Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jako admin powinieneś reformowac prawdy wiary i nawracać

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

meh, po co sobie brudzić w gnieździe :teehee:

Opublikowano

Bramy KRÓLESTWA NIEBIESKIEGO są otwarte dla wszystkich, zwłaszcza dla tych którzy zbłądzili i chcą się obmyć z rozmazanego, zielonego, śmierdzącego szamba. Także zapraszam do krainy nowej generacji, macie ostatnią szanse, bo niewiernych spotka taki los.

http://img.photobucket.com/albums/v152/welshe/Iron-Kaz_small.gif

Ten dzieciak to (nene)eq biegnący do Kaza podczas premiery U4

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Na miejscu jego rodziców, zabrałbym mu kabel od dualshoka, długo by nie pograł

Opublikowano

A już za chwile :banderas:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

noo i to wszystko w glorious 900p

Edytowane przez kermit

Opublikowano

no sony chyba jeszcze nie wydalo ps4 premium

Opublikowano

Na Ps4 jest 900p

Opublikowano

Na PS4 przez większość czasu jest 1920x1080, w zadymie spada do 1360x1080. Na Xbone najwyższa to 1600x900, ale rzadko jest osiągana - przeważnie chodzi w 1280x900, a w stresie spada do 1200x900.

Beka z Xszrota i Treyarch.

Opublikowano

myslalem ze czeski pisze o battlefroncie, na telefonie nie widać linku do yt

swoją drogą biedrona znów robi promocje ps4, oferuje remasterstation za 1699 z god of warem 3, tlou hd i bloodbornem, chcesz się poczuć jak podczas poprzedniej generacji to zapraszamy

Opublikowano

tripod z 2 remasterami i dlc za 1,7 tysia? już biegnę.

Opublikowano

Na PS4 przez większość czasu jest 1920x1080, w zadymie spada do 1360x1080. Na Xbone najwyższa to 1600x900, ale rzadko jest osiągana - przeważnie chodzi w 1280x900, a w stresie spada do 1200x900.

Beka z Xszrota i Treyarch.

chyba pobiegnę po biedronki i kupie konsole. Warto jak na parę raz cofnąć się parę lat i przypomnieć jak kiedy rzeczy wyglądały xD

Opublikowano

Nowy COD 900p na szrocie4, płynność na obu konsolach kwiczy, niby 30% mocniejszy szrot4 i COD promowany na tym złomie a taka padaka.

MS ze swoimi pięknymi exami stabilne 60fpsów, coś czego szrot4 nie zna  :)

Opublikowano

rozdzielczość przez większość czasu 1080p lub bliska jej.

No raczej nie.

1080p w gejlo5 to jest jak na ekranie widać afryke z halo 3 w hd. Specjaliści z DF tak orzekli.

Opublikowano

Halo jest b.ładne, ja bym polecił Yeti najpierw pograć, a potem się wypowiadać.

Nie jest to oczywiście najwyższa półka, ale grafika jest sterylna, a przy tym miła dla oka.

Opublikowano

60 fps zrobiło swoje, jak się chce pięknej grafiki to polecam nowego Tomb Raidera.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

While the dynamic resolution system is impressive, the reality is that the game spends the overwhelming majority of its time well under full 1080p

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-what-works-and-what-doesnt-in-halo-5-tech-analysis

przez większość czasu jest rozdziałka między 900p a 1080p, ile dokładnie to mnie to nie interesuje, na pewno wygląda to lepiej niż którakolwiek ostatnia wydana na xone gra w 900p I na pewno lepiej od bety black opsa 3 która latała w 900p. Tak a propo to BO3 wygląda gorzej niż AW, a ma gorszy framerate i rozdzielczość na obu konsolach - kolejna ofiara współpracy z rakiem branży Sanyo Playstation

no ale dla klapów rozdziełka > framerate, wiadomo to od dawna kiedy np. podniecali się Killzone Shadow Fall i jego "feel of 60fps" :)

czy ja mówiłem że Shadow Fall to jedno z największych kłamstw Sony? jak nie to mówię po raz kolejny

Opublikowano

Co do tego, że Cod chuyowo chodzi na xszrocie ma współpraca z sony?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.