Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ja tu widze dwoch ruchajacych dzieci youtuberow. Szczerze mowiac,mam nadzieje ze sad i Federal Trade Commission zrobi znich przyklad. Ale pewnie skonczy sie na malej karze finansowej.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

"We found this new site" XD

Co to się odwala na tym PC to ja nawet... :D Handlowanie skinami, hazard w najczystszej postaci bez żadnego nadzoru, heh.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ano na gafie dobry temat o tym powstał :)

Słowem PC master hazardo-wyłudzanie-okradnie-beka race.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Głupki z ludzi, którzy to kupują i głupki z usługodawców. Mam nadzieję, że będą wpie,rdalać makowca pod celą z naczelnikiem to raz, a dwa, mam nadzieję, że smutni panowie w USA wezmą pod lupę takie mikrotransakcje jak właśnie te steamowe, bo co tam się odkur,wia to właśnie widzimy.

materiał filmowy 10/10, polecam inne filmiki h3h3, dobra internetowa drama do kotleta.

Opublikowano

Kupuja to malolaty csowe, wiec ciezko winic ich za glupote, to raczej naturalne w tym wieku u sporej wiekszosci gowniakow, a to ze jutuberzy to wykorzystuja to (pipi) maksymalne, podobnie z valve ktore to umozliwia.

Opublikowano

Dlatego internet powinien być wieku gdzie guwniaki myślą samodzielnie. :cool: 

Opublikowano

63u3uUl.jpg

tak sobie żyje jeden nich. a wy co, dalej 2400 brutto i obspermione cottonworldy zamiast kariery JUTUBERA :cool: :czesc: ?

Opublikowano

NO ja cośczytałem że jakiś znany streamer w ciągu nocy może zarobić z 8000zł. Podejrzewam, że więcej niż black_heart z showupa.

Opublikowano

Tak się upewnie jeszcze. Z tych skrzynek do cs'a wylatują tylko skiny na bronie które są normalnie w grze, tak? Nie ma tam nowych spluw ani nic takiego?

Opublikowano

Dokładnie tak.

Opublikowano

Co to znaczy nowych spluw? Są skiny które nie wylatują ze skrzyń, tylko np. z kolekcji po danym turnieju esportowym, np AWP Dragon Lo.re, w najtańszej wersji warta 700 euro.

Nowe skiny wchodzą do gry co jakiś czas w postaci skrzynki z tymi nowymi skinami.

Ogólnie normalna skrzynia jest warta 4 centy, klucz do niej ok. 2.50 euro - otwierasz, zaczyna się losowanie, i w 95% przypadków dropi niebieski skin warty z 10 centów. Trzeba mieć ogromne szczęście żeby otworzenie skrzyni zwróciło się w skinie który z niej wypadnie.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

To po co oni to kupują? Nie lepiej na jakąś gierke zbierać czy coś?

Opublikowano

To po co oni to kupują? Nie lepiej na jakąś gierke zbierać czy coś?

No przeciętny gracz raczej nie otwiera skrzynek, bo to jest w cholerę nieopłacalne. Ja sam w życiu otworzyłem 2 dla beki jak mi jakieś grosze zostały w portfelu steam.

Otwierają je youtuberzy, bo mają na to kasę ze swojej twórczości (właśnie między innymi openingów), a gimby lubią oglądać takie openigi, kółko się kręci - youtuberzy wydają kasę na skrzynki i klucze, kasa zwraca im się z nadwyżką w wyświetleniach itp.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

A chyba że tak, myślałem że to właśnie najwięcej guwniaków otwiera te paczki. No bo (pipi) 2,50 euro za takie coś dawać? xD

Opublikowano

cor cie troche w blad wprowadza, tak sie sklada ze wiekszosc tego kupują wlasnie idioci zwykli i dlatego miedzy innymi strony typu cs lotto etc. sa popularne xd

Opublikowano

Gimby też otwierają skrzynki, ale niewielu aż na taką skalę. Większość bawi się w gambling skinami - ruletki, jackpoty itp, jak w tym filmie wrzuconym wyżej, bo łatwiej tam coś ugrać.

No bo (pipi) 2,50 euro za takie coś dawać? xD

Inaczej byś śpiewał jakby ci nóż za 500 euro dropnął :reggie: Koledze wypadł przy drugiej skrzynce w życiu, w szoku był. Co nie zmienia faktu że szansa na jakikolwiek dobry drop jest zbyt mała by się w to bawić.

@Bansai - ale rozróżnij gambling od skrzynek ;)

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Dostałem raka. Bywało że sprzedawalem itemy w lineage2, (pipi)any naszyjnik z bossa za 800zl opchnalem jednemu typowi, ale to dawało jakas realna przewage w grze chociaz. No a tu kolorowy kałach ktory strzela tak sam jak zwykły, ja (pipi)ie.

Opublikowano

tych jutuberów to bym zamykał w obozach pracy, żeby je,bani coś pożytecznego wreszcie zrobili, a gruby mógłby zamiast wymyślać głupoty którymi jarają się gimby i tzw. "gracze" (xd) mógłby się znowu wziąć za robienie gierek

Opublikowano

R*  chyba bierze przykład z grubego :lapka:

Opublikowano
@Bansai - ale rozróżnij gambling od skrzynek ;)

jeden (pipi), i to i to kupuja jak po(pipi)ani, wystarczy spojrzec ile tych skorek lata po steamie, najgorsze jest to ze takie cos uzaleznia a steam tego raka nie wytnie bo jest boom dookola gry o to i interesik sie kreci, tragedia.

Dostałem raka. Bywało że sprzedawalem itemy w lineage2, (pipi)any naszyjnik z bossa za 800zl opchnalem jednemu typowi, ale to dawało jakas realna przewage w grze chociaz. No a tu kolorowy kałach ktory strzela tak sam jak zwykły, ja (pipi)ie.

Ja za moje konto w L2 ze statusem Hero zgarnalem 2 kafle i kupilem PS3 xD

Opublikowano

Taka branża niestety.

Gry mobilne zarabiają co roku kilkaset milionów na mikroplatnościach, wg. niektórych badań za kilka lat będą zarabiać najwięcej, więc duże gry próbują tego samego. No i też dużo na tym zarabiają :reggie:

Opublikowano

Mikropłatności freemium zabiją nasz segment jeśli do tego dojdzie. P2W freemium to najgorsza rzevz jaka się branży przytrafiła. I wbrew pozorom, to mechanizmy które otaczają te szambo, są żywcem wyjmowane z hazardu. To jest zamach w białych rękawiczkach...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.