Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

Gmeru ale powiedz tak szczerze czy jak mam tv 4k z hdr to warto zmieniać xboxa one na xboxa one s dla hdr? Czy to aż tak duży game changer ? Widzę na filmach 4k i robi wrażenie ale cholera nie chce mi sie zmieniać konsoli jak za rok skorpion :)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 207,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to DF pisało, że na przykładzie takiego Girsa HDR na TV FHD robiło bardziej niż 4K obok :P

Zresztą co tu dużo mówić - wielokrotnie szersza paleta barw niż na standardowych odbiornikach, to musi robić w grach pisanych pod HDR.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

godzina 15:00 wybiła, czekam na post, i obym sie nie zawiódł skoro tak go teasowałeś 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupełnienie testu. Więc zapraszam do czytania. https://hdtvpolska.com/forza-horizon-3-hdr-test-i-recenzja-trybu-hdr-na-xbox-one-s-wideo/

Opublikowano

Gmeru ale powiedz tak szczerze czy jak mam tv 4k z hdr to warto zmieniać xboxa one na xboxa one s dla hdr? Czy to aż tak duży game changer ? Widzę na filmach 4k i robi wrażenie ale cholera nie chce mi sie zmieniać konsoli jak za rok skorpion :)

Kupuj i sie nie czaj to różnica stówki-dwóch  jak dobrze sprzedasz :D

Opublikowano

Chciałbym taki tv jak gmeru

Najlepsza Forza Horizon <3

Opublikowano

Kurde i do tego mój tv wykorzystany przez gmeru do testów forzy z hdr. Ja pierdykam kusi oj kusi

Opublikowano

40/100 od IBTimes UK :frog: czyli fałszywy mesjasz, co za zawód

Opublikowano

Gmeru przyjdę do Ciebie do domu na TELEWIZOR. Zrobię obiad.

Opublikowano

Fajna gra no ale trzecia cześć już guwno/10

Opublikowano

Gmeru przyjdę do Ciebie do domu na TELEWIZOR. Zrobię obiad.

czas na gmerowe granie :rose:

Opublikowano

Fajna gra no ale trzecia cześć już guwno/10

Uzasadnienie z dupy, jakiś troll chyba tą recenzje pisał.

Opublikowano

Na gamerankings 92,10% meta 90, a uzasadnienie tej słabej recki pokazuje ze gość trochę nie ogaarnia

Gmeru jaka cena tego samsunga ?:)

Opublikowano

No mówił chyba 78 cali

Opublikowano

Kubson kup to wpadne do Ciebie na telewizor.