Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

zaskocze Cię Fanek ale być może Fallout 4 to po prostu dobra gra 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A może tak jak ostatnimi czasy, hype i kasa w marketing przynoszą owoce. 

Opublikowano

Nie twierdze, że gra jest słaba, pewnie jest dobra, ale widać recenzenci przymykają oko na mase minusów produkcji.

Gra pewnie dobrze sie sprzeda, sentyment zrobi też swoje, po samym allegro tak szybko licząc widze ok 300 sprzedanych sztuk na PS4

Ale imo średnia ocen 90 to mocno zawyżone jest

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Słaba grafa co fanek.

Opublikowano

być może

Opublikowano

Też z tego co widziałem po gameplayach to gra  jest całkiem ok. To lenistwo Bethy mnie  i wielu innych wkurza, bo sam F4 to na pewno solidny tytuł

Opublikowano

Już mniejsza z grafą i płonącym psem, ale jak gra sie krztusi i staje na chwile na 2fps to (pipi) im w dupe synek   :mage:

Opublikowano

plopxfaog3.gif

xD

Opublikowano

Boty dzisiaj mocno zaorane, pierw sztuczne zwycięstwo nad lepszą multiplatformą, ale rzeczywistość dosłownie wyzerowała ich marzenia.

Opublikowano

Nie twierdze, że gra jest słaba, pewnie jest dobra, ale widać recenzenci przymykają oko na mase minusów produkcji.

Gra pewnie dobrze sie sprzeda, sentyment zrobi też swoje, po samym allegro tak szybko licząc widze ok 300 sprzedanych sztuk na PS4

Ale imo średnia ocen 90 to mocno zawyżone jest

tobie i twojemu gatunkowi zapewne nie będzie to przeszkadzać, bo napi/erdalaliście w Skyrima do porzygu przy 5 fpsach, a czasy save'owania spisywaliście na kartkę pewnie tak samo jak kody do save'ów z Kunio Kun Nekketsu Soccer.

Opublikowano

1. fanek rozpoczal przygode z konsolami od ps4

2. nie wie co to jest kunio kun

Opublikowano

Mam ponad 350 gier na steam oryginalnych na gogu około 100. Ostatni raz piracka wersje gry miałem na ps2 ponad 10 lat temu. Deal with it:)

350 gier na steam whoooah :fap: :fap: bogactwo ku.rwa zaraz zwale sobie pale tak mnie to podjaralo i jeszcze 100w google whooaaah! :fap: :fap: Tylko ku.rwa zapomniales, ze cyfrowki to nawet o kant dupy sobie rozbic nie mozesz. Juz dawno zauwazylem, ze masz zje.bany gust ale teraz to przeszedles sam siebie lOOOOOl kur zapial 350gier 350.

Opublikowano

Jak tak patrzę na Fallouta 4 to GTA V oraz Mad Max, nawet Wiedźmin w 900p i 25fpsach sra na tą grę z drugiego piętra. O ile dobrze przypominam to w Skyrim był taki problem że im dalej w grze, tym robił się cięższy save i bardziej męczył silnik i zajmował pamięć ram, więc spadki FPS były jeszcze bardziej odczuwalne. Tutaj engine jest ten sam...

a jak popatrzyć na cut scenki, animacje itd to ta na tle konkurencji leży i kwiczy jak panna bez majtek na wiejskiej zabawie.

Opublikowano

Jak tak patrzę na Fallouta 4 to GTA V oraz Mad Max, nawet Wiedźmin w 900p i 25fpsach sra na tą grę z drugiego piętra. O ile dobrze przypominam to w Skyrim był taki problem że im dalej w grze, tym robił się cięższy save i bardziej męczył silnik i zajmował pamięć ram, więc spadki FPS były jeszcze bardziej odczuwalne. Tutaj engine jest ten sam...

a jak popatrzyć na cut scenki, animacje itd to ta na tle konkurencji leży i kwiczy jak panna bez majtek na wiejskiej zabawie.

Ty to wiesz , ja to wiem, oni wiedzą też.  Jednak ludzie mają na to wy(pipi)ane będą gryźć i płakać a dalej bedą grali w nową wersje parku rozrywki od Bethy.

Opublikowano

Mam ponad 350 gier na steam oryginalnych na gogu około 100. Ostatni raz piracka wersje gry miałem na ps2 ponad 10 lat temu. Deal with it:)

350 gier na steam whoooah :fap: :fap: bogactwo ku.rwa zaraz zwale sobie pale tak mnie to podjaralo i jeszcze 100w google whooaaah! :fap: :fap: Tylko ku.rwa zapomniales, ze cyfrowki to nawet o kant dupy sobie rozbic nie mozesz. Juz dawno zauwazylem, ze masz zje.bany gust ale teraz to przeszedles sam siebie lOOOOOl kur zapial 350gier 350.

Powiedział koleś co splatynował killzone , Aliens colonial marines ,  przeszedł Red faction armagedon, rage czy crysis 2  i to na PS3 :dynia:   Ni no Kuni czy mass Effect nawet nie ruszone tak samo Enslaved za to widzę w home troszkę pograł 

Nawet nie masz co się ze mną porównywać klaperski betonie :D .  Boże ja rozumiem jak by mi o gustach mówił Velius na przykład to bym mógł się zawstydzić. A tu tylko śmiechłem.

Opublikowano

RF: Armageddon też przeszedłem i dla mnie gierka była fajna, pamiętam jak kończyłem w sylwestra przed wyjściem na domówkę. Na styk. :obama: 

A Rage to bardzo fajny szuterek. :lapka: 

Opublikowano

A co powiesz o Alien Colonial Marines  ? Jak można to splatynować a Obcego Izolacje olać !?

Opublikowano

jak popatrzyć na cut scenki, animacje itd to ta na tle konkurencji leży i kwiczy

Bethesda? Zaorać!!  a ich pies wygląda jak z Minecrafta   :daddy:

Opublikowano

A co powiesz o Alien Colonial Marines  ? Jak można to splatynować a Obcego Izolacje olać !?

No to, że o tym nie wspomniałem chyba najlepiej obrazuje co myślę o tej grze. Potencjał był, ale to zyebali. 

Dobrze, że wyszedł Alien: Isolation. 

Opublikowano

Nie olana jeno to gierka brata i czekam aż skończy bocie. Łykam każdą gierkę z Obcym i tą też splatynuje. Jakbyś nie zauważył to na moim koncie jawi się 11platynek w tym Skyrim na 100% i KZ3 100%, ale najłatwiej to wygrzebać coś co będzie podchodziło pod słaby gust. Nic nie poradzę, że moim ulubionym gatunkiem są FPSy, ale nie mam zamiaru garbić się nad ku.rwa monitorem (XD) i napier.dalać tak pół nocy, albo grać w gierki o małych ludzikach z połowy twojego steamowego shitstormu. Tylko nie gadaj, że masz monitor w ch.uj duży, żeby pykać z godnością w gierki, albo, że masz PieCa podłączonego pod TV bo oczywiście jak się wyciąga fakt, że na konsoli gra się lepiej/wygodniej to blacharze zaraz z tym wyskakują XD

Opublikowano

Bocie :D Jestem większym fanem sony niż ty :P

Figuś ładna piosenka to gramy w gearsy w coopie na 4 ? :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Plugawemu jak dupsko pękło, no ale jak bym grał na ps3 to też bym pewnie taki sfrustrowany latał :cool:

Opublikowano

Heh zabawny ból dupy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.