Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

I juz niedlugo w(pipi) od grajacych na myszce i klawie

Musiałbym paść ofiarą wirusa Zika, żeby wrócić do myszki i klawy w grach :reggie:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

I juz niedlugo w(pipi) od grajacych na myszce i klawie

Takie rzeczy tylko na playstation:

:kaz: 

Opublikowano

gry na pc cyfra only w cenach konsolowych, promocje na steamie gorsze niz na psn, inside na xbonie tanszy jak na pc

ladny raczek wykiełkował

Opublikowano

"ms i sony was tak nie wyrucha jak gaben i nvidia" - tomasz hajto

Opublikowano

Tak, tak samo jak mowili ze nie bedzie wpsolnych serverow do grania.

Opublikowano

Wyszla pierwsza gierka na xbona ze srednia powyzej 90% i juz swiruja xd

Boje sie pomyslec jak im szajba strzeli jak jakas gierka AAA przekroczy te magiczna bariere.

Albo jakiś ex.

Opublikowano

Ja slyszałem, że w tym roku PS4 traci wszystkie exy.

Opublikowano

Jeszcze o emulatorach nie wspomnieliście próbując komicznie wybielić sytuację zaoranego przez spencera xboxa na windows 10 xD

Opublikowano

Te opisy gier na ps store :yao:

Bóg nigdy nie miał tak szorstka!
Poznaj Renya, który akurat się Bóg przez loterii. A potem, jego samozwańczy osobisty anioł nazwany Lilliel zabrał go do Celestia od razu.
Razem stawiają czoła niezliczone losowo generowane lochy w tej fabule RPG Rogue-like, aby kierować losami całej ludzkości do rewolucji!
Walka, rośnie silny, dostosować swój wygląd, wzmocnić swoje uzbrojenie, a następnie walczyć trochę więcej.Jedynym ograniczeniem na siłę jest Twoja wyobraźnia!

Opublikowano

Najlepsze jest World of Tanks -> Swiat Zbiorników

Opublikowano

cos dla grzybiarza

Opublikowano

Klapy z PC-tami, na których ogrywacie wszystkie eksy z Xboksa: dlaczego jeszcze nie ogrywacie Stardew Valley? Wyjdzie za dwa lata port na kąsole i wszyscy będą grali jak poje,bani, a moglibyście sadzić rzodkiewki już teraz.

Ma wsparcie dla pada, in b4 ja gram tylko na kanapie

Opublikowano

Graliby w Stardew jakby gierka była też dostępna na Xboxie, tak to olewają

Opublikowano

Chciałbym zagrać w to na vicie :/ kurde mam nadzieje ten cały steamboy / steammachine wypali i będę mógł grać w indyczki na handheldzie

Opublikowano

Nigdy nie lubilem farming rpgow/simow, i cale szczescie, bo ponoc jak sie w to wciagniesz to masz prze(pipi)ane, dlatego wole nawet nie podchodzic xd

Opublikowano

no to samo z minecraftem miałem :dafuq:  jak zacząłem szukać w necie opisów jak budować zautomatyzowane farmy to zorientowałem się co ja odpierdalam.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Chciałbym zagrać w to na vicie :/ kurde mam nadzieje ten cały steamboy / steammachine wypali i będę mógł grać w indyczki na handheldzie

A Stamboy jeszcze w ogóle zycje/powstaje? Bardzo dawno nic nie widzialem na ten temat.

Opublikowano

Klapy z PC-tami, na których ogrywacie wszystkie eksy z Xboksa: dlaczego jeszcze nie ogrywacie Stardew Valley? Wyjdzie za dwa lata port na kąsole i wszyscy będą grali jak poje,bani, a moglibyście sadzić rzodkiewki już teraz.

Ma wsparcie dla pada, in b4 ja gram tylko na kanapie

Ale przeciez na konsole wychodzi w 4 kwartale tego roku

Opublikowano

Za(pipi)ista wyprzedaż chińskich bajek na vite . Kupie kilka . Tylko Sony Tylko Vita

P.S. Figuś teraz lepiej ?

Opublikowano

Zdecyduj się blantman co wolisz: coś świeżego (gry na premierę!) czy trupy (vita). 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.