Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ja sie ciesze razem jetim. Jak sony nic nie robi i PS4 sie sprzedaje, to oznacza tylko jedno - z PS4 bedzie jeszcze gorzej niz jest i klapki beda mialy jeszcze wiecej wolnego czasu zeby sledzic co ta fajnego dzieje sie na innych platformach :)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Regres to w sumie bungie po halo zaliczylo moim zdaniem xd

regres to Bungie miało już przy Halo Reach, w którym osrali dziedzictwo całej serii i dobrze się stało że 343 przejęło pałeczkę, tymbardziej patrząc jakim badziewiem jest Destiny.

Opublikowano

Prawda o mikrotransakcjach w Halo 5?

26:07

Edytowane przez Velius

Opublikowano

ale kampanię z Reach to najlepiej wspominam chyba

Opublikowano

Prawda o mikrotransakcjach w Halo 5?

raczej bullshit Joe'ego :reggie:

wyniki sprzedażowe Halo 5 są bez wersji cyfrowych, których poszło bardzo dużo (legendarne edycje itd). Wiadomo że nie będą to wyniki sprzedażowe Halo 3 (kompletnie inne czasy), ale upadek serii to mokry sen klapów jedynie.

Opublikowano

regres to Bungie miało już przy Halo Reach, w którym osrali dziedzictwo całej serii i dobrze się stało że 343 przejęło pałeczkę, tymbardziej patrząc jakim badziewiem jest Destiny.

W Destiny przynajmniej dziala multiplayer. 343i partacze.

Opublikowano

Mam nadzieję że w końcu wypuszczą halo reach na XOne , w sumie nie wiem why do tej pory nic o tym nie słyszymy. Najlepsza część sagi :-D.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

...ale upadek serii to mokry sen klapów jedynie.

Halo 1              97/100

Halo 2              95/100

Halo 3              94/100

Halo 4              87/100

Halo 5              85/100

Opublikowano

Niestety piątka to ch.ujowizna... ale i tak niszczy wszystko co się ukazało na PS4

poza Destiny

Opublikowano

Killzone SF 73/100

The Order 63/100

Opublikowano

Nie rozumiem jak można się jarać tak bezpłciową grą jak destiny. 

Opublikowano

No dzień dobry. Prosze oto rebus.

steka-frying-pan-blue__24078_PE090586_S4writer-tabela-wiersze-4-2.png

Opublikowano

Need For Speed is 900p on Xbox One

"The frame rate and the performance is not as consistent as you would imagine or would have hoped," NX Gamer's video analysis says. "There are some serious dips down to lows of 25fps or 23fps at points. These tend to be loading/streaming issues and this is where the engine seems to suffer most."

http://www.videogamer.com/xboxone/need_for_speed/news/need_for_speed_is_900p_on_xbox_one_report.html

Opublikowano

Wiadomo o tym od samego rana tak samo jak, że na PS4 nie ma w co grać.

Opublikowano

W Destiny przynajmniej dziala multiplayer. 343i partacze.

No w Halo 5 MP dziala doskonale.

Opublikowano

Tak jak H4 było słabe jak na Halo, tak piątka jest już naprawdę świetna.

Destiny to góówno, a Bungie pokazało, że bez pomocy MS nie potrafi zrobić dobrej gry. 

Opublikowano

A ja zauważyłem cholernie dużo podobieństw w przeciwnikach z halo 4 i 5 oraz destiny:). Przypadek?

Co do multi to nie wiem co zeratulowi nie chodzi ja od premiery nie miałem kłopotów.

Halo 5 może nie jest grą 10 na 10 ale dajcie mi przykład lepszego fps'a z ostatnich 3 lat?

Opublikowano

Ciekawe jak będzie wyglądała ilość graczy w Halo 5 bo zaraz BO3 i stare wary, to bankowo trochę ludzi odpłynie.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Ciekawe jak będzie wyglądała ilość graczy w Halo 5 bo zaraz BO3 i stare wary, to bankowo trochę ludzi odpłynie.

Oj sporo osob sie przerzuci na prawdziwego mesjasza za pare dni. Halo to taki dobry zapychacz przed premiera CoD'a. Przejsc kampanie, troche pograc w multi i na koniec pchli targ.

Opublikowano

Do tego Halo w uk sprzedało się o 50% lepiej niż multiplatformowy Syndicate :obama: No nie wiem co tak słabo, Halo umiera, Forza umiera, MS umiera, dobrze ze jest sony ze swoimi dealami na Destiny czy Battlefronta ratujące gaming :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.