Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Już widzę ten wzmożony ruch w Chaos Squadzie. :banderas:

To co, Panowie, robimy jakąś ustawkę na sianie czadokalipsy w kwietniu? Choćby dla czystego funu, nie musi to być polowanie na acziki.

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Chaos Squad jest przekombinowany, zanim dojdziesz do rozwałki, to odechciewa się grać. Mogli udostępnić samą "hordę" bez tej dodatkowej zabawy. 

Opublikowano

Czemu się odechciewa? Mi się tam bardzo podoba ściganie do punktu startu następnej misji i wyścig o każdego killa/target. Przy okazji im lepiej Tobie oraz innym graczom idzie - tym lepszy wynik i nagrody. Czysty, wciągający fun, w sam raz na partyjkę dla odstresowania. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

U mnie 100% w osiągnięciach ale na Brygadę Chaos się piszę w ciemno także pamiętać tam o mnie! :-D

Microsoft - robisz to dobrze!

Opublikowano

No to chyba bedzie trzeba odpalic ten chaos squad <3

Opublikowano

To co, zbieramy ośmiu?

Mam nadzieję, że wrzuca też jakąś promocje na dlc

Edytowane przez zloto

Opublikowano

To co, zbieramy ośmiu?

Myślę, że nie będzie problemu ze znalezieniem kompletu.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

a kilka dni temu rozglądałem się za SO żeby ponownie kupić a tu taka petarda, jeszcze dead space  :o

Opublikowano

Ludziska piszcie mnie tam do tej ósemki! Gramy razem!

Edytowane przez Tomtu

Opublikowano

:D spoko wszystko ograłem ale za(pipi)ista oferta. Może zrobię dlc do SO i DEad Space sobie chętnie przypomnę. Jak kto nie grał w wilka to polecam najlepsza gra od telltale

Opublikowano

:mog:  kolejny miesiąc i kolejna bomba. Wilka ograłem już dawno na obu generacjach ale SO miałem na liście zakupów i gdyby nie inne wydatki to bym pewnie wziął. a tu proszę jaki prezent. jakby co to też do ekipy się piszę że coś tam ponawalać :lapka:

Opublikowano

No w Wilka nie grałem, a skoro to najlepsze, co Telltale zrobiło, to :ohboy:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No oby było najlepsze bo teraz gram w GoT, już chyba od grudnia a 4 odcinki za mną i gram tylko by przejść. TWD liznąłem 1 ep bo fanem serii nie jestem i też leży a mam oba sezony. Chyba formuła mi nie pasi a i kupiłem niedawno Life is Strange... Chyba pogram w GWG na starej generacji ;)

Opublikowano

jak gold wygasa to wlasnie pojawia sie ta opcja ze jeden miesiac za 1zl 

Opublikowano

Mi wygasal i sobie przedluzylem o miesiąc za jednego funta :banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

tylko wylacz sobie auto odnawianie bo pozniej bedziesz placil £5.99 

Opublikowano

Wyłączon minute po przycebulowaniu :fsg:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Do kiedy ta promocja? Mnie się kończy właśnie jutro, więc może też przycebule. XD

Opublikowano

mi gold wygasa za jakies 2-3 tygodnie i nie mam za złotówkę :( 

Opublikowano

Taka promocja z okazji spring sale

I oczywiście dotyczy to osób bez golda

Oczywiście ze nie, mi gold wygasa 10/04 i przedwczoraj wyskoczył kafelek w dashu 1 miesiąc za £1, oczywiście skorzystałem z tej opcji