD HUNTERS :fsg:, a na xbonie co? Halo wyglądające jak gra z 360 w HD? Kampania na 8-10h, czyli pewnie jakieś połowa czasu Old Hunters. Boty kolejny raz na kolanach z pełnymi ustami.

TYLKO SONY :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.