Skocz do zawartości

Rocket League

Featured Replies

• Odpowiedzi 614
  • Wyświetleń 83 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Schranz1985
    Schranz1985

Jeszcze z miesiąc temu kompletnie nie ogarnialem 1v1 i dryblingu. Warto jednak pograć te 1 dużo można się nauczyć. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• Schranz1985
    Schranz1985

O taki filmik z brameczkami z ostatnich dni .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym dożyć czasów gdy twórcy gier AAA będą tak wspierać swoje tytuły jak wspierane jest Rocket Lague. Choć jak znam gierki to bym musiał żyć baaaardzo długo. Albo i wiecznie. Na razie cieszę się z Rumble.

Opublikowano

Jeśli 4vs4 to dla was chaos nie grajcie w Rumble. Co tam się odjaniepawla to głowa mała  :rotfl:  :headbanger:  :rotfl:

Opublikowano

Za*ebisty tryb, co tam się odtralalala  :obama:

Opublikowano

Rumble dobra rzecz. Wreszcie coś goli mogę nastrzelać.

A w końcówce bonus: team play wg Square'a  :gayos:

Opublikowano

Też mam kilka akcji z Rumble.

Co do ostatniego z twojego filmu, to również to nagrałem :) W tym akcje z grania w większej ekipie na dwa teamy. Ale ta gra jest za(pipi)ista.

Opublikowano

Czekamy na RL w przestworzach np. boisko na pasie startowym i startujące obok samoloty :)

Fajnie że cały czas coś robią do tego boisko za free a samochodziki po 2 eurosy, nice.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś z forumowiczów gra jeszcze? Jakby ktoś był chętny na Rumble to niech da znać, się skleci dwie ekipy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gracie jeszcze? Na XOne/PC ktoś w ogóle gra z forum?

Chyba mój ulubiony Power Up.

Opublikowano

ja od czasu do czasu gram pare rundek na xboxie ;) 

Opublikowano

One, po raz pierwszy byłem Rising star w doubles kilka dni temu (po kilku meczach wypadłem, ale wrócę tam :P ). Kiedy myślę, że już mi się w końcu to znudzi, robię tydzień przerwy i ochota na granie wraca, cyfrowy crack normalnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja właśnie teraz powinienem zrobić sobie taką przerwę.

Chociaż takie momenty nie pozwalają przestać grać.

Opublikowano

Coś się pieprzy z grą czy tylko ja tak mam? Po golu kamera czasem śledzi nie tego co trzeba, nicki graczy się krzaczą, itd.

Opublikowano

Powtórki w Rumble są często zrąbane. Jest lepiej niż na początku tego trybu, ale dalej wymaga poprawy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Level w grze na PS4 nie zapisuje się z automatu w chmurze ? Odpalam teraz RL na nowej konsoli i zaczynam z pierwszym levelem WTF ?

Opublikowano

Level był od zawsze w sejwie, jeżeli tego nie zmienili to nie ma. Przedmioty zostały jak rozumiem?

Opublikowano

Przedmioty chyba faktycznie zostały. Totalny bezsens i bezmózgowie by przedmioty zostawały w profilu sieciowym, a level w zwykłym sejwie. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Też tego nie rozumiem tym bardziej właśnie jak przeglądanie garażu odświeża wszystko w locie.

Opublikowano

Przedmioty chyba faktycznie zostały. Totalny bezsens i bezmózgowie by przedmioty zostawały w profilu sieciowym, a level w zwykłym sejwie. 

Masz ps plus? Jak tak to sprawdź w ustawieniach konsoli zapisane dane, i spróbuj manualnie z chmury pobrać save. Takie idiotyzmy tylko u Sony