Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Mnie staje za kazdym razem jak was lecze po 9k w meczu albo wytankuje wam 21k damage a ty mi o jakims 47:4 pewnie wiecej wyleczylem niz ty damage zadales XDDDDDDDDDD

Kogo obchodzi murzyn na turbo rolkach :yao:

Rozumiem, że dzisiaj wieczorem Bansai na ochotnika leczysz  :pawel:

• Odpowiedzi 700
  • Wyświetleń 85,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No jakby to była opinia kogoś innego to może bym uwierzył Ale Ty już miałeś kilkanaście gier wszechczasów które lądowały na pchlim po 2 dniach wraz z konsolą xD

• Prosze przeniesc do dzial multiplatformy, pozdrawiam.

• Dobra gierka. Na 1440p smiga mi w 60 klatkach mimo tego ze nie mam najnowszej grafy wiec optymalizacja bardzo dobra.   A sama gra? Krótkie odczucia poniżej         xDDD

Opublikowano

Wrzuc ten gwalt to wczoraj poszedl w Temple of Anubis, domyslam sie ze to nic nadzwyczajnego ale w sumie 2 minutki na przejecie 2 punktow zawsze fajnie wyglada :D

Opublikowano

Trzeba pamietac, że te fragi to w większości robione na 2 albo i 3. Pewnie niewiele jest tych czystych - 100%. Każdy kto zada obrażanie dostaje likwidację. To jeszcze bardziej zmniejsza ważność ilości zabójstw ;)

Jestem zakochany w tej grze.

Opublikowano

Montazyk niektorych akcji z wczoraj:

Niestety na dysku mam malo miejsca wiec kilka walcow musi odejsc w niepamiec :/

Opublikowano

Montazyk niektorych akcji z wczoraj:

Niestety na dysku mam malo miejsca wiec kilka walcow musi odejsc w niepamiec :/

to celowanie po nogach :pawel:

no ale pad, wiec sie wiecej nie nabijam

Opublikowano

Nagraj swoje i sie pochwal. A z tą doktryną PCową skoncz juz, Ukyo cie ostrzegal a ty dalej swoje... serio, w (pipi)e to mamy, wbij to sobie do glowy.

Moje ulubione akcje z dzisiaj, wszystkie play of the game, niektore dalem bez otoczki, bo ucinalo 1 czy 2 zabojstwa i ta ostatnia z Tracer cienko wyglada przez to.

Jako Tracer udalo sie tez wreszcie wbic killstreak ponad 20 i wpadla trofka :obama: niestety po 21 killu mnie zgasili. :frog:

Opublikowano

Skusilem sie wczoraj na zakup no i z "wstepnego sprawdzenia" zrobilo sie cos okolo 6h i gdyby nie robota dzisiaj to pewnie byloby wiecej. Gra sie w to o wiele fajniej niz oglada, jak widzialem streamy na twitchu to wydawalo mi sie baaaardzo nudne, a tymczasem mam podobne uczucia jak przy TF2 przy ktorym spedzilem z 300h. Poki co gralem glownie tobjornem w defensywie i phara w ofensywie.  Wiezyczki sa o wieeeele slabsze niz w TF2 a sama gra jest bardziej zbalansowana moim zdaniem. W tf2 wszystko sprowadzalo sie do przelamania pierwszego setupu obroncow a potem juz mozna bylo praktycznie przewalcowac sie na predkosci do kolejnego punktu zanim ekpia zdazyla sie odbudowac. Tutaj z tego co widze nawet jak obrona peknie to jeden, dwa dobre ulty moga znowu cofnac atakujacych. Nie zauwazylem tez tak absurdalnego combo jak heavy + medyk z tfa

Co do rozgrywki to wiadomo blizzard, wszystko dopracowane w najmniejszych szczegolach. Graficznie jest ok bez rewelacji, mecze wyszukuje praktycznie instant, nie trafilem na zaden problem wczoraj jezeli chodzi o matchmaking. Teraz tylko poogrywac rozne postacie, wybrac swoje ulubione i czekac na update'y od blizzarda rozszerzajace dostepne tryby

Opublikowano

Skusilem sie wczoraj na zakup no i z "wstepnego sprawdzenia" zrobilo sie cos okolo 6h i gdyby nie robota dzisiaj to pewnie byloby wiecej.

Pocieszające jest to, że z tą grą to standard :)  

Odkąd kupiłem Mesjasza Multi codziennie chodzę niewyspany do pracy, a najciekawsze jest to ,że nie widzę aby w najbliższych miesiącach miało się to zmienić :banana:  (ostatni raz miałem tak jak grałem w Destiny  :obama: )

Opublikowano

no to jak ktos dobrze sie bawil przy destiny i porownuje ja do Overwatcha to ja jednak nie bede kupowal OW

Opublikowano

Tylko ze on nie porownuje OW do destiny tylko mowi ze tu i tu bawi sie dobrze. Dla mnie destiny to crap a w OW gra sie bardzo fajnie, jakichkolwiek podobienstw w tych grach nie zauwazam, no dobra jest ulti. Jak podobal ci sie TF2 to OW tez powinno bo to bardziej rozbudowana i zbalansowana wariacja tej gry

Opublikowano

Pod koniec czerwca kupię tego Overwatcha, bo narobiliście mi hajpu :)

Kilka stów u buka w czasie Euro się zrobi, więc będzie dodatkowy grosz na grę. 

Opublikowano

Sobies ja gre kupilem w zeszly czwartek a wczoraj wbilem 38lvl i ponad 300 meczy rozegranych dodatkowo nie moge sie doczekac kiedy wroce do domu i odpale ponownie. Gra bedzie tylko sie rozrastac i znajac Blizz bedzie sie to dzialo dosc regularnie. Cholera calkowicie zapomnialem o Doom-ie :/

Opublikowano

Sobies ja gre kupilem w zeszly czwartek a wczoraj wbilem 38lvl i ponad 300 meczy rozegranych dodatkowo nie moge sie doczekac kiedy wroce do domu i odpale ponownie. Gra bedzie tylko sie rozrastac i znajac Blizz bedzie sie to dzialo dosc regularnie. Cholera calkowicie zapomnialem o Doom-ie :/

Magia blizzarda znowu zadziałała. Jakoś nie kojarzę, żeby gierka była mocno hypowana na forum przed premierą, a teraz prawie wszyscy tłuką

Opublikowano

No tylko nie sprzedawaj, do flakow też wrocimy!

Jeżeli o mnie chodzi to spokojnie, nie sprzedam Mesjasza. 

Opublikowano

Miał ktoś problemy z kodami na skiny dla postaci? Kupiłem angielską wersję, w środku był kod na skin dla Wdowy. Po wpisaniu go na Store, niby w bibliotece w dodatkach do Overwatch widnieje i teoretycznie jest zainstalowany. Jednak gra go nie widzi. Nie wiem czy jest to spowodowane tym, że był to kod z wersji ang, a z polskiego Store'a pociagnelo mi skin do polskiej wersji gry. Nie mogę tego usunąć, ani ściągnąć ponownie.

Opublikowano

Ale sie wczoraj za(pipi)iscie gralo i padlo kilka zyciowkek :D 26 Killi Reinhardt-em 32 Reaperem i ponad 12k heala Lucio. Ta gra nie staje sie gorsza juz po 2 tygodniach grania praktycznie tylko w nia. Powaznie kto sie jeszcze zastanawia niech bierze zeby potrenowac przed Ranked.

"czy ty (pipi) w ogole umiesz leczyc ta Mercy?" xD