Skocz do zawartości

Sea of Thieves

Featured Replies

Opublikowano

wolalbym zeby to bylo w trzeciej osobie, ja tam czekam zoabczymy co z tego wyjdzie

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 262,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To ja piszący sam ze sobą posty w tym temacie

• Dzisiejszą wyprawę, mimo kilku niedociągnięć i błędów po stornie gry, muszę uznać za bardzo udaną.  Świry z FPE mają to do siebie, że nie pitolą się w tańcu i zamiast na rozruszanie obadać sobie 

• zmontowałem krótki filmik z klipów @zloto (przepraszam za jakość ale pierwszy raz montowałem film, jeszcze nie wszystko ogarniam )   Widzimy się za dwa miesiące w pełnej wersji Panowie

Opublikowano

Chyba nie było źle:

ClJH5MqUoAE7bPB.jpg

Opublikowano
  • Autor

o ile pokaz gry na konfie MS był mega sztuczny  to opinie grających na targach są bardzo pozytywne. To jest jedna z tych gier w którą trzeba zagrać bo ciężko ocenić pomysł/gameplay. Niech dadzą otwartą bete i bez NDA jak kretyni od Fable.

https://www.youtube.com/watch?v=l4Rb1OpIxmA

ta woda, nowy poziom bajek pixara   :banderas:

Opublikowano

No woda robi wrażenie. Szkoda, że gierka nie dla mnie (nakierowana na ustawki i grę zespołową), ale doceniam pomysł i nowe IP. Podobno Rare ma w preprodukcji jeszcze jakieś dwa projekty, mam nadzieję, że chociaż jeden jest trochę bardziej klasyczny dla studia.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Graficznie robi mocno:

Opublikowano

Robi, ale ta gra dla mnie to i tak nadal jedna wielka niewiadoma. Jak będzie jakiś dobry i wciągający content oraz gameplay, może wyjść sztos. Równie dobrze może coś nie zagrać i SoT okaże się mega niewypałem. 

Opublikowano

Chętnie zagram, przydałoby się coś nowego z taką karykaturalną stylistyką a'la Fable.

Obecnie trochę podejrzanie brzmi info, że spotkania innych ekip będą bardzo rzadkie z uwagi na ogrom świata, chociaż tutaj online będzie na pewno, bo są inni członkowie załogi.

Opublikowano

Gdyby tylko to nie było MMO to brałbym day 1 a tak to jest mi ta gra tak bardzo obojętna. 

Opublikowano

Czy oni od dwoch lat pokazuja ta sama wyspe?

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Idealnie na przerwę świąteczną. Chociaż mam wrażenie, że już w tym roku wyczerpałem limit fuksa... Cóż, trza mieć nadzieję.

Fajne rzeczy na tym video, śmierć naszego pirata, syrenka... No i jak mi się ten design podoba :fsg:

Opublikowano

Bez przesady - już kilka lat przy tym dłubią i zaczynają zwykłych ludzi do gry dopuszczać. Na drugie Fable Legends chyba MS sobie nie pozwoli.

Opublikowano

W pierwszej połowie przyszłego roku nie wyjdzie. Stawiam najszybciej sierpień/wrzesien.

Opublikowano

Chętnie sprawdzę zapisałem się ale pewnie dopiero w lutym/marcu większą ilośc chętnych dopuszczą. Mam nadzieję że za szanowanie marki bóg Spencer mi da :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba pora przestać się łudzić, może w następnej turze.

A może ktoś z forumka się wbił?

Nawet jeśli, to NDA jest :) Mnie też nie wzięli.