Opublikowano 26 stycznia 20196 l No podobnie było w oryginale, tam też był "na strzała". Jednak wykonanie walki zostało o niebo lepiej zrobione tutaj. Ciśnienie mocno podskoczyło.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l 4 minuty temu, Josh napisał: No podobnie było w oryginale, tam też był "na strzała". Jednak wykonanie walki zostało o niebo lepiej zrobione tutaj. Ciśnienie mocno podskoczyło. Tak, ale wtedy trzeba było uciekac samemu, i najpierw odpiać butle, a pozniej w nią strzelić, tutaj było w zasadzie przyjemne QTE. 2 minuty temu, Bansai napisał: Podejrzewam ze z robakiem w 3jce juz nie bedzie tak kolorowo Trójkę będą musieli mocno rozbudować, moim zdaniem znaaacznie słabsza od dwójki.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Dla mnie trojka rozpyerdala dwojke na atomy przez samo zroznicowanie miejscowek oraz koszmary w mlodocianym wieku w postaci Nemesmiecia. 3jke daze ogromna sympatia no.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l To nadal wspaniała gra, ale krótsza, no i ekipa najemników taka sobie. Bossowie typu gasienia tez nie na poziomie, ta walka w wykopie wąskoprzestrzennym to była kpina. No ale plusów tyle ze nie ma miejsca na wymienianie.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Trójka supcio, ale po ograniu 1 i 2 czuło się, że jedynym znaczącym powiewem świeżości był na dobrą sprawę tylko tytułowy badguy.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l @Bansai skończyłeś gre juz chyba z 4 razy, a wiedziałeś, ze przy końcowych napisach sa uwzględnieni autorzy tego fanowskiego projektu RE2 Reborn ? Normalnie szacunek Capcom za taki gest. Jeszcze wyjdą na ludzi mówię Wam.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Trójka na dobrą sprawe miała być tylko jednym z wielu spin offów, ale przedłużający się developing CV sprawił że Capcom postanowił zrobić z Nemesis pełnoprawną 3. https://www.google.com/amp/s/amp.reddit.com/r/residentevil/comments/9oks83/the_truth_behind_code_veronica_and_re3/#ampf=undefined Edytowane 26 stycznia 20196 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Jakiś tam ogarnięty insider pisał jakoś w październiku, że Capcom już zadecydowało o remake'u trójeczki.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l w więzieniu w tym panelu elektrycznym trzeba znaleźć 2 czy 3 te części. Tam te kable trzeba połączyć, nie wiem czy mam się tym bawić czy szukać trzeciej. Powiedzcie, że dwie wystarczą bo ten łysol siedzi mi na plecach, a ja świecę cały na czerwono ok, dwie. je.bac cie łysy Edytowane 26 stycznia 20196 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 26 stycznia 20196 l 2 minuty temu, D.B. Cooper napisał: w więzieniu w tym panelu elektrycznym trzeba znaleźć 2 czy 3 te części. Tam te kable trzeba połączyć, nie wiem czy mam się tym bawić czy szukać trzeciej. Powiedzcie, że dwie wystarczą bo ten łysol siedzi mi na plecach, a ja świecę cały na czerwono 2 takze... https://youtu.be/n_MtlQ1ZfJY?t=15s
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Czy tego s(pipi)iela da się zabić w ogóle? Pierwszy raz go widzę i nie mam prawie naboi, a łazi za mną :).
Opublikowano 26 stycznia 20196 l trzeba uciekać, nie marnuj amunicji. Łysy wraca jak bumerang, a już raz myślałem, że na dobre poszedł do piachu. Ada dobra sztunia, kobitka z klasą, mógłbym z nią być. ile jeszcze zostało kampanii Leona jestem w Spoiler miejscu gdzie robimy hakowania Adą, teraz znowu przełączyłem się na Leona.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l 8 minut temu, D.B. Cooper napisał: ile jeszcze zostało kampanii Leona jestem w Ukryj zawartość miejscu gdzie robimy hakowania Adą, teraz znowu przełączyłem się na Leona. Przed tobą druga połowa gry, ta trudniejsza Wracał ktoś z kanałów na posterunek? Chyba się na to zdecyduje bo pominąłem upgrade slotu. Edytowane 26 stycznia 20196 l przez aux
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Końcówka gry to jest jakiś kosmos. Te starcia z bossami, ta grafa, ta MUZYKA i cut-scenki. Gra 10/10, bez dwóch zdań. Dziękuję Capcom, kocham Was.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l 16 minut temu, aux napisał: Wracał ktoś z kanałów na posterunek? Chyba się na to zdecyduje bo pominąłem upgrade slotu. Dopóki nie wyruszysz kolejką do laboratorium to spokojnie można wrócić jest oczywiście skrót.
Opublikowano 27 stycznia 20196 l mr x na easy jaka pissda, 3-4 strzaly w leb z klamki i juz na ustach z pelnymi kolanami xdddddddddd
Opublikowano 27 stycznia 20196 l Dobrze, że jest taka duża różnica między poziomami trudności, dzięki temu nikt nie będzie miał problemu, żeby grać tak jak mu wygodnie. Jedyne co mnie boli, to sposób w jaki gra ocenia nasze wysiłki - ocena S już nie zależy od tego ile razy zapiszemy grę, ile sprejów użyjemy czy skorzystamy z procentowych broni. Teraz liczy się tylko czas.
Opublikowano 27 stycznia 20196 l 25 minut temu, aux napisał: To pójdę. Może już tego koksa tam nie będzie ani zombie? Na 100 % już koksa nie ma ale Zombiaki są. Nawet w 2 miejscach miałem nowych. Zależy czy zabezpieczyłeś okna a wszystkich chyba i tak się nie da. Doszedłem chyba do ostatniej miejscówki i coś pięknego. Bawię się przednio. Co do pana x i berka to na pewno na wieże nie wchodzi ale potrafi s(pipi)iel stać przed nią. Ja idealnie wpadłem na niego po wyjściu. Nie cackałem się w kanałach i zabiłem wszystko co się ruszało. Teraz mam problem bo prawie zero ammo. Na ostatnim bosie z którym walczyłem wywaliłem całą amunicja z magnum ale dzięki temu nawet dostałem aczika który ma 2 %.
Opublikowano 27 stycznia 20196 l Gdzie jest magnum? Nie znalazlem a lazlem prawie wszedzie. Moze wciaz przede mna gdzies