Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ważne, że długość listy gier się zgadza. :kaz: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

I tak wszyscy tylko na grafikę patrzą.

Opublikowano

to zbyt mocne by było prawdziwe, szkoda, że gierki z mojego dziecinstwa tak marnie kończą (seria ff, wipeouty, ciekawe co z gran turismo) 

Opublikowano

No przecież będzie prolog GT. 

:kaz: 

Opublikowano

Shenmue tez pewnie w odcinkach puszczą, bo za tyle co zebrali to będą mogli tylko 1/4 tej trzeciej części zrobić a potem ojej no nie mam pieniedzy bo sie nie sprzedało wiec jednak nie dostaniecie zakończenia :sorcerer:

Opublikowano

Ciekawe czy klapy bedą każdy epizod FF7 liczyć jako ex ? 

No a jak inaczej,zielone robaki zaorane tak bardzo XDXDXD

Ciekawe ile tych epizodów FF7 bedzie 10-15? Jak się postarają to PS5 będzie miało mega eksa na start

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

No ale na E3 2016 to będzie pogrom i ostateczne rozwiązanie kwestii botów.

Opublikowano

Shenmue tez pewnie w odcinkach puszczą, bo za tyle co zebrali to będą mogli tylko 1/4 tej trzeciej części zrobić a potem ojej no nie mam pieniedzy bo sie nie sprzedało wiec jednak nie dostaniecie zakończenia :sorcerer:

To by byla gruba ironia jakby sie okazalo, ze nie da rady dokonczyc trojki. Wypuszcza ile moga a za 15 lat zbiorka na kickstarterze na dokonczenie dokonczenia xD

Opublikowano

Hmmm klapersi przypominają mi scene z pulp fiction. Jak ten duży czarnuch był penetrowany w piwnicy. To sony robi teraz ze swoimi fanami. Dobrze że mam jeszcze wii u i pc oraz że dołączyłem do Zielonej rodziny.

Opublikowano

No po przykładzie secret service i kilku innych rzeczy takie wskrzeszenia i robienie dużych projektów w ramach crowd fundingu jest ryzykowne jak chodzenie w piątek na pasażu niepolda. Może się uda może nie.

Opublikowano

a to na e3 przecież mówił SE że ff7 będzie w edycji cyfrowej a pudełko na pc, cwaniaczki nie powiedzieli tego bo takiej bomby by nie było już, że zarżnięta jest na episody xdddddd

Opublikowano

20 lat im nie styklo zeby zrobic jeden pelnoprawny remake. Rece opadaja do samej ziemi.

Opublikowano

Final fantasy 7 pocięty na osobne wydania.

Z rana sony zaorane jak nigdy.

Pocieli na odcinki bo wiedzą że tego na czas nie ukończą :D

Opublikowano

Final fantasy 7 pocięty na osobne wydania.

Z rana sony zaorane jak nigdy.

Pocieli na odcinki bo wiedzą że tego na czas nie ukończą :D

Pocięli, bo wiedzą, że większość klapów po dwóch godzinach kończy przygodę z  jRPG.

Opublikowano

a to na e3 przecież mówił SE że ff7 będzie w edycji cyfrowej a pudełko na pc, cwaniaczki nie powiedzieli tego bo takiej bomby by nie było już, że zarżnięta jest na episody xdddddd

Pomyliłeś z Shenmue 3, FFVII obecnie jest zapowiedziany tylko na PS4 jako czasowy exc, mowa jeszcze o wersji na PC.

Opublikowano

Pomyliłeś z Shenmue 3, FFVII obecnie jest zapowiedziany tylko na PS4 jako czasowy exc, mowa jeszcze o wersji na PC.

pardon :fedora:

Opublikowano

Od dawien dawna wiadomo, że będą dodawać nowe gry do BC co miesiąc (podobno ok. 20). Nic nowego.

Opublikowano

Ciekawe ile im zapału starczy, XO to w zasadzie pół-trup. Ileż można trzymać kroplówkę dla czegoś co się tak słabo sprzedaje?

MS to nie Nintendo. Jak coś jest niewypałem, to w końcu robi papa. Dziś kupowanie XO to jak kupowanie Vity rok temu.

A i nie mogło zabraknąć beki, jak pctowiec zarzuca komuś bycie dymanym. PC wszak nie od dziś oznacza PENETRACJA CAŁKOWITA ;)

Opublikowano

Mocarny eks tylko na PC Master Race :newell:  :master:  Już odkładam pieniążki na steam winter sale 2016

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

MS powinien teraz zmontowac filmik a la Sony z uzywanymi grami.

"This is how you play Xbox 360 games on Xbox One"

<wklajadaja plytke>

<szydercze usmieszki>

<FEDORA>

gFyJFEM.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.