Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 223,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Na Marketplace tego nie ma, podobnie jak samej gry, więc nie miałem wyboru. :notbad:

Ta oferta to i tak najtańsza opcja, bo na enebach itp to ponad 300zł sobie wołają.

@orion50 nie wiem, ale na pewno jest XONEX Enhanced i dla mnie już wyglądało jak next-gen :obama:

Opublikowano
22 minuty temu, orion50 napisał:

Jest do Godrizona 3 next gen patch?

Jest 4K dla XOX, niestety 60 klateczek w tej części nie dali :(

Opublikowano

co zrobic gdy utracilem dostep do obu dlc? mialem na pewno oba rozszerzenia, a w grze przenosi mnie do microsoft store i zamiast rozpoczac pobieranie, to dostaje komunikat o bledzie

Opublikowano

@qvstra sprawdź nie przez grę/market a przez sekcję gry i aplikacje. Wejdź we właściwości gry i sprawdź czy masz coś dostępne do doinstalowania.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wczoraj pierwszy raz wjechało DLC Hot Wheels :banderas: Co tam sie dzieje to ja jebe. No masakrycznie dobre to jest.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam dwa pytani do gawiedzi:

1. Co w tej grze trzeba ukończyć, aby przejść "kampanię"? Na mapce mam nasrane tych znaczników jak w kociej kuwecie, ciągle coś przechodzę, a postępy w kampanii rosną prawie wcale. Pewnie robię prawie same wyzwania poboczne, bo jak ten noob nie ogarniam co jest co. Ech, pierwszy Horizon był pod tym względem bardziej "czytelny".

2. O co kaman z wyzwaniem "Lista Życzeń - Opel Manta"? Próbuję to ukończyć już chyba z 50 raz i dalej nie jestem w stanie tego pokonać. Po którymś razie wkurzony odpaliłem YT bo wierzyć mi się nie chciało, że ktoś tego dokonał, no i przekonałem się, że komuś się udało, ale... No właśnie, ale we wszystkich tych filmikach widzę, że ludzie mieli wymaganą prędkość 106km/h albo nieco ponad 104km/h (co jeszcze byłoby dla mnie osiągalne bez problemu), a u mnie jakbym nie kombinował z poziomem trudności gry, zawsze mam wymagane aż 112km/h. Z czego to wynika? Dlaczego te prędkości są tak różne dla różnych graczy i czemu u mnie jest to tak wyśrubowane?!