Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Teraz, szurubur napisał(a):Pytanie dla posiadaczy wersji ps5 i switch, czy np grając na switchu i przechodząc całą gre, robiąc różne aczikowe aktywnosci a pozniej logujac sie na ps5 wbiją mi się te acziki i ewentualna platyna czy nie?Na PC pomiędzy Steam i GOG nie wbijają się i zapewne tak jest też pomiędzy innymi platformami/sklepami.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. to drogę do dupy taki cross play :( myslalem zeby sobie switchowa wersje sprawic do wbicia platynki ale jezli faktycznie tak to wygląda to chyba nie ma sensu.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Teraz, szurubur napisał(a):to drogę do dupy taki cross play :(myslalem zeby sobie switchowa wersje sprawic do wbicia platynki ale jezli faktycznie tak to wygląda to chyba nie ma sensu.Triggery osobne, ale save'a wczytasz itp. więc coś wbijesz szybciej, ale to tak od dupy strony. Ja akurat się cieszę, bo chciałem "od nowa".