Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Typowo xbocka awersja na zaj*bistość.

Idźcie dalej strzelać motocyklistą do kosmicznych krasnali  ;)

Opublikowano

nie pomagasz wrzucając to chińskie guwno xD

Opublikowano

Strasznie to wygląda. Ten interfejs xD

Opublikowano

No chyba jednak się złamię. W sumie i tak to zrobiłem :( Miałem po Tekkenie 7 nie kupować, ale Omedze nie odmówiłem. I Dissidii pewnie też nie. A interfejs typowo dissidiowy, kto grał prawilnie na PSP a nie na puderniczce, ten bez problemu łapie się już na pierwszy rzut oka ;)

Opublikowano

a jak ktoś grał na obu, a nie jak jakiś biedak obesrany?

Opublikowano

To znaczy że jest w zasadzie biseksualny ;)

Opublikowano

Chińska pedaliada? Aż się zdziwiłem, że w tym czymś moczyli swoje lepkie paluchy kolesie z Team Ninja. Po tym co zaprezentowali w Ninja Gaiden i NioH sądziłem, że to prawilne hetero samce alfa. Po tym filmiku naszły mnie jednak wątpliwości :negative:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

wy sie serio jaracie tym wipeoutem? przeciez to remaster remastera, przypominam, ze juz wersja hd i fury z ps3 to byly remastery gierek z psp (pulse i pure) ale jeszcze sie bronily tym, ze na stacjonarke i maja 60fps ale na milosc boga co jest niby teraz fajnego w tym? trzeci raz przechodzic to samo?

to juz wole czekac na redouta niz wydawac kase na takiego raka, jedynie rozumiem tych dla ktorych to pierwszy kontakt z seria - wtedy orgazm 

Opublikowano

Tak się jarają Wipeoutem, tak jak ty tym rakiem remasterem Mario Kart 8 :)

Opublikowano

Niebieskie karakany przez 4 lata napierdzielali w multiplatformy i teraz wielkie paniska bo dostali parę gier, które i tak już ograli a najlepsza jest to, że nie wszyscy, Ci co najwięcej majaczą w tym temacie nawet nie polizali tych świetnych gier, jak dobrze, że wychodzi Skarabeusz równowaga w przyrodzie wraca na właściwą drogę.

Konsola MS do wszystkiego a niebieskie obesrane guvno do exów i to też dwóch na krzyż, znowu zielona kraina popłynie miodem i mlekiem w postaci najlepszych wersji gier multiplatformowych i exów eko systemowych, które przykro mi bardzo ale nie pójdą na tych waszych komputerach z biedronki.

Także napawajcie się tymi chwili bo to wasze ostatnie chwile, a później czeka was już tylko jedno granie w najgorsze wersje gier i czekanie kolejne lata na exy, nawet mi was nie żal.

TYLKO XBOX 

Opublikowano

w podstawowe mk8 nie gralem dlatego sie jaram mk8d, tez pisalem ze kumam jaranie sie wipeout omega jak dla kogos to pierwszy kontakt z tymi czesciami ale na forum sa tez tacy co jaraja sie tym pomimo tego, ze kazda czesc maja zaliczona i nagle remaster remastera to dealbreaker

ale tego juz twoj maly mozdzek schowany za faldami tluszczu pewnie nie zajarzyl

Opublikowano

Dlaczego się jaram Wipeout Omega? Hm, sam nie wiem. Faktycznie trochę zanim kupiłem myślałem jak Ficuś. Grałem na PSP, grałem na PS3. Lecz jak odpaliłem to poczułem ten niesamowity feeling z tej gry. Może dlatego, że niektóre gry są fajne zawsze, nawet jak się je odpali wiele razy w życiu. Wipeout do takich gier chyba niewątpliwie należy. Z tym Mario Kartem 8 też tak w zasadzie chyba jest. Może to kwestia że to wyścigi i one się rządzą swoimi prawami, że się praktycznie mogą nie zestarzeć?

Do tego ten remaster Wipeouta jest absolutnie śliczny. To pierwsza gra w tej generacji, przez którą żałuję że nie mam PS4 Pro i telewizora 4K z HDR. Przecież tam to musi ryć oczy i powodować orgazm. Do tego cena nie jest wygórowana, a i ten cyfrowy artbook też bardzo fajnie zrobiony :)

EDIT. Oho, już pupki xbockie pękają jak baloniki na weselu. Oj, jak musi boleć ta dominacja PS4, niestety wybraliście źle i teraz musi boleć ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Niebieskie karakany przez 4 lata napierdzielali w multiplatformy i teraz wielkie paniska bo dostali parę gier, które i tak już ograli a najlepsza jest to, że nie wszyscy, Ci co najwięcej majaczą w tym temacie nawet nie polizali tych świetnych gier, jak dobrze, że wychodzi Skarabeusz równowaga w przyrodzie wraca na właściwą drogę.

Konsola MS do wszystkiego a niebieskie obesrane guvno do exów i to też dwóch na krzyż, znowu zielona kraina popłynie miodem i mlekiem w postaci najlepszych wersji gier multiplatformowych i exów eko systemowych, które przykro mi bardzo ale nie pójdą na tych waszych komputerach z biedronki.

Także napawajcie się tymi chwili bo to wasze ostatnie chwile, a później czeka was już tylko jedno granie w najgorsze wersje gier i czekanie kolejne lata na exy, nawet mi was nie żal.

TYLKO XBOX 

BKUqRXs.gif

Opublikowano

suteq sa ploty o ultra street fighterze 5 na e3, jest jeszcze dla ciebie nadzieja ;)

Opublikowano

sutek jak żeś znalazł tego gifa? ostatnio szukałem, ale wyszukiwarka na forum jest, jaka jest.

przyznaj się, masz gołego soula na dysku

Opublikowano
 jak dobrze, że wychodzi Skarabeusz równowaga w przyrodzie wraca na właściwą drogę.

Jaracie się tym 4K jakby co najmniej nowego Ninja Gaiden exclusive już zapowiedzieli.

Opublikowano

sutek jak żeś znalazł tego gifa? ostatnio szukałem, ale wyszukiwarka na forum jest, jaka jest.

przyznaj się, masz gołego soula na dysku

najciekawsze gify i obrazki mam na imgurze zachomikowane

tego z maska też mam

Opublikowano

http://www.psxextreme.info/topic/106582-xbox-one-komentarze-i-inne-rozmowy/page-455

Mój boże jedyny, jak można tak drugiemu człowiekowi kłamać w żywe forum i polecać tę konsolę... 

Ja to nazywam patologiczną potrzebą współdzielenia frajerstwa. Konsola to dobro luksusowe, więc ludzie którzy wtopili kasę w gorszy sprzęt bo się na branży mniej znają, próbują zniwelować to nieprzyjemne uczucie w dolnych partiach ciała poprzez nagabywanie innych do popełnienia tego samego błędu. Wiadomo, w grupie frajerów raźniej i jakoś tak mniej frajersko. Xboty o tym doskonale wiedzą od lat. Niestety, na ich patologii cierpią mniej obeznani gracze, którzy dają się na to nabrać...

Opublikowano

Dobro luksusowe za 600zl xdddddd dobrali sie tatomat i były moderator mieszkajacy z rodzicami

Opublikowano

konsola to dobro luksusowe xDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.