Opublikowano 4 stycznia 20187 l Dobra,czekam na jakies promo i kupie. Na steamie teraz mozna podstawke kupic za niecale 30 zl. Niestety blacha jest za slaba, pozostaje wiec wersja konsolowa Edit No szkoda że nie można mieć skrzydłowego npc. Z tego co czytam zainteresowanie gra spada, a wtedy słabo z utworzeniem grupy pilotów. Edytowane 4 stycznia 20187 l przez genjuro
Opublikowano 5 stycznia 20187 l Nie spada. Po prostu starzy wyjadacze robią sobie przerwy ale nowi cały czas przychodzą. Ja latam na XO - teraz od kilku miesięcy dałem sobie odpocząć jednak znów zaczyna ciągnąć do gry.
Opublikowano 5 stycznia 20187 l Zainteresowanie spada w CQC, czyli multi. Samotna eksploracja kosmosu nie znudzi się tym, którzy gierkę specjalnie z tego powodu kupili.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Ma ktoś możliwość odpalić Elite na PS4? Nie musi grać - wystarczy że będzie - chcemy trofik za TDM wbić.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Ja mógłbym jutro, pojutrze, w sobotę pobyć, w przerwie od piaskownicy i bety monhuna.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l 1 minutę temu, Kyo napisał: TDM wbite - teraz jeszcze CPF A nawet CTF
Opublikowano 17 stycznia 20187 l 1 godzinę temu, gkihdghdhj napisał: Ja mógłbym jutro, pojutrze, w sobotę pobyć, w przerwie od piaskownicy i bety monhuna. Ogólnie jest tak że zaczynamy codziennie koło 20 i te dwie trzy godzinki gramy, jak będziesz na PSN to pójdzie zapka
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Panowie @Figuś i @Kyo - mam dla Was taki mały pro-tip... Bo już mnie drażni to "ŁIPON" Spoiler Edytowane 19 stycznia 20187 l przez Wredny
Opublikowano 21 stycznia 20187 l Oto najnowsza meta w ELITE DANGEROUS 2.4 Łatwa gotówka z przewozu pasażerów klasą ekonomiczną: W skrócie - START - system Upsilon Aquari, stacja Allen Hub (załadowujesz statek pasażerami za konkretną gotówkę), CEL - LTT 9360, stacja Smeaton Orbital Myk jest taki, żeby na tej jednej stacji (tudzież z pomocą innych dwóch w tym systemie, ewentualnie w systemie obok) zapełnić wszystkie nasze kabiny, żeby zysk z jednego przelotu był maksymalny. Żeby to zrobić, musimy zmusić grę do wygenerowania kolejnych misji w tym kierunku, żeby wziąć je wszystkie hurtem - do tego trzeba wychodzić do menu i przełączać pomiędzy Open play/Solo Play/Private i na każdej z tych instancji sprawdzać, czy pojawiła się jakaś kolejna misja na LTT 9360. Jest jeszcze jedna sprawa... Taki mały szczegół... Smeaton Orbital, czyli stacja docelowa, jest położona w odległości 1,871,698 ls od gwiazdy Czyli po wyjściu ze skoku czeka nas prawie 40 minut lotu - stąd też konkretna kasa, liczona w milionach, za każde zlecenie w tamtym kierunku, bo w tym czasie (jakże fascynującego gameplayu) możecie odkurzyć mieszkanie, wyjść z psem, ugotować obiad... Edytowane 27 stycznia 20187 l przez Wredny
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Weź. Jamam już dość Wczoraj z Głowaczem jeszcze 2 meczyki zrobiłem a dzisiaj w pracy:
Opublikowano 22 stycznia 20187 l W dniu 21.01.2018 o 20:21, Wredny napisał: Żeby to zrobić, musimy zmusić grę do wygenerowania kolejnych misji w tym kierunku, żeby wziąć je wszystkie hurtem - do tego trzeba wychodzić do menu i przełączać pomiędzy Open play/Solo Play/Private i na każdej z tych instancji sprawdzać, czy pojawiła się jakaś kolejna misja na LTT 9360. A te misje się ciągle resetują po wskoczeniu w inny tryb, czy jak już sprawdzi się wszystkie trzy i znowu wskoczy w poprzednio sprawdzony, to już nie będzie nic nowego? Bo kusi mnie trochę wywalić te ~20kk uciułanych przez pięć dni() na takiego Type-7, którego mógłbym wypchać kabinami na jakieś 150 pasażerów i kuć do egzaminów w międzyczasie. 2 dobre kursy i mam Anaconde :l
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Niby się resetują, ale parę razy miałem wrażenie, że zabawa faktycznie się kończy. Czasem trzeba odczekać, warto polecieć na inną stację i tam przejrzeć spis misji,
Opublikowano 23 stycznia 20187 l Ok, zobaczymy, oby nie spatchowali do czwartku A czymś konkretnym kierowali się pomysłodawcy tej metody w wyborze odpowiedniej stacji początkowej(sprzyjające frakcje, duże lądowiska?), czy hipotecznie obskoczenie okolicznych układów też umożliwia zebranie pasażerów w takich samych ilościach? W ogóle to myślałem, że ta farma będzie diablo daleko, a to raptem cztery skoki mym explorerem z Aulin. W sumie to logiczne, że większość intratnych rzeczy jest na tym samym ramieniu co Sol.
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Są jakieś dedykowane kontrolery pod to na PS4? Czy da się w miare komfortowo grać na zwykłym padzie? Edytowane 26 stycznia 20187 l przez Ryo-San
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Tak i tak http://www.thrustmaster.com/en_US/products/tflight-hotas-4