Opublikowano 14 stycznia 20187 l W dniu 10.12.2015 o 22:44, Gość mate5 napisał: W tym temacie śmiejemy się z casuli, graphic whorse, konsolorzy, januszy i Playstation. imo pasuje do aphromo
Opublikowano 20 października 20195 l W dniu 20.01.2016 o 12:52, Mejm napisał: Kiedy nastapil ten moment, ze gier na premiere nie kupuje sie juz dla siebie i swoich potrzeb ale dlatego zeby kogos wspierac? Bo jest tak smieszny w ch.uj, ze to chyba ze skeczu jakiegos polskiego kabaretu albo ulotki polskiej akcji humanitarnej. To jest wyzsza sztuka bajery i marketingu. Oprocz standardowych metod, jak reklama w mediach, targi i inne pokazy, zaszczepiasz w ludziach idee, ze kupujac dany produkt, przyczyniasz sie do ksztaltowania rynku, bo stwarzsz popyt na cos wyjatkowego. Dzieki temu masz dodatkowa kampanie robiona niemal calkowicie za free.
Opublikowano 20 października 20195 l Jak na trzy i pół roku czekania na odpowiedź efekt końcowy niestety trochę rozczarowuje.
Opublikowano 21 października 20195 l 17 godzin temu, Kazub napisał: To jest wyzsza sztuka bajery i marketingu. Oprocz standardowych metod, jak reklama w mediach, targi i inne pokazy, zaszczepiasz w ludziach idee, ze kupujac dany produkt, przyczyniasz sie do ksztaltowania rynku, bo stwarzsz popyt na cos wyjatkowego. Dzieki temu masz dodatkowa kampanie robiona niemal calkowicie za free. Czyli mogę przestać się oszukiwać, że kupuję Star Wars Jedi Fallen Order, żeby wysłać EA wiadomość, że rynek oczekuje singlowych produkcji bez mikrotransakcji?
Opublikowano 21 października 20195 l Ale kiedy? Prawie rok po premierze, za 49,90 - takie starocie to u nich już w zwroty są wliczane - nie liczy się
Opublikowano 25 marca 20205 l Czyli jak kupiłem Hollow Knight (wyśmienita gra) na switcha i później kupiłem ją gdy wyszłana PS4 nawet jej nie ściągając to nie wspieram twórców i im nie mówię, że robicie to dobrze, róbcie to dalej, potrzebujemy takich gier? Tak samo z Ori, najpierw oryginalne, później definitive edition? No chyba to jasny przekaz z mojej strony i wspieranie twórców.
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Ja jestem na to za głupi, magia po prostu <3 Ktoś, kto to ogarnia przecież nie ma wyjścia, musi trzepać miliardy dolanów. Edytowane 30 grudnia 20213 l przez MarekCol