Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crash Team Racing - turniej offline

Featured Replies

• Odpowiedzi 444
  • Wyświetleń 50,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.youtube.com/watch?v=WPVPQjRxrpg&feature=youtu.be Zrzucam. Odpalam Crasha po długiej przerwie, także czas nie jest jakiś wyśrubowany, ale na początek powinien styknąć. Pierwsza pl

• Przepraszam  

• Sory za zakłócenia , ale łapcie pierwszy przejazd na 1:30. Bez żadnej spiny co widac po słabym pierwszym lapie.  Żeby nie było ze jestesmy botami  

Opublikowano

Ja to juz nastepnej rundy sie doczekac nie moge. No mam nadzieje ze w niedziele zgłosi sie przynajmniej te 6 osob zeby dyszka była.

Opublikowano

Kabi, no to masz wyzwanie, żeby zejść do 1:22:xxx

Jak uda mi się oderwać od czwórki to dołączę do was, ale nie obiecuję.

DS4 wystarczy podpiąć do Chlebaka, żeby działał?

PSXa mam u mamy :/

Opublikowano

Narazie stop, chociaz kur.wa jeden dzien bo to juz mi psyche ryje i czucia w palcach nie mam xD Dzisiaj zero CTR

Opublikowano

To moj rekordzik ewentualny bedzie dojzewal przez noc :P

Chyba dzis nie wchodze w temat. Bo znow sie skonczy napier.dalaniem do północy 

Opublikowano

O ile zejdziesz ponizej 28/lap. A to nie takie proste wcale :D

Opublikowano

Eh znowu bedzie trzeba sie pomeczyc , czas do pobicia ale dzis mi sie nie chce :)

Ale punkt za lap dalej moj :D

Opublikowano

Nie mam siły. Udało mi się nawet zjechać pierwszy lap do 28:11 ale reszte zawsze gdzieś s(pipi)e. Nawet sie nie zbliżałem do 26:xx (pipi)a :/ Musisz mnie chyba pobić bo nie czuję ciśnienia.

Opublikowano

Żeby miec czas ponizej 28 trzeba miec przynajmniej jeden taki naprawde turbo dopalacz który mozesz zrobic tylko zaraz po starcie spadając z tego pagórka (co jest nie mozliwe w pierwszym lapie) lub wskakując bokiem na góre obok mostka. Takze niewykonalne praktycznie w pierwszym okrążeniu. Stąd mysle ze max to 28 w pierwszym i po 26:xx w kolejnych dwóch. Mysle ze nasz max to zejscie minimalnie ponizej 1:22. Nie wiecej. 

Opublikowano

Kobieta Przemassa wita. (doszły mnie słuchy, że uczestniczę w owej jakże zaciętej rywalizacji) 

Lubie tyły, więc dziele się swoim czasem :)

50MVqeV.jpg

Opublikowano
  • Autor

uf6dIzK.jpg

próbuję... może uda się doczłapać do 1:30 do niedzieli :)

Wyczynów plamka i kabiego nie będę komentować - to jest chore :)

Edytowane przez Przemasso

Opublikowano

Fajnie ze sie zbiera ekipa powoli. jeszcze zeby 5 osob zebrac i bedzie liga jak sie patrzy. Square, grzybiarz, pawcio i jeszcze przynajmniej 2 osoby.

Tak naprawde to prawdziwa gra zacznie sie od 3 rundy bo jest nią Tigers Temple :D Rundy beda coraz dłuzsze i nie bedzie mozna tak resetowac przy najmniejszym bledzie jak to robimy teraz :D

muimui nie jest ostatnia bo dopiero zauwazylem ze i daniel reyes wrzucał czas wiec zliczam go do tabeli.

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Nie no to jest gurwa nie możliwe :D jedyne co wykręciłem to 1.36 a wy tu takie rzeczy odpyerdalacie xD w tej rundzie raczej już nie mam szans, ale dopiero w weekend przysiąde na poważnie. Wyniki w niedziele do wieczora?

Opublikowano

W niedziele do 0:00 :D

Panowie jest chyba 18 rund. Jak sie teraz nie uda to nastepnym razem. Punkciki są ważne, wiec walczcie o jak najlepsze pozycje. 3 czas jest dostepny dla zwykłych smiertelnikow wiec spinac dupy i mam nadzieje ze w niedziele walka nie tylko o pierwsze dwa miejsca bedzie zacieta ;)

Opublikowano

Zaktualizowałem tabele i zamiescilem punktacje. Sami widzicie ze punkty zaczynaja sie dopiero od 4 miejsca, takze jest o co walczyc jeszcze ;)

Opublikowano

Właśnie jestem po 15h snu. Ide zarzyc leki i na(pipi)iam. 1:22:xx dzisiaj.

BTW.

1:31 to jest dobry początek na rozkręcenie. Jak już pęknie 1:30 t potem z górki. Ciśnijcie. Pooglądajcie filmiki Kabiego i moje. Wczoraj żeby wtrafić się w perfekt start to chyba gre 15 razy zaczynałem. Żeby wejść idealnie driftem przed górką drugie tyle. Skończyło się na tym, że odpuściłem :D

Edytowane przez Plamek

Opublikowano

Zgadzam sie jak sie zejdzie ponizej 1:30 to potem schodzi sie lajtowo. 

Opublikowano

Kurde, jak patrzę na Wasze czasy, to chyba zaraz zamówię Action Replay :)