Skocz do zawartości

State of Decay 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 700
  • Wyświetleń 100,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ammo - amunicja base - baza zombie - zombi food - jedzenie   tu macie moje spolszczenie które wystarczy do skończenia gry

• Nie ma to jak wybrać się na questa w swoim najlepszym aucie na drugi koniec mapy w środku nocy. Auto naprawione, zatankowane i wjechałem na barierkę tak że samochód się zablokował  Trochę słabo bo z b

• Kolejny mindfuck serwują zieloni bracia!  Nie powiem, początek sprawiał wrażenie rozpoczęcia całkiem ciekawej przygody, po 10 minutach byłem w stanie dać ocenę 7 blantmanów w skali na 10! Przez chwile

Opublikowano

To bez vatu 

Opublikowano

Zgadnij xD

Opublikowano

Ale będzie 4K :potter: 

Opublikowano

Też tego nie rozumiem. 

Opublikowano

ech, nie wiem czy kupić gierke z passem czy spróbowac traila i zobaczyc czy siądzie gierka ;/

Opublikowano

Wersja Ultimate zaczyna jeszcze jeden dzień wcześniej bo 17 w czwartek :obama::shotgun:

Opublikowano

link bo wszędzie było ze 18.05 od 20.00

Opublikowano

Dostałem @  od M$ ,że wcześniej

vOMCpst.jpg

Opublikowano

spencer niedocenia naszego community, musiałby poszerzyć coopa do 6 osób żebyśmy sie wszyscy pomieścili w jednej grze :obama:

Opublikowano

shieet, odpalilem state 1 na xbonie zeby ogarnac przed dwojka sterowanie padem (wczesniej steam) i wsiaklem znowu na 2h, jesu jakie to jest dobre - byle do czwartku :U

Opublikowano

Ten framerate to mogli sprawdzić w większym zakresie. Ale, że nie zablokowali fps na 30 to tego nie rozumiem.