Opublikowano 16 czerwca 20168 l Wymień jedną grę od Sony na PS4 która doczekała się downgoradu. No ani Bloodborne ani U4 nie zaliczłyo downgoradu ale mówie o 2018 roku jak do tych dwóch tytułów dołączą inne, między innymi Horizon i Gays Done z open worldem. Nie kumam, Horizon ma premierę 1 marca 2017 i giera wygląda tak, jakby już była na ukończeniu, w 2018 pewno wyjdzie Days Gone - z tym ok. Ale giera będzie wyglądać lepiej, nie gorzej, jest sporo rzeczy do poprawki jeszcze.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Wymień jedną grę od Sony na PS4 która doczekała się downgoradu. No ani Bloodborne ani U4 nie zaliczłyo downgoradu ale mówie o 2018 roku jak do tych dwóch tytułów dołączą inne, między innymi Horizon i Gays Done z open worldem. Order, inFamous, KZ czy DriveClub tez nie zaliczyły downgoradu, a raczej wyglądały lepiej w dniu premiery niż na pierwszych pokazach.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l ty jestes tym gosciem od ogladania konfy w padabarze z rayosem na kolanach? Z kim? Edit: Zaraz mnie klaperska inkwizycja spali na stosie bo jestem przygotowany na ewntualny downgrade gierki od Sony Uspokójcie doopska klapy, przecież nie twierdze że będzie 100% downgrade ale jestem przygotowany że może być i tyle. Weźcie leki, dobrą konfe na E3 mieliście a psycha dalej niestabilna. Edytowane 16 czerwca 20168 l przez UberAdi
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Do 2018 r. to i Forza Horizon na konsolę Sony wyjdzie. Nie mówiąc o Halo. Ale na ch.uj to komu? Forza Horizon>reszta wyścigów No ale rozumiem, że wolisz jakość rzędu 71.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l YETI jest taki smutny i załosny polaczek.. ja rozumiem gdyby jeszcze zamiast budować dom to ogrywał na PC Quantum Break czy Forze. Wtedy mógłby celebrować, że gry straciły status ekskluzywności dla platformy Xbox. Ale jego te gry nie interesują, on woli grać w remastery na PS4, więc sytuacja w której jakaś gra ukazuje się na PC i Xbox One czy tylko na Xbox One jest dla niego kompletnie bez znaczenia. No ale czego spodziewać się po człowieku który pewnie zakładał płaczliwą petycję za czasów DMC4 gdy Capcom zapowiał grę jako multiplatformę. Nie od dzis wiadomo, że najlepsze gry są na Xbox One... nie ma co się dziwić, że jest co celebrować gdy Microsoft zapowiada je na innych platformach. Jakby Driveclub, Killzone, Until Dawn wyszły na na PC czy Xboksa to by wszyscy mieli równo wywalone na te gry... jedynie Uncharted i Bloodborne może by coś zawojowały.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l BB na PC to byłby orgazm. Czasami sobie nagrywam filmiki i odtwarzam je 2 razy szybciej zeby imitowac 60fps
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Doskonałość gier na Xone szczególnie widać po ich ocenach i sprzedaży. Mocarne tytuły.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Doskonałość gier na Xone szczególnie widać po ich ocenach i sprzedaży. Mocarne tytuły. 2.7mln Uncharted 4 przy 40mln sprzedanych konsolach też jakość na sprzedaż się przekłada?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Co sie dziwić? Gierka do ogrania w weekend i puszczenia dalej. W przeciagu miesiaca cena nowek spadla o jakies 80zl xD
Opublikowano 16 czerwca 20168 l 3mln w tydzien? Jeszcze jak! Edytowane 16 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 16 czerwca 20168 l to ze ktos jeszcze nie kupil gry, nie znaczy ze liczba ktora sobie napisales, jest ostateczna ocena jakosci. sa ludzie rozumni, ktorzy nie rzucaja sie na wszystko na zombie, niektorzy wola sobie zrobic przerwe od serii, pograc w dobre multiplatformy. jedynie idiota kupuje w kolko to samo na premiere... halo... girsy... forza...
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Do 2018 r. to i Forza Horizon na konsolę Sony wyjdzie. Nie mówiąc o Halo. Ale na ch.uj to komu? nareszcie jakieś dobre gry na szambo4 ale nie dla psa kiełbasa
Opublikowano 16 czerwca 20168 l jedynie idiota kupuje w kolko to samo na premiere... uncharted... killzone... god of war... fixd
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Zeratul chyba całkowicie stracił głowę po tym, co Microsoft mu zgotował na E3. Dawki mocarza przekroczyły punkt krytyczny dwa dni temu, a ten dalej to przyjmuje.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l YETI jest taki smutny i załosny polaczek.. ja rozumiem gdyby jeszcze zamiast budować dom to ogrywał na PC Quantum Break czy Forze. Wtedy mógłby celebrować, że gry straciły status ekskluzywności dla platformy Xbox. Ale jego te gry nie interesują, on woli grać w remastery na PS4, więc sytuacja w której jakaś gra ukazuje się na PC i Xbox One czy tylko na Xbox One jest dla niego kompletnie bez znaczenia. No ale czego spodziewać się po człowieku który pewnie zakładał płaczliwą petycję za czasów DMC4 gdy Capcom zapowiał grę jako multiplatformę. Nie od dzis wiadomo, że najlepsze gry są na Xbox One... nie ma co się dziwić, że jest co celebrować gdy Microsoft zapowiada je na innych platformach. Jakby Driveclub, Killzone, Until Dawn wyszły na na PC czy Xboksa to by wszyscy mieli równo wywalone na te gry... jedynie Uncharted i Bloodborne może by coś zawojowały. Zeratul chyba mi zazdrości, że wybudowałem dom, bo co w drugim poście o nim wspomina, a może mieszkasz w kartonie po xbonie pod jakimś mostem na Bronxie i stąd ten ból dupy? Masz racje, mam gdzieś crapy pokroju QB i wole grac w gry ze średnią, której eksy... wróć, to słowo wypadło ze słownika Spencera. Więc wole grać w gry ze średnią, której xbon, xbon s, scorpion, scorpion s i sam Bóg wie co ci idioci z microsoftu jeszcze wymyślą, nigdy nie dostanie. To co pokazał microsoft na tych targach, to śmiech na sali, nawet taka seria jak Girsy została zarżnięta (przynajmniej nie przez epic tylko jakiś randomów - ale będzie beka z ocen). Ta nowa część robi takie samo wrażenie, jak recore czy scalebound, żal na to patrzeć, w sumie te gry idealnie dopasowują się do obecnego poziomu samej konsoli jak i polityki Spencera. Najlepsze gry na xbonie, jak jakaś dorówna BB czy U4, to możesz tu wrócić i napisać, "gry na xbonie równie dobre co na PS4", obecnie to w tym roku pozostaje ci QB na 77% w 720p, ale recore już w drodze I tak, jak xboxa wyjdzie jakiś killer, to chetnie go ogram, ale nie będę do tego potrzebował konsoli, wystarczy pc, zresztą nie będę grał w halo 6 z grafiką jak afryka z halo 3 w hd, tylko sobie odpalę w full hd na ultra, ale najpierw to Halo6 musi się udac, co jest mało prawdopodobne. Niestety, xbox, najgorsza wersja multiplatform i... "exów". Tak czy owak, dzięki ci Spencerze za... Xbox is No Longer a Console Ecosystem.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Co sie dziwić? Gierka do ogrania w weekend i puszczenia dalej. W przeciagu miesiaca cena nowek spadla o jakies 80zl xD W ciągu chyba 2 tygodnii. Coś o tym wiem
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Amator. Exow sony sie nie kupuje na premiere nigdy. Poszukiwania zaczyna sie dopiero po pierwszym weekendzie od premiery
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Doskonałość gier na Xone szczególnie widać po ich ocenach i sprzedaży. Mocarne tytuły. Jakiś czas temu jak byłeś wielkim promotorem marki Xbox w Polsce to pisałeś jakie te gry sa wspaniałe w sumie to samo pisałeś o Knack kończąc go 6 razy Chyba nie ma gorszego typu gracza niż chorągiewka
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Liczyłem, że będę chciał w nią grać i grać, a w sumie zapomniałem o niej po pierwszym przejściu. No skąd miałem wiedzieć ?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l jedynie idiota kupuje w kolko to samo na premiere... uncharted... killzone... god of war...fixd No no bo w (pipi) tych gier powychodziło na PS4, aż jeden Uncharted, jeden Killzone i jeszcze żaden God Of War. Dokładnie to samo co 3 Forze i dwie kolejne w produkcji xD Edytowane 16 czerwca 20168 l przez Observer
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Dziś ostatni dzień E3, a tu jeszcze nie zapowiedzieli SFV na Xbona. Jak tam suteq, spakowany?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Nie jestem pewien, niech Colin albo Szczurek poprawi, ale zakład był chyba do E3 2017.