Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

headlander tak poyebane ze az musze w to zagrać xd na stemie widze dobre recki

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
W dniu 20.02.2019 o 11:09, selene napisał:

Mają taki bałagan na backendzie, że sami nie wiedzą jak to działa. Trzeba próbować, ale oficjalnie promo jest dla użytkowników bez aktywnej subskrypcji, którzy wcześniej nie korzystali z podobnych promocji, więc nie ma co się polaczkować, że cebula nie działa.

W moim przypadku okazało się, że miałem aktywną subskrypcję. Widocznie jej nie wyłączyłem po ostatniej promo ;)  Zdziwiłem się, że ściągnęli mi z konta z banku 40 zł pomimo tego, że mam zablokowana możliwość dokonywania płatności  kartą. Jak wchodziłem w subskrypcje na PC to przez większość czasu była nieaktywna, pojawiał się komunikat, że mam im zapłacić kasę. Po jakimś czasie jest info, że subskrypcja jest aktywna do 4.03.2019r.... Trochę słabo wyszło, bo przez miesiąc grałem w gry poza gamepassa.

Druga sprawa to czy to normalna rzecz, że gry, które zostały usunięte z gamepass ale mam zainstalowane na konsoli nie działają? Myślałem, że to wygląda to tak, że nie ma już ich w GP ale kto ściągnął to jeszcze może korzystać dopóki nie skasuje. Chciałem zagrać w dead rising 3. Tragedii nie ma,bo za grosze mogę ją kupić jednak chciałbym wiedzieć na przyszłość.

Opublikowano
42 minuty temu, Elitesse napisał:

Druga sprawa to czy to normalna rzecz, że gry, które zostały usunięte z gamepass ale mam zainstalowane na konsoli nie działają? Myślałem, że to wygląda to tak, że nie ma już ich w GP ale kto ściągnął to jeszcze może korzystać dopóki nie skasuje. Chciałem zagrać w dead rising 3. Tragedii nie ma,bo za grosze mogę ją kupić jednak chciałbym wiedzieć na przyszłość.

Normalna. W gierki z GP możesz grać dopóki są w bibliotece gamepassa.

Opublikowano

Wyciek GwG na marzec z Tajwanu. Niewiadomą zostanie tylko jedna gra zamiast Cobalta, który jest zapychaczem w egzotycznych regionach, kiedy dana gra nie jest tam dostępna.

Opublikowano

Bardzo fajne gierki z BC jezeli to prawda :cool:

Opublikowano

dwie multiplayerowe strzelanki które mnie nie interesują. Republic Comando skończyłem i może tylko Rising sprawdzę bo kiedyś chciałem zagrać. 

Opublikowano

MGR:R bym sobie z chęcią ograł. :) 

Opublikowano

A dopiero co skonczylem MGRa ogrywac xD

Swoja droga nie wiem czy to blad czy nie, ale jak gralem to dodatki fabularne Blade Wolf i Jetstream Sam byly za friko, takze polecam rowniez pobrac, szczegolnie Sam'a bo swietnie sie nim walczy.

Opublikowano

Odkąd siegam pamięcią to te dodatki są za free. 

Opublikowano
9 minut temu, _Be_ napisał:

Odkąd siegam pamięcią to te dodatki są za free. 

Za Sama na premierę kasowali hajsy. Dlatego odpuściłem sobie to DLC, bo przesiadka na nowszy sprzęt była już za rogiem, szkoda mi było wydawać kapusty na gierki nastarą generację, która za kilka dni miała zniknąć z mojego kwadratu.

Opublikowano

Nie twierdzę, że tak nie było. Po prostu od bardzo dawna te DLC są free bo kilka lat temu do nich wróciłem :usmiech:

Opublikowano

Nie twierdzę, że twierdzisz, że tak było. Po prostu sięgam pamięcią trochę dalej niż Ty :cool2:

Opublikowano

Wygląda na grę o piratach, trzeba będzie sprawdzić

Opublikowano

Elegancko. 

Opublikowano

Czy Xbox 14 day trial gold daje dostep do GWG ? Mam zamiar kupic na 14 dni i w aukcjach na ebayu pisze ze nie, ale z tego co pamietam mialem kiedys taka zdrapke i moglem pobrać te darmowe gry. Ktos probowal/wie?

Opublikowano
28 minut temu, Mr. Montana napisał:

Czy Xbox 14 day trial gold daje dostep do GWG ? Mam zamiar kupic na 14 dni i w aukcjach na ebayu pisze ze nie, ale z tego co pamietam mialem kiedys taka zdrapke i moglem pobrać te darmowe gry. Ktos probowal/wie?

Nie daje. Musisz wziąć na miecha.