Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

dajcie jetiemu tego battlefronta bo chłopak odplywa

jedzie Yeti środkiem komunikacji miejskiej z Battlefrontem pod pachą, podchodzi dziadek i sie pyta: Przepraszam czy to Pański kasztan? JAKI DORODNY

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jeszcze rok temu omamy z kominkiem, lampka wina z 1886, 1080/60 w kazdym exie

dzis wizja smakowania wódki przy dc bikes, 900p/37fps bez dedyków i multi za 200zl rocznie dopelnia dziela zniszczenia umyslowego klapów

Opublikowano

w tym roku już miało być kosztowane wino przy uncharted 4, persona 5, amplitude itp itd xd

Opublikowano

Mi się najbardziej podoba jak jeti w CW pisze, że trolluje, ale zawsze jakimś dziwnym zrządzeniem losu nagle jak jakaś gra zostaje zapowiedziana tylko na PS4, to natychmiast pojawia się jego stała obecność w tematach tych gier, nawet jeśli to 10 część serii, w którą nigdy wcześniej nie grał :P

Bardzo wiarygodny "trolling" ;)

Opublikowano

przeczytałbym jakiś post waldusia o tym, jak plejstejszon rządzi i dzieli

Opublikowano

waldek nie gra w gry

Opublikowano

Mi się najbardziej podoba jak jeti w CW pisze, że trolluje, ale zawsze jakimś dziwnym zrządzeniem losu nagle jak jakaś gra zostaje zapowiedziana tylko na PS4, to natychmiast pojawia się jego stała obecność w tematach tych gier, nawet jeśli to 10 część serii, w którą nigdy wcześniej nie grał :P

Bardzo wiarygodny "trolling" ;)

No te jego "newsy" w tematach plejstejszyn to jest dobra beczunia. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Remasterstation 4.

:pawel:  :pawel:  :pawel:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Szok. Tym bardziej ze bylo wiadomo o tych remasterach jakies pol roku temu.

Opublikowano

Ja jeszcze rozumiem remaster TLOU - jedna z najlepszych gier generacji, która dodatkowo wyszła pod jej sam koniec (wiele osób nie zagrało).

Ale karwa coś takiego to po prostu wrzucanie "exów" na siłę aby pokazać, że cokolwiek mają w ofercie.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jak to nie jest collection w pakiecie z HR to chyba sa niepowazni.

Opublikowano

Jedyny plus tego remastera to możliwość przejścia gry zgodnie z chronologią wydarzeń  :woot: 

Cena 30$ tj, 40 euro (jakieś 180zł pewnie w Polszy).

Opublikowano

Raczej ~ 140 jak GoW 3.

Ja tam do remasterów nic nie mam, ale w tym roku proporcje na PS4 są mocno niezdrowe.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Raczej ~ 140 jak GoW 3.

Euro teraz droższe niż wtedy  :Coolface:

Opublikowano

Zreszta ten beyond to taka kupa ze sie w to grac nie dało. Ogladac w sumie tez nie.

Opublikowano

Przeciez na PS4 same nowe gry... nikt nie kupowal tych smieci na PS3 bo wszyscy czekali az beda w Plusie.

Opublikowano

Ze wszystkich możliwych gier jakie miało PS3, Sony musiało wybrać taką padakę na remaster XD

Opublikowano

Jutro do mnie przyjdzie następny ex na ps4 i w tym roku już na pewno będę miał ograne więcej exów na ps4 niż Yeti , Fanek i Maciomaniak/easye (niepotrzebne skreślić)  razem wzięci :D Mówię tu o nowych grach a nie remasterach.  Bot i blacharz a kocha bardziej markę playstation .

P.S. W Until Dawn nadal nie grałem a i tak ograłem więcej :D

Opublikowano

Przeciez na PS4 same nowe gry... nikt nie kupowal tych smieci na PS3 bo wszyscy czekali az beda w Plusie.

Bo każdy chciał w to zagrać w 1080p/60k/s

Opublikowano

Jutro do mnie przyjdzie następny ex na ps4 i w tym roku już na pewno będę miał ograne więcej exów na ps4 niż Yeti , Fanek i Maciomaniak/easye (niepotrzebne skreślić) razem wzięci :D Mówię tu o nowych grach a nie remasterach. Bot i blacharz a kocha bardziej markę playstation .

P.S. W Until Dawn nadal nie grałem a i tak ograłem więcej :D

Super.

Opublikowano

psn mi nie działa. A wy co? Swietna zabawa na xbox live?

Opublikowano

Jutro do mnie przyjdzie następny ex na ps4 i w tym roku już na pewno będę miał ograne więcej exów na ps4 niż Yeti , Fanek i Maciomaniak/easye (niepotrzebne skreślić)  razem wzięci :D Mówię tu o nowych grach a nie remasterach.  Bot i blacharz a kocha bardziej markę playstation .

Wszyscy umieraja z zaaaaazdrosci ! xDDDDD  :teehee: 

(pipi) 2 Maciomaniak - co 3 post bedzie powtarzal ile za(pipi)istych crapow ma do ogrania i ile giereczek kupil, w ktore sadzac po profilu nie chce mu sie grac...

A nie sorry, wedlug Console Wars jestes Hardcorem, w koncu wiekszosc przynajmniej wlaczyles na 2 godziny xDDDD

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.