Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Featured Replies

Opublikowano

Dziwi mnie, że nie ma jeszcze na tej liście PGR'ów.

Swoją drogą troszkę żałuję updaku tej serii. Motyw z kudosami bardzo mi odpowiadał. No i ten arcade był idealnym odpowiednikiem na symulator jakim była/jest Forza.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 349,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W Horizon grałeś? Jeżeli chodzi o racery, to w grę mogą wchodzić jeszcze jakieś dodatkowe problemy z licencjami.

Opublikowano

Grałem (albo raczje sprawdziłem, bo za dużo nie pograłem), ale to zupełnie inny typ. Model jazdy arcade - wiem, ale chodzi mi, że w PGR też właściwie scigało się po torach. Challenge były fajen, chociażby te z idealną jazdą między słupkami. Bardzo wymagająca gra. Wykonanie wszystkich wyzwań na platynę w trójce to jeden z najtrudniejszych acziwów do zdobycia.

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

Brakuje japońskich gier i racerów, taki Burnout Paradise we WK    :obama:

Opublikowano

niech dadza wszystkie Cody, Max Payne 3, Ninja Gaiden i bedzie git, bo ile mozna czekac... A tak w ogole w tego black opsa da sie grac? Oczywiscie mialem kiedys w kolekcji, ale pozyczylem komus i juz zwrotu nie bylo.

Da sie grac. Zadnych spadków fps jezeli o to ci chodzi
Opublikowano

Kurde pograłbym w Boom Boom Rocket (i Lumines Live!) ale nie pamiętam maila do konta UK, na którym miałem te gierki zakupione, a niestety w naszym sklepiku tych tytułów nie ma =/ 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętam tylko tyle że mnie znudził na drugiej płycie ( z trzech chyba)   . Lost Odysey i tales of vesperia to były goty jrpg na konsoli ms :)

Opublikowano

Mnie również znudził. Fajny system walki i rozwoju postaci (podobny do starych fajnali, gdzie rozwijało się konkretne job'y), ale sama akcja w grze jest dosyć nudnawa. Strasznie ślamazarnie się fabuła rozwija.

Opublikowano

Black ops nadal aktualny? W sklepie Ms info że produkt niedostępny. Pytam, bo mam okazję kupić za grosze na płytce..

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Jasne że aktualny. MS nie wycofuje z kompatybilności dodanych (oficjalnie) wcześniej gier.

Kolejna gra w BC:

EDIT: I jeszcze jedna

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Darksiders II na X360 - 13,80 zł w ofercie Deals with Gold... podjarałem się strasznie, ale sprawdzam listę kompatybilnych tytułów z X360 na Xbox One i ... brak tam którekolwiek z tytułów serii Darksiders.

Szkoda...

Opublikowano

Nie po to robili remaster :potter:

Opublikowano

W 3 grałem przed updatem i po no i zauważyłem, że po updacie gra działa zdecydowanie gorzej. :/

Opublikowano

No to teraz już w gotowości czekam na Far Cry 3. Jednak moim spełnieniem marzeń było by GTA IV z dodatkami i mam nadzieję, że MS z R* już coś w tej sprawię robią. Ogólnie wsteczna kompatybilność to prawdziwy dar dla kogoś takiego jak ja - kilkunastoletniego posiadacza Playstation, który nagle przesiadł się na konsolę konkurencji. Dzięki temu mogę nadrobić klasyki ósmej generacji z Xboxa. Ograłem już nawet Gearsy i Fable. Świetna sprawa :) No i HALO, ale to już opowieść na inną okazję.

Opublikowano

odpaliłem sobie dzisiaj blood dragon. jak ta gra nadal miło robi w spodenkach to ojejku :obama: nic a nic się nie zestarzała. ogram po raz 6 chyba. RDR jednak też już czeka na dysku ^_^

Opublikowano

A tak się odgrażałeś, że nie zagrasz w RDR. :reggie: 

Opublikowano

co zrobisz. niektórzy tak mają z alkoholem. nie nie nie ale przychodzi moment, okazja, sposobność i w pizdu z poprzednimi deklaracjami :D

Opublikowano

niebawem kupuę Xone i mam pytanie w ile najgorętszych tytułów ze ''zwykłego'' Xboxa zagram na nowo kupionym sprzęcie? 

Pytam głównie o:

Shenmue 2

Ninja Gaiden

Seria Splinter Cell

Munchs Oddysse

Forza Motorsport

Operation Flashpoint (gra która otrzymała notę 9+ w PSX EXTREME)

Psychonauts

Beyond Good & Evil

Opublikowano

w żadną, przecież XO nie odpala gier z pierwszego xboxa