Opublikowano 21 sierpnia 20168 l jakieś konkretne modele? edit teraz tak patrzę, że mam 2 dyski zewnętrzne do plikow (kopie zapasowe i bzdety) czy jak podłącze do X1 to trzeba formatować dysk, w sensie nie bede mogl trzymac troche gierek z X1 trochę plikow z pc?
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Najważniejsze żeby był USB 3.0, dysk się formatuje tylko pod XO hm, czyli "pół na pół" się nie da zrobić.
Opublikowano 2 listopada 20168 l Jaki dysk kupisz jest praktycznie bez znaczenia. Oby to tylko nie był jakiś chiński nołnejm z alliexpres
Opublikowano 2 listopada 20168 l Raczej chodzi mi o to, czy nie jest jakoś specjalnie drogi i/lub wolny, ngidy w dyskach nie siedziałem przenośnych więc obce mi są prędkości przesyłu i odbioru danych Dziewczyna chce mi kupić na urodziny i się mnie pyta czy taki może być. Ale dobra, znalzlem recenzje na necie i chyba jest ok Edytowane 2 listopada 20168 l przez Rayos
Opublikowano 2 listopada 20168 l W Xboxie siedzi dysk o predkosci 5400 wiec jezeli kupisz 7200 to bedzie lepiej i szybciej
Opublikowano 2 listopada 20168 l Autor Panowie czy dysk WD My Passport X 2TB bedzie w porzadku? Będzie cacy. Najważniejsze, że ma USB 3.0, bo tylko taki interfejs jest kompatybilny z XOne...
Opublikowano 2 listopada 20168 l No to jest dysk dedykowany X1 wiec raczej ma wsio ok Dzięki za rady, już zamówiony nareszcie nie bede musial usuwac co chwila gierek
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Ktoś z Was próbował podłączyć dysk 2,5 cala SSHD? jest deko szybciej niż zwykły dysk 5400?
Opublikowano 21 stycznia 20178 l W van helsingu zaproszony gracz na sshd ładował sie szybciej od hosta o 10s :D
Opublikowano 17 lutego 20178 l Panowie, krótka piłka. Jest dedykowany dysk 2tb Seagate do One. Ale to pewnie pic na wodę? One obsługuje każdy dysk na usb 3.0 i przynajmniej 240gb? Czyli taki seagate expansion portable 2tb, też będzie ok? Zapis 600mb/s, będzie ok?
Opublikowano 17 lutego 20178 l Ok, dzięki. A czy One wszystkie porty usb ma w 3.0? PS. Jak zrobić ludzi w (pipi)a i sprzedać im to samo drożej? O tym dedykowanym dysku napisałem wcześniej. Natomiast zakupiłem ten w czarnej obudowie, nie dedykowany. Jak się okazuje w obu obudowach siedzą te same dyski Samsunga. Profit? Zapłaciłem prawie 100 zł mniej. A dopłacać prawie 100 zł tylko po to by mieć zieloną obudowę z logo xbox? Cóż, frajerów nie brakuję ;) Edytowane 17 lutego 20178 l przez Emtebe
Opublikowano 26 marca 20178 l Panowie miałem dysk pod xbox one, Xbox poszedł do żyda, dysk został a teraz nie widzi go komputer a chciałbym ten dysk wykorzystać. Co robić?
Opublikowano 27 września 20177 l https://www.morele.net/dysk-zewnetrzny-seagate-expansion-portable-1tb-usb-3-0-stea1000200-1120294/Oplaca się kupić taki dysk pod konsolę? Mam okazję kupić za niższą cenę ale nie orientuję się w ogóle w tym temacie.
Opublikowano 27 września 20177 l Autor https://www.morele.net/dysk-zewnetrzny-seagate-expansion-portable-1tb-usb-3-0-stea1000200-1120294/ Oplaca się kupić taki dysk pod konsolę? Mam okazję kupić za niższą cenę ale nie orientuję się w ogóle w tym temacie. Niższą tzn jaką? Ja kupowałem po trzy stówki, ale pojemność 1,5 TB.
Opublikowano 27 września 20177 l 150 zl z drugiej ręki i niby nie używany. Tyle czy poradzi sobie z konsolą.
Opublikowano 27 września 20177 l Dysk jak dysk bedzie śmigał jak szalony, ja mam tego seagate ale 2TB konsola od zawsze Instant on dysk podpięty tez cały czas i wszystko hula
Opublikowano 27 września 20177 l Też mam tego Seagate 1,5TB i na razie jest super, śmiga, cichutki, miejsca wystarczająco.
Opublikowano 27 września 20177 l Autor 150 zl z drugiej ręki i niby nie używany. Tyle czy poradzi sobie z konsolą.Będzie hulać. Najważniejsze, że dysk ma USB 3.0. To warunek konieczny. Reszta jest mało w sumie istotna.