Opublikowano 16 lutego 20187 l Półtora roku po premierze, a ktoś nie próbował wszystkich broni? Ja pierdolę XDDDD
Opublikowano 16 lutego 20187 l 9 minut temu, MYSZa7 napisał: Nie każdy jest takim chorym poyebem w tym temacie jak Ty. Przecież zdobyć te karabiny to nic trudnego. Byle łamaga je odblokuje. Edytowane 16 lutego 20187 l przez chris85
Opublikowano 16 lutego 20187 l 27 minut temu, Rozi napisał: Półtora roku po premierze, a ktoś nie próbował wszystkich broni? Ja pierdolę XDDDD Chodź na solo na kolibry kutasiarzu. Po prostu assault mi nie odpowiada, gram głównie medykiem i snajperem, te klasy mam powyżej 20 poziomu.
Opublikowano 19 lutego 20187 l Jutro ostatni :'( dodatek do Battlefielda, wrzucę downtimes: Ech, no i mimo wszystko trochę zawód. Widać, że do DLC było pospieszone, mało contentu, tylko 3 mapki piechociarskie, ech...
Opublikowano 19 lutego 20187 l No lipa trochę, pewnie chcą szybko zapowiedzieć nowego BF i zrobić beta testy już w październiku/listopad, tak jak to samo było wtedy z BF1. Edytowane 19 lutego 20187 l przez Faka
Opublikowano 20 lutego 20187 l Cytat The weapon unlocks are live in the companion app and are as follows: Revolver Mk VI: Kill 25 different enemies with revolvers. RSC SMG factory: Perform 50 kills as Assault. RSC SMG optical: Perform 50 kills with the RSC SMG factory. In a round, perform 300 vehicle damage with explosives. LMG 09/18 low weight: Perform 50 kills as Support LMG 08/18 suppressive :Perform 50 kills with the LMG 08/18 low weight. In a round, perform 100 resupplies. Ross Mk III marksman: Perform 50 kills as a Scout M1917 Enfield infantry: Perform 50 kills with the Ross Mk III marksman. Accumulate 2500 metres of heatshots using single action rifles. Howell Automatic factory: Perfom 50 kills as medic Howell Automatic sniper: Perform 50 kills with the Howell Automatic factory. In a round, perform 600 points of healing. Fajne, proste i wymagające gry zespołowej unlocki. Z drugiej strony - faktycznie to DLC było tak rushowane XD
Opublikowano 20 lutego 20187 l Łatka jest już dostępna na PS4, waży 7,832 giga. XDDDDD W przydziałach służby do tych Afflictions, czyli negatywnych specjalizacji (nie wiem na (pipi) to w ogóle dodali), są wymagania takie jak zniszczenie Behemota za pomocą Kolibri, zniszczenie samolotu za pomocą miny-pułapki, czy 25 zabójstw pałką z niewybuchem na jednym życiu. Serio. Edytowane 20 lutego 20187 l przez Rozi
Opublikowano 20 lutego 20187 l Ja myślę, że to w ramach trollingu. I tak wystarczy zrobić 5/6 przydziałów, więc wyrąbane. A jak zrobić? Kładziesz miny i detonujesz Kolibri. Uszkodzonym samolotem wlatujesz w położone miny-pułapki, innego pomysłu nie mam XD Głupie są te Afflictions, to nie COD, żeby stawiać na indywidualne granie, ech.
Opublikowano 20 lutego 20187 l Miałoby to sens jak bodajże w Uncharted gdzie dzięki ujemnym perkom mieliśmy za to więcej pkt za zabicie itd.
Opublikowano 20 lutego 20187 l Za(pipi)iście, w patchu jest bug, który przy zadawaniu obrażeń powoduje lagi XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Co za jełopy jebane.
Opublikowano 20 lutego 20187 l No beczunia są te wymagania, co by zdobyć te przypadłości, zaraz idę obczaić tego nowego patcha, co tam za ciekawe lokacje wyskrobało Dice.
Opublikowano 20 lutego 20187 l Dobrze że szybko dali nowy dodatek, bo ten z angolami baaardzo średni nie lubię bitew morskich a i broń nie przypadła mi do gustu. Fajnie że aż 5 nowych map dali. Teraz tylko grać i czekać na nowego BF jesienią.
Opublikowano 20 lutego 20187 l Mam nadzieję, że chociaż jedna będzie dobra czyli co wychodzi, na to, że Ruskie DLC było najlepsze.
Opublikowano 20 lutego 20187 l Somma i Passchendaele są bardzo fajne, Kobaridu jeszcze nie grałem. Te "mapki" dla Air Support to jest śmiech na sali. Wszystko spoko, tylko gra nie jest obecnie grywalna.
Opublikowano 20 lutego 20187 l Po aktualizacji u mnie nie da sie grać. Wszystko tnie pomimo niskiego pingu. Ma ktoś podobne problemy?
Opublikowano 20 lutego 20187 l To jest błąd gry wynikający z trackowania service assignmentów. Przy zdobywaniu punktów się to dzieje. Póki co nie ma rozwiązania, więc sobie poczekamy. Co oni zrobili z PM 08/18, boże [*] Edytowane 20 lutego 20187 l przez Rozi
Opublikowano 20 lutego 20187 l No jeszcze wczoraj grałem tym PM 08 i nie miał takiego kopa jaki ma dziś, zaraz obok hellriegela OP broń, niech nie ruszają już ribeyrollesa. Szkoda, że nowej operacji nie dodali z tymi mapami nowymi. Edytowane 20 lutego 20187 l przez Faka