Opublikowano 18 stycznia 20187 l Bluberem? nie dajcie tylko znać kiedy i o której i postaram się chwilke pograć
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Dla zboczków nintendo nie ma wstępu. robimy co-opowy HW i jak kto chce to BM potrzebne mi jest w obu dodatkach po 5 co-op wyscigów i tyle. Edytowane 18 stycznia 20187 l przez _Be_
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Hue, hue - a tam nie trzeba 20 takich powtórek ogarnąć? Czyli, że co - wpadasz na 5 wyścigów w HW, 5 w BM i możemy wołać @Rayos?
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 20 powtórek to ogólnie wyscigów online nie trzeba ich robić w co-opie.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l No to już wiemy, prawda @Colin ? Ale skoro już będziemy w tak zacnym gronie, to można machnąć od razu te 20 wyścigów przy okazji
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Ja jeśli coś to tylko wieczorami ok 21. Raczej piątek lub sobota. Nic pewnego ale jak będę to chętnie. Muszę jakiś progres w HW zaliczyć by ten coop był aktywny i satysfakcjonujący?
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Jak mi dziecko uśnie o normalnej porze i mi żadni znajomi na chatę się nie zwalą to też mogę wieczorami pojeździć, ale tylko podstawka i hw.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 31 minut temu, marbel007 napisał: Ja jeśli coś to tylko wieczorami ok 21. Raczej piątek lub sobota. Nic pewnego ale jak będę to chętnie. Muszę jakiś progres w HW zaliczyć by ten coop był aktywny i satysfakcjonujący? Musisz po prostu być, reszta zrobi się sama @creatinfreak To w razie czego będziemy Cię nawoływać
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 31 minut temu, creatinfreak napisał: Jak mi dziecko uśnie o normalnej porze i mi żadni znajomi na chatę się nie zwalą to też mogę wieczorami pojeździć, ale tylko podstawka i hw. No właśnie mam to samo...
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Rany jaka zgoda, aż sam chciałbym dołączyć, ale to tylko wieczory od 21. Może się uda
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Ja dopiero od przyszłego poniedziałku mogę i to każdy dzień po 18, niemniej bardzo chętnie.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Macie połączenie z xbox live? Ja nie mogę się zalogować i podczas gry nie widzę ikonki zapisu stanu gry.Gra się zapisuje tylko w sieci czy na dysku też? Boję się włączyć grę, bo może mi nie zapisać, a udało mi się wylosować parę ciekawych furek.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Zapisuje się na dysku i jak masz dostęp do neta to wtedy powinno Ci nadpisać save w chmurze
Opublikowano 19 stycznia 20187 l To co tatuśki, jak dzieciaki pójdą spać to wstępnie około 21 się widzimy w Australii?
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Nowy Forzathon banalny, robi się go z rozpędu. Edytowane 19 stycznia 20187 l przez Bzduras
Opublikowano 20 stycznia 20187 l I oprócz creatinfreak żadnego nie było... Dzięki create. Dziś chyba mi nie spasuje.
Opublikowano 20 stycznia 20187 l Ja wczoraj wsiąkłem w Dywizję Ale dzisiaj zgodnie z ustaleniami jestem wieczorem i napieprzamy HW