Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ikspirijents łiw rekor

Ojapyerdolę czy może być gorzej?

Edytowane przez Heavy Deszcz

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wszyscy którzy hejtują w tym temacie ludzi którzy nie kupują gier na premierę, mogą łaskawie udać się do drzwi wyjściowych, albo po prostu wypie*dalać.

Jestem całkiem pewien, że sam niedawno się woziłeś po forum jak alfons bo jakaś gierka w folii wjechała xd

Opublikowano

oczywiscie, berlinka przeciez dziennie konia walil bo go wreszcie pierwszy raz w zyciu na nowe gierki bylo stac, wozil sie po calym forum, czy to cw czy statusy

Opublikowano

Grać w bijatyki zle, grać w sportowki zle, grać w samochodziki zle, gatunki przy ktorych każdy konsolomaniak się wychował, gatunki przez które czasy dzieciństwa pamiętamy pełne śmiechu przy gierkach z kolegami, gardzę wami, bo (pipi) macie pojęcia o grach.

Opublikowano

Grać w bijatyki zle, grać w sportowki zle, grać w samochodziki zle, gatunki przy ktorych każdy konsolomaniak się wychował, gatunki przez które czasy dzieciństwa pamiętamy pełne śmiechu przy gierkach z kolegami, gardzę wami, bo (pipi) macie pojęcia o grach.

No tak jest, teraz najbardziej szanowane w środowisku (tfu) graczy jest czekanie na gierki, jaranie się zapowiedziami, kupowanie gier w które się nie zagra po to żeby strzelić fotkę do zakupów growych i ewentualnie czasem granie ale tylko w gierki z kamerą zza pleców.

Katujesz jakąś bijatykę bo lubisz? Beka, jest 2017 weź się typie opamiętaj co hehehe xDDD ;)

Grasz w NBA/FIFĘ/UFC z ziomkami przy piwie? Ty (pipi)a januszu gamingu, tfu pluje na ciebie! Co ty masz za kolegów, u mnie przy piwie gramy w the last guardian i się świetnie bawimy płacząc razem na zakończeniu jak prawdziwi gracze.

Lubisz podpiąć kierownicę i masterować czasy w DIRT Rally? Prawdziwy samochód se kup stulejarzu a nie w gierki się bawisz. Ile ty masz lat? 15 xD

Opublikowano

Bardzo ładnie to Adi podsumowałes, dziękuje, każdy chyba zapomnial na czym się wychował i co go bawiło, Ci wszyscy "gracze" którzy grają tylko w "poważne produkcje" najlepiej z kamery za plecami to jakieś nowe pokolenie którzy chcą być chyba w grach doroślejsi, poważniejsi niż w życiu.

To są właśnie te czasy, w ktorych ludziom sprawia więcej ekscytacji oczekiwanie na coś niż obcowanie z tym.

Opublikowano

Nie zesrajcie sie janusze xd

Opublikowano

No tak jest, teraz najbardziej szanowane w środowisku (tfu) graczy jest czekanie na gierki, jaranie się zapowiedziami, kupowanie gier w które się nie zagra po to żeby strzelić fotkę do zakupów growych i ewentualnie czasem granie ale tylko w gierki z kamerą zza pleców.

Katujesz jakąś bijatykę bo lubisz? Beka, jest 2017 weź się typie opamiętaj co hehehe xDDD ;)

Grasz w NBA/FIFĘ/UFC z ziomkami przy piwie? Ty (pipi) januszu gamingu, tfu pluje na ciebie! Co ty masz za kolegów, u mnie przy piwie gramy w the last guardian i się świetnie bawimy płacząc razem na zakończeniu jak prawdziwi gracze.

Lubisz podpiąć kierownicę i masterować czasy w DIRT Rally? Prawdziwy samochód se kup stulejarzu a nie w gierki się bawisz. Ile ty masz lat? 15 xD

Pełna zgoda z tym co piszą przedmówcy. Wydaje mi się, że taki trend hejtu utarł się po części dlatego, że obecne gierki bardzo często są zwyczajnie gorsze od tych przy których się wychowaliśmy. Nostalgia to mocny produkt, który nie ma szans z grami coraz bardziej trawionymi przez raka.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Przez chwile pomyślałem ze faktycznie zwieracze nie wytrzymały, ale zobaczyłem ze Ty tu jesteś kalafior i już wiem skąd to się wzięło.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

bijatyki? tylko arms

Opublikowano

Grasz w NBA/FIFĘ/UFC z ziomkami przy piwie? Ty (pipi) januszu gamingu, tfu pluje na ciebie! Co ty masz za kolegów, u mnie przy piwie gramy w the last guardian i się świetnie bawimy płacząc razem na zakończeniu jak prawdziwi gracze.

Pełna zgoda z tym co piszą przedmówcy. Wydaje mi się, że taki trend hejtu utarł się po części dlatego, że obecne gierki bardzo często są zwyczajnie gorsze od tych przy których się wychowaliśmy. Nostalgia to mocny produkt, który nie ma szans z grami coraz bardziej trawionymi przez raka.
Ciężko powiedzieć czego gracze oczekują, bo aktualnie największym problemem dla graczy w Tekkenie 7 jest grafika z PS3 gdy czytamy opinie osób w niego grających.
Opublikowano

Bardzo ładnie to Adi podsumowałes, dziękuje, każdy chyba zapomnial na czym się wychował i co go bawiło, Ci wszyscy "gracze" którzy grają tylko w "poważne produkcje" najlepiej z kamery za plecami to jakieś nowe pokolenie którzy chcą być chyba w grach doroślejsi, poważniejsi niż w życiu.

To są właśnie te czasy, w ktorych ludziom sprawia więcej ekscytacji oczekiwanie na coś niż obcowanie z tym.

Lol przecież to jest trolling na potrzeby tego tematu. 

Ja tam bez problemu grywam sobie w januszowe produkcje jak nfs, fifa, battlefront, battlefield czy cod (ostatnio mw2 i mw3 w multi) ale nie przeszkadza mi to grywać w soulsy, shovel knighta, hopy, TLG czy nier automate. Polecam. :usmiech: 

Opublikowano

ho ho expert jaki oswiecony przez te pare postow, a jeszcze wczoraj switchowi wypominal brzydka grafike i gierki dla dzieci

Opublikowano

Ekspert to tez jest łeb, tyle gier na stejplejszon a w sobote i tak się pruje w cw xd

Opublikowano

Ficus, wez Ty odstaw te dragi, czy sugerując zakup WiiU zamiast Switcha uważasz za wypominanie brzydkiej grafiki? xD

Przecież od początku mówiłem ze Switch nie ma gier, i jeśli można kupić za śmieszne pieniądze używkę WiiU to brać bez zastanowienia, a nad Switchem pomyśleć za rok.

Ekspert to tez jest łeb, tyle gier na stejplejszon a w sobote i tak się pruje w cw xd

Kolega mnie tak w pracy załatwił ze finał ligi mistrzów w robocie na telefonie zobaczę :smutnazaba:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Bijatyki? Który mamy rok, 2005?

bijatyki xd

jedyna akceptowalna bijatyka to bicie po ryju jednoplatformowców bez gustu :cool:

Opublikowano

Pracować w sobotę xd Ładny wyzysk w tej komunistycznej Europie.

Opublikowano

Na zmywaku swiatek, piątek i niedziela

Opublikowano

dzis final ligi mistrzow to od 20.45 expert bedzie miec zapier.dol na zmywaku, zarzygane talerze same sie nie umyja

Opublikowano

ezgif-3-f8486efbf4.gif

PlayStation sponsoruje paradę równości w Londynie.

A MS co? Dalej heteronormatywne gry o pudzianowskich dla gimnazjalistów?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.