Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No to ja się nie dziwię, że branża tak się stacza. XD

Było nie kupować w ogóle ps4 to nie miałbyś takiego problemu. :hi: 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

:frog:

Opublikowano

duzo od szczescia zalezy - sam suteq pisales ze miales cichego fata ps3, a mi czy innym chodzil bardzo glosno i to byl znany problem, mi znowu biale ps4 z zestawu z destiny (tego zeszlorocznego) chodzi kulturalnie, slychac go ale do suszarki mu daleko, w nocy grac mozna bez problemu 

mimo wszystko cos zlego sie dzieje z jakoscia wykonania konsol sony, vita chyba byla ostatnia konsola tej firmy, ktora byla wykonana swietnie jakosciowo

Opublikowano

mimo wszystko cos zlego sie dzieje z jakoscia wykonania konsol sony, vita chyba byla ostatnia konsola tej firmy, ktora byla wykonana swietnie jakosciowo

Chyba tylko w wersji Fat. Slimka na zdjęciach obrzydliwe błyszczy tanim plastikiem i do tego świetny ekran zastąpiono starszą technologią.

Opublikowano

oczywiscie ze gadam o jedynym prawilnym modelu vity czyli fatce

Opublikowano

Czekajcie, czekajcie, ktoś wspominał o szantach ?

I thought I heard the Old Man say:
"Leave her, Johnny, leave her."
Tomorrow you will get your pay,
and it's time for us to leave her.

Opublikowano

Ludzie zaczynają streamy Halo 5 i wielu ciągle wywala z serwerów :kaz:

jesteś kur/wa najgorszym typem na tym forum, prędzej z mendrkiem i irasem bym łapę uścisnął.

Ciebie pierwszego bym za gardło ścisnął. Odczep się od niego.
Opublikowano

Serio myślicie, że jakikolwiek model fabryczny PS4 może konkurować z moją maszyną? Zapraszam z konsolą+Bloodbornem lub Pure Pool (innych gier nie mam i nie zamierzam mieć) do siebie na test. Za straty psychologiczne nie odpowiadam. Osób upośledzonych gabarytowo nie wpuszczam do domu.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

witam z rana

HLysx50.jpg

Opublikowano

wygląda fajnie

Opublikowano

witam z rana

HLysx50.jpg

RemasterStation 4. Czekam na Wipeout 2048   :D

BTW 

"Obecnie nasze studia first-party nie tworzą nic na PS Vita. W związku z tym, że na PS Vita tworzą autorzy third-party zdecydowaliśmy się w naszej wewnętrznej strategii skupić na PS4, które jest nowszą platformą" - powiedział Masayasu Ito.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

No ale vita tv jest nowszą platformą od ps4 xd

Opublikowano

Gdyby MS odpyerdolił taki numer to Mendrek napisałby kilkstronnicowego posta  o tym jak to MS, w przeciwieństwie do pożyczonych konsol Sony które go wychowały,nigdy nie zdobędzie zaufania graczy.

No ale to przecież Sony  :yao:

Edytowane przez asax

Opublikowano

No przecież 2016 to będzie rok PlayStation, a jeśli nie to 2017 już na pewno   :kaz:  

Edytowane przez chris85

Opublikowano

przeciez jakby microsoft odwalilo z jakakolwiek konsola to co sony z vita to mendrek by chyba walil konia do srodka kebaba ze szczescia i do konca swiata wypominal to co post botom w CW xDDDD

Opublikowano

ty kur.wo, kebaba mi się zachciało :[

Opublikowano

ty kur.wo, kebaba mi się zachciało :[

i nawet wizja walącego konia mendrka cię nie odstraszyła? 

Opublikowano

Od razu rzuciło mi się słowo kebab, reszty nie czytałem tylko napisałem posta, no ale teraz to dzięki gurwa. :[

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.