Opublikowano 20 czerwca 20168 l M$ zawiódł mnie głównie ekoszambem, to prawda, ale czy to zmienia bardzo smutny przyszły los klapów w kwestiach technicznych (Scorpio vs Neo) ? A Ni-Oh IMO ma bardzo duze szanse na debiut w ekognoju. Gdyby było inaczej nie było by napisu "Demo exclusively for PS4"
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Czezky a do czego sie odniesc jak nie kart graficznych PC przy szacowaniu mocy GPU konsoli
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Poza tym konsole kupuje się również dla exow,a ms nie będzie mieć żadnych.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l 8, 16, 32, 64, 128 bit, taki Ridge Racer na cdku zajmowal 2mb tyle co psx pamieci takze po wgraniu do psx'a mozna bylo plytke wyciagnac i wyjepac ale po co to pisze? Bo sie gralo calymi dniami miodnie pozyczywszy kumplowi plytke. A teraz tylko teraflopy i 4k sie na zmiane slyszy a ja mam nadal to w doopie wlasnie gram sobie w Evil Within chyba najbiedniejsza graficznie gre na trojnoga i w chooju to mam bo sie przy grze poce jak swinia grajac od poczatku na survival mode i gra naprawde dostarcza! Zal mi tych co nie zagrali bo 1080, teraflopy, 4keje no panie nie wypada... XD Piszac bardziej dosadnie chooj z grafika, konsolowcy sie jak blacharze zrobili. Edytowane 20 czerwca 20168 l przez Zetta
Opublikowano 20 czerwca 20168 l M$ zawiódł mnie głównie ekoszambem, to prawda, ale czy to zmienia bardzo smutny przyszły los klapów w kwestiach technicznych (Scorpio vs Neo) ? A Ni-Oh IMO ma bardzo duze szanse na debiut w ekognoju. Gdyby było inaczej nie było by napisu "Demo exclusively for PS4" Ten jak cały czas się przekonuje, że nioh wyjdzie na ten Twojej spie.rdolinie xD NIE DLA PSA!
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Poza tym konsole kupuje się również dla exow,a ms nie będzie mieć żadnych. Od dzisiaj to będzie główny argument klapów, bo jak wyjdzie Scorpion to zaora to neorozmazaństwo
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Najnowszy plotki mówią, że NEO może mieć 5.5tflopa jak Radeony RX 480 po 199$ (najprawdopodobniej to zostanie użyte), Sony raczej nie pozwoli sobie na taką przepaść jak na początku 4.2 MS ma jeszcze sporo czasu i tez moze zdecydowac sie wlozyc lepsze bebechy, np karte 7 teraflops, tak by miec przewage nad Sony. Sa w lepszej sytuacji, bo wypuszczaja konsole w 2017. Z drugiej jednak strony Sony bedzie walczyc cenowo, oferujac pewnie tansza konsole. Edytowane 20 czerwca 20168 l przez Lukas_AT
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Powinny być bany dla wszystkich tych, co wierzą w 4K zarówno na Scorpio jak i neo. Jeszcze te porównania fanka do kart graficznych na PC. Szkoda strzępić ryja.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Fanek jak nie może się pogodzić z myślą że Scorpio będzie mocniejsze Tak kończą graficzne dziffki
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Piszac bardziej dosadnie chooj z grafika, konsolowcy sie jak blacharze zrobili. Termin "terafanki " nie wziął się przecież znikąd
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Właśnie przez takie "Fanki" powstają teraz te półśrodki jak neło i scorpion.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Czezky a do czego sie odniesc jak nie kart graficznych PC przy szacowaniu mocy GPU konsoli XDDDDDDDDDDDDDDDD Moc CPU+GPU+osobna pamiec = wielka (pipi) moc PC za gruba kase ktora i tak nie ciagnie 4k w kazdej grze. Podkrecone laptopowe zegary procka + gpu o nizszym taktowaniu + jedna pamiec dla wszystkiego = Terafanki. Mam nadzieje ze pomoglem. Edytowane 20 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 20 czerwca 20168 l akurat w scorpio to ma nie byc laptopowego cpu tylko lepsze. Co nie zmienia faktu, ze 4k w kazdej grze to pobożne życzenia.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Fanek jak nie może się pogodzić z myślą że Scorpio będzie mocniejsze Tak kończą graficzne dziffki No chyba nie, nie raz pisałem że mi wszystko jedno, mamy gry tylko o to chodzi, a ta oprawa Horizon, Gow4, GT Sport WTF! Chyba nadszedł ten moment gdzie ogarneli całkowicie możliwości konsoli Edytowane 20 czerwca 20168 l przez Fanek
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hahaha, nie moge z bociarów, najpierw pełna wiara przed E3 że Spencer zaora, no i zaorał ale samych botów tymi chójowimi grami i uśmierceniem marki xbox, a teraz będą się spuszczać 1,5 roku nad skorpionem, który jak to Spencer mówi, będzie tylko dla osób z tv 4k i nie będzie miał żadnych eksów. Czy wy jeszcze nie pojmujecie, że jesteście pośmiewiskiem i przegrańcami życiowymi, którzy raz za razem wystawiają dupę na ten czarny wielki kutach microsoftu? Po każdym rejpie mówicie sobie, to już ostatni raz, po czym wracacie do roli dzifki, która łyka wszystko. Nadzieja, tylko to was trzyma przy życiu, Czaruś dostanie NioH, Nier, Yakuze i o czym o tam jeszcze po nocach śni, jak dostanie jakiś ekskluziw dostępny tylko na xboxa ze średnią powyżej 90. Na to jesteście skazani, na MARZENIA i przeciętność, a rzeczywistość jak zawsze okaże się dla was brutalna, a beki będzie co niemiara, już ci idioci z majkrosoftu się o to postarają, co nie Spencer, ty koniu trojański blachar. Także pod koniec roku klapy dostają nową wersje PS4, gdzie takie studia jak SSM, ND, GG wyjebią w kosmos graficznie cztery tytany, 2 pascale i dx99, a boty przez 1,5 roku będą grać w gierki w 720p/900p, aby pod koniec 2017 iść do sklepu po tv4k i grać w te same chvjowe gry co teraz, tylko w 4k. Taka rada, idzcie do komputronika i złóżcie sobie tego skorpiona już dziś, bo żadnej różnicy nie doświadczycie, może tylko taką, że będziecie mieć dostęp do steama, czego nie będzie na tej kolejnej s(pipi)inie spencera. Edytowane 20 czerwca 20168 l przez YETI
Opublikowano 20 czerwca 20168 l (pipi)a połśrodki to obecne konsole z bazarowymi podzespolami. Neo i Scorpio powinny wyjść w 2013 r. zamiast tych imitacji sprzętu do grania, wtedy mielibyśmy prawdziwa nowa generację.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Ale właśnie Steam może trafić na Xboxa w świetlne ostatnich faktów Scorpio to już może nie być konsola tylko konkurencja dla steam machine z win store i steam
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Swoja droga kiedys bedziemy sie smiac z tego, ze zeby pograc we wszystkie interesujace nas gry, trzeba bylo kupowac rozne sprzety. Czekam na steam/playstation/xbox/nintendo box.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l I światłowód do telewizora 20K, wszystko w chmurze Edytowane 20 czerwca 20168 l przez Fanek
Opublikowano 20 czerwca 20168 l W jakim stadium znajduje się teraz YETI? Stadium wyparcia? Już za rok-dwa to jego nieśmiertelne "40% mniej pikseli" będzie odzwierciedleniem smutnej dla niego rzeczywistosci tj w drugą stronę A TV 4k to teraz jakiś luksus, czy jak? Nawet Yeti`ego, który jak wiadomo wyportkował się na budowę domu spokojnie było by na niego stać i to juz teraz. Za dwa lata mój Szajsung będzie miał 10 lat. Najlepszy moment, aby za przysłowiową czapkę gruszek kupić model 4k właśnie. Idealne zgranie w czasie, aby cieszyć się grami 4k na Scorpionie a nie guvnem rozmazanym 1080p w Neo