Opublikowano 23 czerwca 20168 l Trochę przypał że poprzednie odslony są tylko na vite i 3ds, a z 3 cz. pchają się na rynek pc, bez uwzględnienia portów 1 i 2. Zresztą takie gry na stacjonarce A przy wiedzminie jakos nie przeszkadzalo pchanie sie dopiero z trzecia czescia na plejstejszyn?
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Trochę przypał że poprzednie odslony są tylko na vite i 3ds, a z 3 cz. pchają się na rynek pc, bez uwzględnienia portów 1 i 2. Zresztą takie gry na stacjonarce A przy wiedzminie jakos nie przeszkadzalo pchanie sie dopiero z trzecia czescia na plejstejszyn? klapom nigdy, przecie to nie mądre nawet książek nie umieją czytać (autentyk z tematu o wiesku xD)
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Trochę przypał że poprzednie odslony są tylko na vite i 3ds, a z 3 cz. pchają się na rynek pc, bez uwzględnienia portów 1 i 2. Zresztą takie gry na stacjonarce A przy wiedzminie jakos nie przeszkadzalo pchanie sie dopiero z trzecia czescia na plejstejszyn? Nom, t.j. z zaczęciem od mgsa, który mgsem już nawet nie był na xklocka ale co ty do mnie piszesz xD cała saga i opowiadania zaliczone dawno temu z myślą o nadrobieniu 1 i 2. Tak jak Pan Jezus powiedział
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Sprawiedliwość zwyciężyła (po 6 latach, ale mniejsza z tym). Sony musi zapłacić użytkownikom PS3 550 milionów dolarów za usunięcie linuxa z PS3. Co za piękny dzień.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l z innej beczki - mesjasz klapow, last guardian, niszczony przez osoby ktore graly xddddddddddd
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Polecam poczytac wrazenia wszystkich wiekszych serwisów które sa bardzo pozytywne.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Trochę przypał że poprzednie odslony są tylko na vite i 3ds, a z 3 cz. pchają się na rynek pc, bez uwzględnienia portów 1 i 2. Zresztą takie gry na stacjonarce A przy wiedzminie jakos nie przeszkadzalo pchanie sie dopiero z trzecia czescia na plejstejszyn? Nom, t.j. z zaczęciem od mgsa, który mgsem już nawet nie był na xklocka ale co ty do mnie piszesz xD cała saga i opowiadania zaliczone dawno temu z myślą o nadrobieniu 1 i 2. Tak jak Pan Jezus powiedział Sagę ogarnąłeś jak rozumiem przed zagraniem w 3? O TLG wypowiadają się ludzie bardzo pozytywnie tylko generalnie gra dalej ma problem z utrzymaniem 30fps. Trochę beka. Edytowane 23 czerwca 20168 l przez suteq
Opublikowano 23 czerwca 20168 l No beka ale czego oczekiwac po grze z tamtej generacji. I tak to wyglada nawet ladnie a klatki moze poprawia do premiery. Choc kolosy na ps2 chodzily czasami w 10 klatkach na sekunde.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Trochę przypał że poprzednie odslony są tylko na vite i 3ds, a z 3 cz. pchają się na rynek pc, bez uwzględnienia portów 1 i 2. Zresztą takie gry na stacjonarce A przy wiedzminie jakos nie przeszkadzalo pchanie sie dopiero z trzecia czescia na plejstejszyn? klapom nigdy, przecie to nie mądre nawet książek nie umieją czytać (autentyk z tematu o wiesku xD) mevek się nie liczy.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l @suteq No raczeje że tak. Twarde dowody w dedykowanym temacie. Kuc mi na szczęście nie wyrósł, ale 9/10 jako całość jak najbardziej bym dał. Jak będę duży chce być taki jak Regis. Chociaż Trylogia Husycka lepsza.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Jak Blantman mieszkasz w USA i masz PS3 Fat to wychodzi 55$ na głowę mam ps3 fat nadal u rodziców stoi jako blu rey odtwarzacz. Piękny chlebak ale mieszkam w polsce ..... No cóż sony jak zwykle zawiodło mnie.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Sprawiedliwość zwyciężyła (po 6 latach, ale mniejsza z tym). Sony musi zapłacić użytkownikom PS3 550 milionów dolarów za usunięcie linuxa z PS3. Co za piękny dzień. Gdzie mam podać numer konta?
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Oto co Sory przygotowuje na premierę Plejstejszyn VR: Terafanki i zayebistość wylewają się pospołu z ekranu. Te klapy to jednak mają z Sony dobrze