MierzejX 882 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Dziwi mnie, że nie ma jeszcze na tej liście PGR'ów. Swoją drogą troszkę żałuję updaku tej serii. Motyw z kudosami bardzo mi odpowiadał. No i ten arcade był idealnym odpowiednikiem na symulator jakim była/jest Forza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 W Horizon grałeś? Jeżeli chodzi o racery, to w grę mogą wchodzić jeszcze jakieś dodatkowe problemy z licencjami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Grałem (albo raczje sprawdziłem, bo za dużo nie pograłem), ale to zupełnie inny typ. Model jazdy arcade - wiem, ale chodzi mi, że w PGR też właściwie scigało się po torach. Challenge były fajen, chociażby te z idealną jazdą między słupkami. Bardzo wymagająca gra. Wykonanie wszystkich wyzwań na platynę w trójce to jeden z najtrudniejszych acziwów do zdobycia. Edytowane 21 Lipca 2016 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Brakuje japońskich gier i racerów, taki Burnout Paradise we WK Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 niech dadza wszystkie Cody, Max Payne 3, Ninja Gaiden i bedzie git, bo ile mozna czekac... A tak w ogole w tego black opsa da sie grac? Oczywiscie mialem kiedys w kolekcji, ale pozyczylem komus i juz zwrotu nie bylo.Da sie grac. Zadnych spadków fps jezeli o to ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Edytowane 28 Lipca 2016 przez Vexilium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Kurde pograłbym w Boom Boom Rocket (i Lumines Live!) ale nie pamiętam maila do konta UK, na którym miałem te gierki zakupione, a niestety w naszym sklepiku tych tytułów nie ma =/ Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 mam to samo z lumines kupowałem na jakieś konto uk tak samo dodatki do mass effect Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 http://www.ppe.pl/news/45464/swietne-blue-dragon-od-tworcow-final-fantasy-moze-pojawic-sie-we-wstecznej-kompatybilnosci-xone.html Można by rzec nareszcie! Pierwsza znacząca chińska bajka w BC! Czekamy na resztę godnej uwagi chińszczyzny! Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 W BD nigdy nie grałem a to jeden z bardzo nielicznych jrpgów na konsolach M$. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Pamiętam tylko tyle że mnie znudził na drugiej płycie ( z trzech chyba) . Lost Odysey i tales of vesperia to były goty jrpg na konsoli ms Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Mnie również znudził. Fajny system walki i rozwoju postaci (podobny do starych fajnali, gdzie rozwijało się konkretne job'y), ale sama akcja w grze jest dosyć nudnawa. Strasznie ślamazarnie się fabuła rozwija. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 251 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Black ops nadal aktualny? W sklepie Ms info że produkt niedostępny. Pytam, bo mam okazję kupić za grosze na płytce.. Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez czeskimaster Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Jasne że aktualny. MS nie wycofuje z kompatybilności dodanych (oficjalnie) wcześniej gier. Kolejna gra w BC: EDIT: I jeszcze jedna Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Vexilium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 ale jaja, nie spodziewałem się że kółka od XONE zadziałają w grach na X360. Czas od palić GRID 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal89a23 1 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Darksiders II na X360 - 13,80 zł w ofercie Deals with Gold... podjarałem się strasznie, ale sprawdzam listę kompatybilnych tytułów z X360 na Xbox One i ... brak tam którekolwiek z tytułów serii Darksiders. Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Nie po to robili remaster :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 W 3 grałem przed updatem i po no i zauważyłem, że po updacie gra działa zdecydowanie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
sitkopsn 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 No to teraz już w gotowości czekam na Far Cry 3. Jednak moim spełnieniem marzeń było by GTA IV z dodatkami i mam nadzieję, że MS z R* już coś w tej sprawię robią. Ogólnie wsteczna kompatybilność to prawdziwy dar dla kogoś takiego jak ja - kilkunastoletniego posiadacza Playstation, który nagle przesiadł się na konsolę konkurencji. Dzięki temu mogę nadrobić klasyki ósmej generacji z Xboxa. Ograłem już nawet Gearsy i Fable. Świetna sprawa No i HALO, ale to już opowieść na inną okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 odpaliłem sobie dzisiaj blood dragon. jak ta gra nadal miło robi w spodenkach to ojejku nic a nic się nie zestarzała. ogram po raz 6 chyba. RDR jednak też już czeka na dysku ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 A tak się odgrażałeś, że nie zagrasz w RDR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 co zrobisz. niektórzy tak mają z alkoholem. nie nie nie ale przychodzi moment, okazja, sposobność i w pizdu z poprzednimi deklaracjami Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 niebawem kupuę Xone i mam pytanie w ile najgorętszych tytułów ze ''zwykłego'' Xboxa zagram na nowo kupionym sprzęcie? Pytam głównie o: Shenmue 2 Ninja Gaiden Seria Splinter Cell Munchs Oddysse Forza Motorsport Operation Flashpoint (gra która otrzymała notę 9+ w PSX EXTREME) Psychonauts Beyond Good & Evil Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 w żadną, przecież XO nie odpala gier z pierwszego xboxa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi