Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 8: Ostatni Jedi

Featured Replies

• Odpowiedzi 912
  • Wyświetleń 88,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szrot nie z tej ziemi. Nawet szkoda strzępić a dobra. Ludzie nie płaćcie za to. Pociągnijcie co najwyżej za 2 miechy pirota w 4k. Głupota na głupocie, jaja na jajcu, nic się nie klei. Mroczne Wid

• So good

Opublikowano

Spoko w ep 10-12 zrobią klony wszystkich postaci w cgi.

Opublikowano

rozległy zawał serca

10  min nie oddychała

teraz jej stan jest stabilny 

Opublikowano

Mają problem. Jeśli z tego wyjdzie, to i tak wątpie czy będzie w na tyle dobrej kondycji, żeby pracować przy IX epizodzie, do którego zdjęcia zaczynają się już za rok.

Smutna sytuacja, ale narkotyki, alkohol i zła dieta robią swoje.

Opublikowano

cały świat się dowie jak w 8 części wypierd,olą z CGI starej Lei.

Opublikowano

Zdjęcia do 8 części już dawno się skończyły  

Opublikowano

E tam problem, off screenowe zniknięcie postaci można wytłumaczyć byle czym.

Opublikowano

kolejna gwiazda śmierci przyyebie np. plapnetę na której jest Leia, 3 sekudny CGI robiącego o-o! i problem  z głowy.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Moja żona, która nigdy nie była fanką Star Warsów, nie rozpoznała Tarkina jako obiektu CGI. Wszelkie małe niedoskonałości jej umkneły, ponieważ nie zdawała sobie sprawy, że w filmie może być taka postać. Skoro już teraz wykonano taką kapitalną robotę z Cushingiem to za dwa lata Cariie będzie nie do odróżnienia od oryginału, hehe. 

Opublikowano

Żeby nie widzieć że Tarkin to cgi to trzeba mieć poważną wadę wzroku i bycie/niebycie fanem sw nie ma tu nic do rzeczy. 

Opublikowano

No moja nie zauważyła bo jakieś tam dioptrie ma

Edytowane przez milan

Opublikowano

-9?

hehe, miałem dopisać że nie -9, wtedy by  nie wiedziała czy oglada nowa planete małp czy gwiezdne wojny

Opublikowano

Żeby nie widzieć że Tarkin to cgi to trzeba mieć poważną wadę wzroku i bycie/niebycie fanem sw nie ma tu nic do rzeczy.

Większość wiedziała, że to CGI, więc jeszcze dokładniej każdy na niego patrzył. Ci co nie wiedzieli, raczej nie zwracali na niego większej uwagi, więc i nie wypatrzyli CGI.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Tarkin w Rogue One to mistrzowska robota. Zarówno sam wygląd jak i mimika twarzy jak i kwestie oświetlenia. Nic dziwnego, że ktoś nieświadomy się nie zorientował.

Opublikowano

no ale chodziło mi generalnie o to, że to jest szczyt tej technologii i lepiej się tego nei dało zrob

Opublikowano

Spokojnie, w 8 części nie będą już przecież opierać się na nostalgii, ile można doić...

a nie, to Disney. No to jednak Carrie będzie w HDR.

Opublikowano

no ale chodziło mi generalnie o to, że to jest szczyt tej technologii i lepiej się tego nei dało zrob

ten aktor nieżyjacy co wystąpil  w szybkich i wscieklych, wiedzialem ze zrobili go cgi,  ale ni chu,ja nie mogłem odgadnąć w którym momencie ogladam komputer

Opublikowano

no bo tam był w tylko jednym czy dwóch ujęciach:

EfNS26d.jpg

walker3.jpg

Edytowane przez _S_

Opublikowano

nie zmienia to faktu że można lepiej,  a tamto juz ma pare lat,

Ciekawe czy w  końcu uruchomia wielkie skanowanie aktorów co 5 lat, tak byśmy mogli ogladac np. Matta Damona w Bournie 72, gdy ten będzie już staruszkiem, albo pod ziemią.