Opublikowano 11 maja 20186 l Dzisiaj dałem napiwek w kebabie. 14 zł kosztował mnie ten przysmak turecki, dałem banknot 10 zł i 5 zł w bilonie, ciemnoskóry pan wydał złotówkę i wrzuciłem ją do puszki z napiwkami.
Opublikowano 11 maja 20186 l Udanego weekendu grillowego. Dzisiaj rozgrzewka tylko. To co wypływa z kiełby to ser żółty...
Opublikowano 11 maja 20186 l Jednak wolę z węgla kiełbę. :p Tak jak z indukcji smakuje inaczej niż z kuchenki gazowej.
Opublikowano 11 maja 20186 l 37 minut temu, yab napisał: Udanego weekendu grillowego. Dzisiaj rozgrzewka tylko. To co wypływa z kiełby to ser żółty... To są te kiełbaski z Sokołowa, których są trzy rodzaje: zwykłe, z serem i z papryką?
Opublikowano 11 maja 20186 l Raczej nie, wywaliłem opakowanie. One miały jeszcze w składzie pieczarki i paprykę, nie wiem czy nie Duda. Takie sobie. JJ nie zamienię na węglowy odkąd spróbowałem gazowego. Nie odważyłem się jeszcze robić steka, ale karkówki i inne z tego grilla to poezja. A burgery
Opublikowano 11 maja 20186 l Gaz na grillu, nie no, spoko. Jedzcie sobie tak. A potem mówią, że pizza z sosem, to nie pizza ;DDDDD Robiliście wy kiedyś grilla, kurwa?
Opublikowano 11 maja 20186 l 2 minuty temu, JJoker napisał: Niezłe combo. niezle combo to ci marzena zrobi na twarzy jak znowu uciekniesz ze schroniska
Opublikowano 11 maja 20186 l 6 godzin temu, grzybiarz napisał: Dlatego ja leję sos na co drugi kawałek pizzy. Nie dość że mam pyszną pizzę bez sosu, to za chwilę jem pyszną pizzę z sosem. A czy lepsza z sosem, nie wiem, nie powiem panu. tak trzeba żyć
Opublikowano 11 maja 20186 l jacy wy jesteście niemili dla siebie, bosze... Najlepiej to zamknijcie w końcu mordy, to nie wkp.
Opublikowano 11 maja 20186 l 5 minut temu, Okie from Muskogee napisał: A czy ja to chuju powiedziałem? 1 minutę temu, Okie from Muskogee napisał: jacy wy jesteście niemili dla siebie, bosze... ty no nie wiem
Opublikowano 11 maja 20186 l ty zaraz sie pogniewam i ci zamówię na chatę hawajską z gazowego i zobaczymy jaki będziesz mądry
Opublikowano 11 maja 20186 l Ok, przepraszam. Ale jak byś mógł, to zamów mi tę hawajską. Edytowane 11 maja 20186 l przez Okie from Muskogee
Opublikowano 13 maja 20186 l W dniu 11.05.2018 o 20:03, Okie from Muskogee napisał: Gaz na grillu, nie no, spoko. Jedzcie sobie tak. A potem mówią, że pizza z sosem, to nie pizza ;DDDDD Robiliście wy kiedyś grilla, kurwa? Pizza z sosem to nie pizza.
Opublikowano 13 maja 20186 l Kurła, już po 14., a mi dalej się nie chce jeść. Wczoraj za bardzo się najadłem, szkoda ze żadnej foty nie zrobiłem. Ale czuje się tak niezdrowo napchany i skacowany teraz już wiem, dlaczego grill raz na rok to i tak dużo jak dla mnie.
Opublikowano 31 maja 20186 l W dniu 6.05.2018 o 11:01, Rozi napisał: Ale się nawpierdalałem Później wjechały jeszcze steki z ligawy - przyprawione samym pieprzem, a potem solą po upieczeniu. Jakie to było kurwa DOBRE!
Opublikowano 1 czerwca 20186 l To jest karkówka w marynacie. Umiejętnie smażąc na dobrym ogniu mamy miękkie mięsko i zero spalenizny. Polecam trochę cierpliwości.