Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Bo ten abonament, przynajmniej dla mnie, to tylko dodatek do gier kupowanych na PS5, PC i Switcha. Zapłaciłem za niego z góry na cały rok jakieś 250 zł i nawet jeżeli w ciągu tych wszystkich miesięcy ogram tylko 2-3 tytuły (a realnie jest to pewnie około 10-15), np. nowe Plague Tale i Sniper Elite 5, to już mi się spłaciło.

Ale staram się tego tak nie przeliczać.

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
55 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Mówisz pewnie o grach AA pokroju Remnant from the Ashes, Hellblade albo A Plague Tales.

Nie. Mówię o grach pokroju chociażby genialnego Nobody Saves the World. Który jest długą, dopracowaną grą ze świetnym pomysłem, wykonaniem, rewelacyjnym humorem. I który dał mi więcej zabawy niż np. przehajpowany Ratchet. Tylko, że z racji specyficznego stylu graficznego tytuł, za który stał pewnie nielichy budżet, automatycznie zostaje wrzucony do kategorii indyczków.

Podstawowym problemem, który powoduje różnice zdań, jest fakt, że forumek z mekki graczy stał się mekką gawędziarzy. Temat o PSPlus uświadomił mi to aż zanadto :notbad:

Opublikowano

kurła zapomniałem o tym Nobody Saves the World, muszę w końcu ograć

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Nie. Mówię o grach pokroju chociażby genialnego Nobody Saves the World. Który jest długą, dopracowaną grą ze świetnym pomysłem, wykonaniem, rewelacyjnym humorem. I który dał mi więcej zabawy niż np. przehajpowany Ratchet. Tylko, że z racji specyficznego stylu graficznego tytuł, za który stał pewnie nielichy budżet, automatycznie zostaje wrzucony do kategorii indyczków.

No i tu wracamy do punktu wyjścia - czyli nie każdego XGP zadowoli. Mi lepiej robi Ratchet niż dowolna wrzutka z XGP ostatnimi czasy, bo to pure fuckin' gameplay experience, wykonany bezbłędnie i miły. Typowy relaksik przed konsolą, czyli coś czego mi od dłuższego czasu brakowało. W dodatku tytuł nie za długi, więc nie nudził. Brakuje mi takich gier.:lapka: 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bigby napisał:

Czy ja wiem, ilościowo chyba cały czas jest tyle samo wrzutek, nawet bez clouda.

Oczywiście, że tak. I cały czas biblioteka gier rośnie bo więcej gier wchodzi do usługi niż z niej wypada.

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No i tu wracamy do punktu wyjścia - czyli nie każdego XGP zadowoli. Mi lepiej robi Ratchet niż dowolna wrzutka z XGP

Mordo, i o to chodzi w życiu, że różni ludzie lubią różnej rzeczy. I w tym jest dobro i piękno. Dopóki nie lata się po forumku wyzywając od kurev ludzi, którzy mają inne zdanie, gdy nawet się w tego Ratcheta nie grało :reggie:

Opublikowano

Tak sobie myślę, że dobrym, trochę rekompensującym stratę Starfielda i Redfalla, scenariuszem na drugą połowę roku byłoby dodanie w sierpniu Saints Row do Game Passa, potem wrzesień z Deathloopem i Warhammerem Darktide, październik pod znakiem Forzy Motorsport i gry Josha Sawyera, na listopad dać tę kolekcję Gearsów, a grudzień zapchać jakąś fajną świąteczną wrzutką i wielce wyczekiwanym SCORN. :kaz:

W trakcie tych miesięcy niech zadebiutują też takie produkcje jak Sommervile, Replaced, As Dusk Falls, Plague Tale Requiem i będę całkiem zadowolony.

Opublikowano

bez jaj, juz był roczny delay

co do warhammer to poproszę jeszcze chaosgate :xboss:

Opublikowano

Gra miała wyjść w końcówce zeszłego roku, potem wiosną tego, a ostatecznie wybrali wrzesień. 

Się okaże.

Opublikowano

to ciężkie dla czasy dla zagrajmerów z tymi wszystkimi opóźnieniami :pechowiec:

Opublikowano

Jestem ciekaw czy nowa ARMA Reforger, którą mają dzisiaj pokazać i która rzekomo przez jakiś czas ma być dostępna tylko na Xboxa i PC, trafi od razu do GP.

Opublikowano

Może jeszcze vin diesel z dinozaurami wyjdzie w tym roku? KOLEJNY EKSIK :claptrap:

Opublikowano

Liczyłem na SE5 w chmurze bo mi na lapku pewnie nie pójdzie, ale jest ukochany Skate w chmurce, reszta to gruzowisko niestety 

Opublikowano

ku,rwa to jest naprawdę takie gówno, że życzę MSowi powrotu na koniec stawki, bo ewidentnie nie mają zamiaru podejmować bezpośredniej rywalizacji z Sony i Nintendo

ani na abo, ani na gry

no ale hej, ulaniec już szykuje nowy kolaż na 12 czerwca z hasłami, że jest dumny ze studiów i już niedługo nowe zakupy :rotfl:

Opublikowano

Ostatni mój miesiąc gamę passa. Miałem dwa lata i nie ma opcji żebym to przedłużał na więcej. Pokaże się więcej ciekawych gier to wezmę sobie dwa miechy żeby to ograć i tyle. To co oni wrzucają ostatnio to jest śmiech 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

XDDDDDDDDD niesamowita kontroferta na pełne AAA zestawienie nowego Plusa :rotfl:

No niezbyt ciężko wrzucić AAA do nowej oferty, szczególnie, że coś tam już było z tego w gamepassie

Oczywiście śmieciara co miesiąc tutaj, nic nie bronie

Opublikowano

Zaraz ktos powie, że to zajebista wrzutka i Floppy Knights oraz Little witch in the woods to sztosiwa na najpotężniejszą konsolę na świecie :kekw:

Phil musi odejść.

Opublikowano
Teraz, wojtas011 napisał:

No niezbyt ciężko wrzucić AAA do nowej oferty, szczególnie, że coś tam już było z tego w gamepassie

Mamy tak potężną różnorodność na rynku, że zwyczajniej w świecie można wrzucić coś lepszego niż to XDDDD

Vampire Survivors might get a new character and weapon next week | PCGamesN

Her Story - recenzja