Opublikowano 17 listopada 20159 l Nie szkodzi, są dobre. Granie na konsoli i jedzenie czegokolwiek to to to to to najgorsze zachowanie.
Opublikowano 17 listopada 20159 l Ja nie wiem jaki macie problem z jedzeniem czipsów nie upierd.alając sobie przy tym rąk. Otwieracie paczkę i przesypujecie po prostu partiami do ryja tak jak byście pili colę z gwinta. Ręce czyste i wszystko git. Nie wyobrażam sobie inaczej chipsów jeść, nie trawię mieć brudnych rąk, myję je praktycznie co godzinę, a jak dotknę czegoś typu rurka w autobusie miejskim, czy ogólnie jakieś żarcie z lodówki wyciągnę (przed otworzeniem lodówki oczywiście myję ręce), to od razu przy pierwszej okazji myję je raz jeszcze. Musi być STERYLNIE
Opublikowano 18 listopada 20159 l Do tematu to herbatniki. Ale sam nie podjadam podczas grania, co jest jedną z zalet tego zajęcia. Jak oglądam jakiś film czy co gorsza jak się mam uczyć, to często kończy się szukaniem czegoś słodkiego czy słonego do przekąszenia. Z kolei przy graniu to siedzę z zajętymi rękami i dopiero pełny posiłek zjadam.
Opublikowano 18 listopada 20159 l Ja byłem w dwóch jak były na promocji i niegdzie już nie było. Zadowoliłem się nerkowcami.
Opublikowano 20 listopada 20159 l U siory jadłem przekąskę dość prostą, ale dla gracza akurat: małe sucharki, takie 2 z 2 cm, na tym pesto pomidorowe i na tym oliwka czarna. Zaje.biste, polecam.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Ej panowie ale cały czas niektórzy odbiegają od tematu, bo chodzi o przekąski, które NIE upierdolą palców...
Opublikowano 24 listopada 20159 l Ej panowie ale cały czas niektórzy odbiegają od tematu, bo chodzi o przekąski, które NIE upierdolą palców... wydaje mi się, że te sucharki twojej starej co kupiliśmy kiedys w tesco byłby ok
Opublikowano 24 listopada 20159 l Klasyka i bardzo dobre. Jak jesz umiejętnie to rąk nie u(pipi)isz. Edytowane 24 listopada 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 24 listopada 20159 l Te sucharki co się smaruje pesto pomidorowym, okej w smaku, ale zrobiłem ich chyba z 50 i w 3 minuty było już po wszystkim. Ledwie się patch ściągnął na PS3.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Zawsze można połamać chipsy i wrzucić do miski i jeść łyżką albo wkruszyć do majonezu i zapijać wódeczką
Opublikowano 24 listopada 20159 l Chipsy jablkowe sa dobre jesli ktos lubi jabkla i kwaskowaty posmak. Takie suszone pokrojone w plasterki. W sumie to i tak wole walnac podczas grania polowe 300g Milki z karmelem i calymi orzechami laskowymi+kawa i ilosc fragow w KZ3 i BF3 rosnie z kazda chwila.