Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Wygląda fajnie. Walka mocno średnia ale ten ciężki klimat :fsg:

Kolejne goty po Life is Strange :kaz:

• Odpowiedzi 389
  • Wyświetleń 60,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• U mnie same pozytywy     Małe pierwsze wrażenia po weekendzie grania tak jak obiecałem.   W grze spędziłem dobre 10 h. Ukończyłem 2 rozdziały i jestem na rozdziale 3. Czy je

• gre robili ludzie od infantylnego Life is Strange dla dzieci nastolatkow wiec mozemy sie spodziewac kolejnej dziecinady

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Vampyr ukończyłem w ubiegłym roku. W styczniową noc doktor Reid wypił ostatni kielich krwi i stwierdził, że ma ochotę na więcej. Oczywiście nie jest to pozycja, która walczyłaby jak równy z równym z t

Opublikowano

To będzie pudełko czy tylko cyfra?

Opublikowano

A czemu niby ma być cyfra?

Opublikowano

Nie wiem, ale wydaje to firma, która wydaje wszystkie mniejsze gry z cyfrowej dystrybucji jak Shovel Knighta czy Walking Dead normalnie w retailu więc napewno to też będzie w pudełku.

Opublikowano

No racja. Po (pipi)ało mi się że LiS było tylko w cyfrze, a sam mam w kolejcji na regale pikne wydanie z kozackim OST.

ps a kto to im wydaje?

Opublikowano

Focus Home Interactive - zajmowali się także wydawaniem gier z serii Sherlock Holmes 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

za(pipi)isty mroczny klimat z epoki+ opowiesc o wampirze= maja mnie :czesc:

Opublikowano
  • Autor

Kiedy premiera?

Opublikowano

Mnie kupili już sama zapowiedzią. Biorę to w ciemno od twórców LiS i ten mroczny klimat :banderas:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Kiedy premiera kórva? :( Te fragment co dał shen masakra - niesamowicie czekam na tne tytuł. Wreszcie dobra gra o wampirach sie szykuje. I ten ostek :banderas:

Opublikowano

Focus Home Interactive unveiled its exciting E3 2017 line-up. From closed-door presentations to exclusive interviews and hands-on demos.

Here are the games that will be showcased behind closed doors at E3 2017:

• Vampyr (DontNod): 45 minutes of never-before-seen gameplay.
  • A Plague Tale: Innocence (Asobo): A 15 minutes gameplay walkthrough with developer commentary.
  • Call of Cthulhu (Cyanide): A gameplay walkthrough with developer commentary.
Opublikowano

Szampansko.

Mam nadzieje ze podadza tez date premiery.

Opublikowano
  • Autor

Jak za zamknietymi drzwami to premiera chyba nieszybko ;/

Opublikowano

Mało masz gier :rotfl:

Opublikowano
  • Autor

Ale te bym seryjnie łyknął na premiere i grał. Jestem poje.bany na punkcie filmów i gier o wampirach i łykam dużo crapów na PC w tej tematyce. 

Kiedys taką gierkę zapowiedzieli - Harker, od twórców poźniejszego SH Homecoming. Wyglada jak kupa a jarałem się niesamowicie :( Nigdy nie wyszło niestety.

Opublikowano

No fakt, tutaj rozumiem XMa, bo sam jestem miłośnikiem tych klimatów, a niestety mało gier z krwiopijcami wychodzi.

Człowiek musi się zadowalać jakimiś dodatkami do inFamousów itp...

Opublikowano

Mało masz gier :rotfl:

Wszyscy tak gadaja ile to gier nie wyszlo w tym roku, a ja nie wiem o co chodzi. Mam prace na pelen etat, w weekendy wyjezdzam za miasto, a i tak skonczylem chyba wszystko z glosniejszych premier od poczatku tego roku. Dobrych gier nigdy za wiele!

@Wredny

Jak masz mozliwosc to sprawdz Vampire Bloodlines. Modderzy polatali gre do tego stopnia, ze nawet da sie grac. Chyba najlepszy RPG o wampirach. Polecam grac Malkavianem, rewelacyjne dialogi!

Opublikowano

No niestety nie mam możliwości, bo jestem konsolowym betonem - PC w formie mizernego laptopa istnieje dla mnie tylko do przeglądania internetów :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szampansko.

Mam nadzieje ze podadza tez date premiery.

:cool:

NOVEMBER 2017

vampyr_pc.png

Vampyr_Preorder_Incentive_us.jpg

Opublikowano

Fuj ten trailer... ta muzyka nie pasuje no ale to ostatnio norma. Mam nadzieję że chociaż troszkę klimatu bloodlines będzie z niejednoznacznymi bohaterami.