Opublikowano 8 września 20168 l Już jutro uderza Rumble, a razem z nim największa paczka zmian do Rocketa. Będzie się działo. Szczegóły tutaj http://www.rocketleaguegame.com/game-info/rumble/
Opublikowano 8 września 20168 l Chciałbym dożyć czasów gdy twórcy gier AAA będą tak wspierać swoje tytuły jak wspierane jest Rocket Lague. Choć jak znam gierki to bym musiał żyć baaaardzo długo. Albo i wiecznie. Na razie cieszę się z Rumble.
Opublikowano 9 września 20168 l No RL jest chyba najlepiej wspieranym tytułem w historii. Change log dzisiejszej aktualizacji http://www.rocketleaguegame.com/news/2016/09/patch-notes-v1-22/
Opublikowano 9 września 20168 l Jeśli 4vs4 to dla was chaos nie grajcie w Rumble. Co tam się odjaniepawla to głowa mała
Opublikowano 16 września 20168 l Rumble dobra rzecz. Wreszcie coś goli mogę nastrzelać. A w końcówce bonus: team play wg Square'a
Opublikowano 17 września 20168 l Też mam kilka akcji z Rumble. Co do ostatniego z twojego filmu, to również to nagrałem W tym akcje z grania w większej ekipie na dwa teamy. Ale ta gra jest za(pipi)ista.
Opublikowano 22 września 20168 l Czekamy na RL w przestworzach np. boisko na pasie startowym i startujące obok samoloty Fajnie że cały czas coś robią do tego boisko za free a samochodziki po 2 eurosy, nice.
Opublikowano 1 października 20168 l Ktoś z forumowiczów gra jeszcze? Jakby ktoś był chętny na Rumble to niech da znać, się skleci dwie ekipy.
Opublikowano 16 października 20168 l Gracie jeszcze? Na XOne/PC ktoś w ogóle gra z forum? Chyba mój ulubiony Power Up.
Opublikowano 16 października 20168 l One, po raz pierwszy byłem Rising star w doubles kilka dni temu (po kilku meczach wypadłem, ale wrócę tam ). Kiedy myślę, że już mi się w końcu to znudzi, robię tydzień przerwy i ochota na granie wraca, cyfrowy crack normalnie.
Opublikowano 26 października 20168 l Ja właśnie teraz powinienem zrobić sobie taką przerwę. Chociaż takie momenty nie pozwalają przestać grać.
Opublikowano 29 października 20168 l Coś się pieprzy z grą czy tylko ja tak mam? Po golu kamera czasem śledzi nie tego co trzeba, nicki graczy się krzaczą, itd.
Opublikowano 29 października 20168 l Powtórki w Rumble są często zrąbane. Jest lepiej niż na początku tego trybu, ale dalej wymaga poprawy.
Opublikowano 14 listopada 20168 l Level w grze na PS4 nie zapisuje się z automatu w chmurze ? Odpalam teraz RL na nowej konsoli i zaczynam z pierwszym levelem WTF ?
Opublikowano 14 listopada 20168 l Level był od zawsze w sejwie, jeżeli tego nie zmienili to nie ma. Przedmioty zostały jak rozumiem?
Opublikowano 15 listopada 20168 l Przedmioty chyba faktycznie zostały. Totalny bezsens i bezmózgowie by przedmioty zostawały w profilu sieciowym, a level w zwykłym sejwie. Edytowane 15 listopada 20168 l przez Ins
Opublikowano 15 listopada 20168 l Też tego nie rozumiem tym bardziej właśnie jak przeglądanie garażu odświeża wszystko w locie.
Opublikowano 15 listopada 20168 l Przedmioty chyba faktycznie zostały. Totalny bezsens i bezmózgowie by przedmioty zostawały w profilu sieciowym, a level w zwykłym sejwie. Masz ps plus? Jak tak to sprawdź w ustawieniach konsoli zapisane dane, i spróbuj manualnie z chmury pobrać save. Takie idiotyzmy tylko u Sony