Opublikowano 9 grudnia 20177 l wygląda na to że to celowy zabieg. znów trzeba się odwołać do przykładu Elite Dangerous gdzie kosmici funkcjonowali raczej jako miejska legenda niż typowy przeciwnik do pokonania, dlatego spotkania z nimi są bardzo rzadkie i owiane nastrojem tajemnicy i ekscytacji. i chyba w tym samym kierunku, pozwalając graczom na snucie pirackich opowieści w tawernach o legendarnych morskich potworach czyhających na żeglarzy.
Opublikowano 9 grudnia 20177 l cóż przekonamy się w Marcu, zostało 15 tygodni aby wymodelować i zaimplementować Krakena, myślę że dadzą radę
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Dostałem przed chwilą zaproszenie do Alphy a już w ten weekend największa sesja, trwająca od 15 do 20 grudnia. Jacyś chętnie do wspólnego żeglowania?
Opublikowano 13 grudnia 20177 l 38 minut temu, Playstation napisał: Dostałem przed chwilą zaproszenie do Alphy a już w ten weekend największa sesja, trwająca od 15 do 20 grudnia. Jacyś chętnie do wspólnego żeglowania? Trzeba przystąpić i mieć zainstalowanego Insaidera czy ta alfa działa bez tego??
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Trzeba przystąpić i zainstalować Insidera, inaczej nie pobierzesz gry
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Tzn możesz już grać? Mnie zaprosili tydzień temu, ale pisali tylko, że informacje o becie podadzą w przyszłym roku ;p. edit: ok, mam. Na PC było to ciulowo ukryte. Edytowane 13 grudnia 20177 l przez bocieque
Opublikowano 13 grudnia 20177 l również dostałem maila, jednak było warto w ankiecie pozaznaczać, że lubię opisywać wrażenia na forach, że streamuje w necie i często kupuje na premierę sprawdzę z chęcią alphę e: kiknijcie w sklepie czy macie aplikację xbox insider center, tam można ściągnąć alphę Edytowane 13 grudnia 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Ja już "mogę" grać. Nawiasik, bo na dzień dobry muszę possać 6.33GB patcha
Opublikowano 15 grudnia 20177 l dostałem wczoraj maila, że mogę już grać, ale jak uruchamiam gierkę to okazuje się, że kłamali Edytowane 15 grudnia 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 15 grudnia 20177 l Fajnie ze gra nabrala ksztaltow ale mogli by poprawic walke bo wyglada mega drewnianie. No i gdzie jest kraken?
Opublikowano 15 grudnia 20177 l Cytat Group A: Old Technical Alpha players 14th December 5PM GMT and run until 20th December 3PM GMT Your session is LIVE.Group B: New Technical Alpha Players in Asia-Pacific, Europe, the Middle East and Africa. 15th December 10AM GMT and run until 20th December 3PM GMT. Your session is not live. Group C: New Technical Alpha Players in North and South America. 15th December 8PM GMT and run until 20th December 3PM GMT. Your session is not live. w skrócie: będziesz mógł zagrać dopiero dzisiaj od 11:00
Opublikowano 15 grudnia 20177 l Cytat your alpha session alpha is live now! dostałem to wczoraj na maila, czyli klap został insiderem A ale grać i tak nie mogę
Opublikowano 15 grudnia 20177 l chyba ich przerosła popularności, bo przed chwilą wyłączyli serwery (wcześniej przez kilkanaście minut bezskutecznie próbowałem dołączyć do gry) xD a specjalnie się z pracy wcześniej urwałem ;D
Opublikowano 15 grudnia 20177 l W sensie jak przerosła ich popularność? To open beta, czy alpha na która sami wysyłali zaproszenia? xd
Opublikowano 15 grudnia 20177 l alpha zamknięta w sensie technicznie nie byli gotowi na taką ilość graczy. Pewnie temu przede wszystkim ma służyć również ta alpha i beta, przetestowaniu serwerów aby takie rzeczy nie zdarzały się po premierze.
Opublikowano 15 grudnia 20177 l nvm btw znajdzię się ktoś do grania? Ciężko się gra z randomami Edytowane 15 grudnia 20177 l przez Playstation