Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

lepszy na pewno jest ryse z qte przez całą grę albo najgorsza część gearsów :kaz:

No Ryse podobnie usypia, a Gearsy w co-opie dają mnóstwo frajdy.

W Horizon po 7 godzinach jedyne co robi wrażenie to oprawa.

podobno resident evil: operation racoon city też daje mnóstwo frajdy w coopie 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

W alternatywnym wszechświecie trzepiecie teraz do xboxowego GT7 od Kaza i zarzucacie dissami na QB wydane eksluzywnie na ps4

Opublikowano

Podobno Horizon to cudo i klejnot generacji, a po siedmiu godzinach bym grę w kiblu spuścił najchętniej.

Mam nadzieje, że będzie tak jak pisze raven, bo na chwile obecną po raz kolejny tracę wiarę w klaperskie osądy.

Opublikowano

w sensie że gracie w to samo, ale na innym sprzęcie i wady cudownie przestają mieć większe znaczenie, jak miało to miejsce z gow4, h5 i qb, cudownie wylapującymi "dziewiątki" w dedykowanych tematach

Halo 5 w multi nie ma wad. Żadnych...

Opublikowano

Podobno Horizon to cudo i klejnot generacji, a po siedmiu godzinach bym grę w kiblu spuścił najchętniej.

Mam nadzieje, że będzie tak jak pisze raven, bo na chwile obecną po raz kolejny tracę wiarę w klaperskie osądy.

Ins ale prawda jest taka ze te zachodnie exy od Sony to zawsze takie wydmuszki graficzne. Przehajp i tyle. Dobrze, ze jet jeszcze Japonia bo na tej generacji same crapy by byly.

Opublikowano

uzależnia więc ma jakąś wadę :ragus: 

Opublikowano

horizon>zelda>>>forza horizon>>>>>>>>>>>gt sport>>>order1886

Opublikowano

To spuść w czym problem. Tylko uważaj żebyś kibla nie zatkał.

Opublikowano

Horizon to gra która zjada wszystkie exy na Xbox One, takie są niezaprzeczalne fakty.

Opublikowano

horizon>zelda>>>forza horizon>>>>>>>>>>>gt sport>>>order1886

Kiedys by sie napisalo cos o jednoplatformowcu, a teraz zostaje tylko przytaknac obiektywnej opinii.

Opublikowano

spoiler: ja po ponad 10h wciąż się zastanawiałem, kiedy się rozkręci. No podobno są jakieś przech,uje później z którymi walki są taaaaaakie zaje,biste. no ale prawda jaka jest bluber napisał :usmiech:

Opublikowano

Ja mam ponad 30h w zeldzie i dalej czekam kiedy sie fabula zacznie

Opublikowano

To spuść w czym problem. Tylko uważaj żebyś kibla nie zatkał.

Niestety nie mogę bo pożyczone. Przecież nie wydałbym pieniędzy na grę od Guerrilla Games xD

Opublikowano

10h to malutko. Ale jak się komuś nie podoba to niech spuści w kiblu.

a czemu jak mogę pisać na forum psx extreme i oglądać jak fani sony się gotują z tego powodu :usmiech:

mimo wszystko 230 zł well spent

Ja mam ponad 30h w zeldzie i dalej czekam kiedy sie fabula zacznie

K,urwa nic mi nie mów. Ostatni turniej w Driveclubie i wciąż fabuła nawet nie ruszyła :/. Skandal.

Opublikowano

Granie w gry dla fabuły xD

Opublikowano

no jak sie jest fanem marki xbox, to trudno miec inne spojrzenie na gry.

Opublikowano

Ja jestem fanem dobrych gier, jeżeli mam ochotę na wciągająca fabule to czytam książki lub oglądam filmy, a w gry gram

Ps jak tam zrobili juz GTA w Czarnobylu ?

Opublikowano

Pamiętacie swego czasu jak blacharze jarali się Star Citizenem?

Ja myślałem ze ta gra już dawno wyszła, oni nawet nie wiedza kiedy premiera będzie :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Pamietacie jak kiedys expart napisal cos madrego?

Opublikowano

No szkoda, ale ładnie wyglada obok telewizora i nawet w pionie można postawić

Opublikowano

to zupelnie tak jak polka z ikei a duzo tansze od xboxa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.