Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yakuza Kiwami

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby to nie była Ultima - powtarzam po raz kolejny, najgorszy sklep z grami jaki znam - to już bym również klikał w preordera...

• Odpowiedzi 351
  • Wyświetleń 62,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• planeswalker
    planeswalker

Przecież przedstawiciel Atlusa mówił niedawno, że Yakuza nie pojawi się na PC.

• Uff, wreszcie skonczylem montaz wszystkich mozliwych heat actions   UWAGA: Majima w tym filmiku jest workiem treningowym Kazumy. Jak na to teraz patrze to az mnie wszystko bolec zaczyna.    

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Jest chu.jowy. Jak cały system walki xd.

Opublikowano

U mnie cena już jakiś czas temu to ciągle 34,99€ z steelbookiem. A jak będę w Polsce to Yakuza 0 obowiązkowo do kupienia!

Opublikowano

Zero i Kiwami są jak Kill Bill vol.1 i vol 2. - drugiego takiego double-packa w świecie gierek nie pamiętam. Skok w Kiwami po skończeniu Y0 jest jak powrót w rodzinne strony i spotkanie ze starym znajomymi po przejściach.

Opublikowano

W sumie z wysyłką mnie taniej wychodzi z VGP, a ciśnienia żeby grać na premierę nie mam, więc nie ma co zmieniać na Ultimę.

O Ultimie to w ogóle przestańcie myśleć. Powiem Wam jak będzie. Ultima siorbnie kasę za preoreder, którą do czasu premiery będzie dowolnie obracać, po czym w dniu wypusku Kiwami Was wykiwa mówiąc sorry, ale gry nie będzie wcale, a już w ogóle w takiej cenie. Co Pan/Pani sobie życzy? Zwrocik kasy na konto czy na kartę? Straty moralne? Rekompensata? A spyerdalaj pan!

Opublikowano

No to przecież można wziąc z płatnością przy odbiorze. 

Opublikowano

No to przecież można wziąc z płatnością przy odbiorze. 

Tak? No to postęp. Kiedyś nie można było. Z karty ściągali od razu. 

Opublikowano

Niby mozna platnosc przy odbiorze, ale to i tak nie fajnie bedzie jak w dzien premiery lub kilka dni po anuluja bo nie maja, a potem sie okaze ze steelbooki na allegro po 300zl. Najlepiej jak sie cos zamawia w Ultimie brac gdzies zapasowany pre-order.

Opublikowano

Ja wzialem z odbiorem osobistym i zaplata na miejscu. Jak wskoczy yaczesowi wersja z sb to wezme od niego i po prostu nie odbiore z ultimy lub anuluje, proste.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Do sierpnia liczę ze przejde kolego - miejsce na poleczce dawno grzeje. :lapka:

A no chyba ze tak.

18620663_1304609739587416_31310049437217

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jezusku patrzę na te trailery i DAWAĆ MI TO.

Jestem świeżo po skończeniu 0, ale mi mało,mało mi klimatu tego miasta tych charakternych postaci, tego zakręconego story !

Najbardziej oczekiwany przez mnie tytuł obecnie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miesiąc do premiery mesjasza :)

Z ciekawości odpaliłem dziś 1 na emu, niby wszystko git, fajne wstawki, znajome mordy ale jakie było moje zdziwienie gdy się okazało że tam jest dubb ENG :D (WTF!)

Nagle czar prysł ... Kiryu Nishiki Majima no jak bym w inną grę grał DRAMAT .

Z innej beczki, strasznie podoba mi się ten steelbook,a jeszcze bardziej podoba mi się cena - 140zł na premierę to świetna cena nawet dla najbardziej wybrednego cebulaka.

W końcu będę mógł grać i wymieniać się wrażeniami z gry day one a nie pół roku po premierze :D

Opublikowano

Z Kiwami mam jeden wielki problem - Majima. Jest wszędzie, czasem pojawia się znikąd. Pół biedy kiedy możesz mu uciec/uniknąć walki. Dlaczego? Bo jest jak ten umięśniony ściągacz haraczu z Zero tylko pojawia się częściej, za każdym razem z coraz to dłuższym paskiem życia. To taki specjalny "feature" Kiwami. Z początku jest fajnie, ciekawie. Niestety, po krótkim czasie męczy. Zwłaszcza kiedy chcemy przebiec z jednego końca mapy na drugi a po drodze napotykamy lokalnych gangsterów i rzeczonego pana.

PS To nie jest spoiler. Majima everywhere pojawia się w każdym trailerze...

Opublikowano

a można taksówkami się przemieszczać?

Opublikowano

Tak ale można do tej taksówki nie dobiec :P

edit: Byłbym zapomniał.

W taksówce też może siedzieć Majima...

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Tak ale można do tej taksówki nie dobiec :P

edit: Byłbym zapomniał. W taksówce też może siedzieć Majima...

No to są smaczki na jakie liczę, szkoda że już mnie nie zaskoczy :p .

Ja to bardzo liczę na minigierkę  taiko drum master  :)

Te gry segi z 0 mi się nie podobały ale wiadomo lata 80 ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dwa tyg do premiery, na ultimie cenę preordera podnieśli o dyszkę, a w innych sklepach nie ma :dunno:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Zapewne dlatego, że w Polsce gra nie ma wydawcy. Yakuzę 0 wydała Cenega, ale Kiwami sobie odpuścili, Y6 pewnie też.

Opublikowano

Ja nie pamiętam już kiedy ostatnio kupiłem jakąś gre w PL. :yao: Doszło do tego że bardziej opłaca się kupować z Anglii/Kanady. Nie mam ciśnienia żeby mieć cokolwiek w dniu premiery więc nie straszny mi czas oczekiwania na paczkę chociaż rzadkość kiedy przekracza tydzień/dwa.

Opublikowano

ja kupuje w polskim sklepie z warszawy. Mają na premierę w dobrej cenie. :D   Szkoda że cenega nie wyda chyba nie była gra zbyt popularna skoro im się nie opłaca ponownie wydawać.