Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

samuraj William xD niech dadzą mu pomagiera Harry'ego

na tym trailerze miał dziwną animację biegu, niech to poprawią i ma być 60 klateczek, c'nie

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 356,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra jest (pipi)aniutkim kosiorem, day one będzie uskuteczniane mocno.   Zacznijmy może od tego ze klimat w tej grze to strzał w 10tke dla mnie, a jakby tego było mało to devi jeszcze na dzień dobry

• Ja nie wiem co wy widzicie w tej grze. Ja po paru dniach spędzonych z ta gra czułem się jakbym powrócił do ery ps2 czy ps3, w negatywnym znaczeniu tego słowa. Ja rozumiem, ze w Japonii pozamykali wszy

• Nioh? Tylko nówka ze sklepu, takie gry są na wymarciu, więc trzeba to wspierać w odpowiedni sposób. Kto wie, może grze uda się przebić jak swego czasu Demon's Souls, które też wyskoczyło znikąd i prze

Opublikowano

Bardzo podoba mi się klimat i walka, która jest tak soczysta, i na dodatek z załączoną dekapitacją, że po każdym killu będę mógł drzeć mordę wniebogłosy.

Obecnie najbardziej oczekiwana przeze mnie gra.

Opublikowano

Mogli go po prostu nazwać Geralt, a nie kombinują

Opublikowano

W pozycji otrzymamy „głęboką i oryginalną fabułę”, której akcja pozwoli nam poznać Okres Walczących Królestw.

ja liczę na fajną zrzynkę z fabuły książkowego Wiedźmina 

Opublikowano

samuraj William xD niech dadzą mu pomagiera Harry'ego

Postać jest oparta o historyczną osobowość, imię przypadkowe nie jest.

@Nobody

Mam nadzieję, że z tym Wiedźminem to nie do końca serio było :D

Opublikowano

@Nobody

Mam nadzieję, że z tym Wiedźminem to nie do końca serio było :D

no rejczel. tym niemniej wygląd gł. bohatera i setting mocno kojarzą się z sagą

Edytowane przez nobody

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tecmo potwierdza, że celują z premierą na zachodzie w tym roku oraz również celują w 1080/60fpsów :banderas: ale co z tego wyjdzie to się przekonamy pewnie w 2017 :pawel:

Opublikowano

Nie ma ani jednej przesłanki, by gra nie wyszła w 2016. "Zapowiedziano" ją w połowie września i do końca roku pokazano dwa zwiastuny na gameplayu i całkiem długi fragment rozgrywki. Wyjdzie do września.

Opublikowano

No póki co były dwa buildy tej gry, które poleciały do kosza i stanęło na tym co ostatnio pokazali. Ok może wyjdzie może nie ale przy twórcach z japonii nie byłbym taki pewny co do terminów. 

Opublikowano

Tecmo ani Team Ninja nie pierdziela sie raczej ze swoimi grami i terminów dotrzymuja. Ja licze na premiere w tym roku bo to jedna z najwiekszych niespodzianek.

Opublikowano

Nie licząc wariactwa w Square Enix i słynnych historii z GT5 i TLG, to akurat japońscy deweloperzy w ostatnich latach wypuszczają swoje duże gry nie tak długo po pierwszej zapowiedzi. W temacie obsuwania daty premiery w tej generacji prym wiodą zachodni devi, włącznie z naszymi rodakami ze stolicy, którzy Wieśka dwa razy opóźniali, a finalnie i tak wypuścili grę pół roku przed tym, jak ją tak naprawdę ukończyli :)

Edytowane przez Kasias

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gameplay z TGS za zamknietymi drzwiami wrzucony dzisiaj w ludzkiej jakosci :banderas:

4 style walki mieczem, rozne armory/staty oraz piekna animacja chowania miecza do pochwy :ohboy:

Yeti nie pisz w tym temacie, ja cie prosze :cool:

Opublikowano

To dość zabawne jak po 2 sekundach animacji ruchu miecza można poznać jaki developer robi grę :) Wygląda fpytkę - rozumiem, że zapobiegawczo Yeti ma już bana na temat? ;)

Opublikowano

Szkoda, że nie ma dekapitacji.

To jest stary pokaz z TGS za zamknietymi drzwiami, trailer z PSX Experience mial juz dekapitacje (33 sekunda - polecam odpalic w zwolnionym tempie te animacje parowania, cudowna animacja jak blokujemy sie kataną i miecz wroga mu po niej zjezdza powoli) i nawet krew na ziemi po ciachaniu wrogow.

Opublikowano
  • Autor

Biorę w premierę jak każdego slasherka!

Opublikowano

No całkiem miło wyglada i klimatycznie. Może zmażą plame po Ninja Gaiden 3. 

Tylko ci wrogowie jacys poziom ultra easy. Mam nadzieje ze to tylko dla potrzeb trailera. 

Opublikowano

celują w 60 klatek*

patrząc na efekty tych czarów, oraz efektów podczas walki z bossem trochę powątpiewam w ich stabilność