Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Czekam na pacze z dźwiękiem

Czaicie? Kupujecie grę w markecie a na pudełku informacja ze gra nie zawiera grafiki i należy ja dokupić osobno xddd

Edytowane przez Orzeszek

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 677,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Yeti dobrze wiedzial rano co robi piszac ze jedzie nad jezioro xD

Przecież jak on wróci to na zawał zejdzie w tej swojej lepiance xdd
Opublikowano

Yeti po powrocie do domu bedzie przecieral oczy jak zobaczy co tu sie wyprawia.

Opublikowano

Nie no ktos musi ratowac sytuacje!

Mendrek, wrzucaj liste z ekskluzywnym contentem gier na Playstation!

Opublikowano

Yeti i tak powie, że dominacja jak za czasów PS2 :banderas:

po czym pójdzie płakać do kąta 

Opublikowano

Cale szczescie Nioh bedzie w 60 klateczkach smigal bez patchy a Persona i tak wyglada jak past-gen, moj portfel jest bezpieczny. :obama:

Opublikowano

I vita bezpieczna

Opublikowano

Cale szczescie Nioh bedzie w 60 klateczkach smigal bez patchy a Persona i tak wyglada jak past-gen, moj portfel jest bezpieczny. :obama:

Gra jeszcze nie wyszła także spokojnie. Widząc ostatnie rewelacje możeliwe że i tutaj zaskoczy nas opcja- odblokuj opcje 60 fps za 6$ albo przejdź 12 razy gre bądź kup PRO

Opublikowano

Napisalbym uff, ale i tak (pipi)ac ich maczetami za zakaz modow.

Opublikowano

Patche są na ogół płatne i płacą za nie developerzy (czasami tak dużo, że patch'ów nie wydają wcale, vide brak patchy Silent Hill HD Collection na X360). Ito bardziej od warunków, wyraził obawę że firmy 3rd party będą z powodu uprgade'u grafiki kazać sobie dopłacać za ten content. Sony nie ma tu nic do tego. Co do 1st party, to nigdzie nie napisał że będzie pobierana kasa za patche i jak mniemam będą one po prostu dostępne za darmo (a raczej "za cenę PS Pro").

Także jak dla mnie cała ta sytuacja to burza w szklance wody, oraz nieudolna próba obrzucenia błotem Sony. No cóż, nie dziwi mnie reakcja hejterów Sony i botów, po przegranej generacji tyle frustracji się musiało nazbierać, że teraz przy lekkiej zniżce formy Sony, mamy eksplozję agresji i żalu, który tak naprawdę powinni skierować do MS że przez niego są obozem przegranych. No cóż, boty trzeba było wybrać PS4 jak ja i reszta elity graczy ;)

Opublikowano

Niepełnosprawne konsole, niepełnosprawne gry i niepełnosprawni umysłowo klienci. Żyła złota. Wypyerdalam z tej upośledzonej branży :lapka:

Opublikowano

Poza tym zamiast wypuscic patch za darmo z pro mode moga po prostu wydac np. AC black flag pro edition ktora bedzie dzialac na obu ps4 ale na pro bedzie lepszy fps itd.

Teraz kumacie o co mi chodzi?

Sony rakiem branży. A poważnie przydałby sie tu jakiś kryzys bo co tu sie zaczyna odpyerdalać to nawet ja nie ....

http://kotaku.com/when-asked-if-ps4-pro-patches-would-cost-money-sony-sa-1786426018

Patche na PSPro będą płatne. LOL !! 

tumblr_nmsf43ikYV1tq4of6o1_500.gif

Opublikowano

ciekawe jak mendrek to wybroni i przeinaczy ze to wina microsoftu

No właśnie tak :

Patche są na ogół płatne i płacą za nie developerzy (czasami tak dużo, że patch'ów nie wydają wcale, vide brak patchy Silent Hill HD Collection na X360). Ito bardziej od warunków, wyraził obawę że firmy 3rd party będą z powodu uprgade'u grafiki kazać sobie dopłacać za ten content. Sony nie ma tu nic do tego. Co do 1st party, to nigdzie nie napisał że będzie pobierana kasa za patche i jak mniemam będą one po prostu dostępne za darmo (a raczej "za cenę PS Pro").

Także jak dla mnie cała ta sytuacja to burza w szklance wody, oraz nieudolna próba obrzucenia błotem Sony. No cóż, nie dziwi mnie reakcja hejterów Sony i botów, po przegranej generacji tyle frustracji się musiało nazbierać, że teraz przy lekkiej zniżce formy Sony, mamy eksplozję agresji i żalu, który tak naprawdę powinni skierować do MS że przez niego są obozem przegranych. No cóż, boty trzeba było wybrać PS4 jak ja i reszta elity graczy ;)

Opublikowano

Gdybym wybrał ps4 jak mendrek to bym teraz gral w shadow of mordor, a nie w nowego deus exa. Głupi ja. :/ 

Opublikowano

Zatrzymajcie tą karuzele śmiechu!

Opublikowano

Patche są na ogół płatne i płacą za nie developerzy 

Mnie jako klienta (pipi) to interesuje. Wydaje na gre 60$ i ma to wszystko działać. Mendrek to idealny klient w sumie w każdej branży. Sam chodze teraz po salonach oglądając autka, odbywając jazdy próbne itd I jakbym miał za 80tys kupić auto a producent w tym momencie do mnie mówi ze wszystko spoko ale za kierownice trzeba dopłacić 3 tys bo poniósł koszta to Mendruś pokiwałby głową i zabulił. Ehhh rak branża i rak klienci patrząc na mendrka. I jeszcze sie szczyci, że kupił PS4 3 lata po premierze. Kurfa 3 lata po premierze czaicie ?! Co za bezbek. Boki zrywać nic wiecej.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Spokojnie Wolfie, to juz nieaktualne, teraz smiejmy sie z tego ze boja sie darmowe mody wpuscic na swoja platforme.

Opublikowano

Zatrzajcie ta karuzele beki bo już mnie brzuszek boli od heheszkow.

Po tym co tu przeczytałem o tych możliwych płatnych patchach to mi ochota do heheszkowania przeszła jak nożem uciął. Powiało wręcz grozą... 

besumq.gif

Przecież ci faceci z Sony są niebezpieczni! Ich się powinno izolować! :problem:

Prorak w całej okazałości...

Opublikowano

patch do bloodborne na STAŁE 30fps - 5$

patch na 45 fps-  10$

patch na stałe 60 fps - 15$

season pass na patche - zapłać 20$ i dostań wszystkie patche, by wybierać sobie w dowolnym momencie jak bardzo chcesz być dymany :kaz:

btw. jeden z postów plantkonu z PPE

Tak czytam te komentarze zbolałych fanbojów sony i zastanawiam się czy ta frustracja wynika z faktu, że zostaliście właśnie wyruchani bez poślizgu przez gloryfikowaną markę? Przejrzyjcie na oczy, drogie dzieci! Sony właśnie podzieliło was na graczy "pro" i niedzielny plebs. Ci, którzy nie zabulą im kolejnych 2 klocków będą "cieszyli" się grami na ustawieniach "low" z niestabilnym frameratem bo nikomu nie będzie chciało się optymalizować kodu pod trupa. Wiatrem w żagle dla marki PS stała się wyłącznie wersja pro, która zwyczajnie musi się teraz zwrócić. A wy... cóż, cieszcie się tym co macie a za kilka miesięcy proponuję przesiadkę na znacznie mocniejszego Scorpio, z mocą i funkcjami adekwatnymi do ceny (Bluray 4K! Przecież już nawet taniutki XO S go ma!). PS4 pro kupią w dużej mierze niedowartościowani frajerzy, którzy nie widzą jak bardzo ich ukochana marka pluje im w twarz.

:obama: :obama: :obema:

Opublikowano

Dwóch developerów na gafie potwierdziło, że nie mogą pobierać opłat za patche z ulepszeniami na PRO. Tylko Sony :banderas:

NAWET MI NIE ŻAL TYCH ZIELONYCH PRZEGRYWÓW!!!!11

720p w 2016roku i exy do kupienia na steamie, pluje na was tak samo jak Spencer.

PS. Nad jeziorkiem w pytkę, szczęsciara którą poprosiłem o posmarowanie mi pleców, ma na imię Klaudia, urocza filigranowa studentka.

Opublikowano

Dwóch developerów na gafie potwierdziło, że nie mogą pobierać opłat za patche z ulepszeniami na PRO. Tylko Sony :banderas:

NAWET MI NIE ŻAL TYCH ZIELONYCH PRZEGRYWÓW!!!!11

720p w 2016roku i exy do kupienia na steamie, pluje na was tak samo jak Spencer.

PS. Nad jeziorkiem w pytkę, szczęsciara którą poprosiłem o posmarowanie mi pleców, ma na imię Klaudia, urocza filigranowa studentka.

Oczywiście Yeti oczywiście. Słoneczko przygrzało.

Opublikowano

Aktualizacja do Deusa będzie się pobierała w listopadzie.

• Podbicie rozdzielczości;
  • Wygładzenie krawędzi
  • Ulepszenie refleksji świetlnych;
  • Więcej detali związanych z oświetleniem;
  • Żadnego kompromisu w związku z ilością klatek na sekundę.

A zwierzeta co, 720p ze spadkami do 20fps? Was się powinno yebac i na was zarabiać i właśnie spencer to robi :kaz:

Opublikowano

ale dwoch devow na gafie napisalo, ze nie bedzie platnych patchy wiec japa boty i prosze sie rozejsc, dzisiejszej beki nie bylo, daej kochamy sony

Nothing-to-see-here.gif

Edytowane przez Ficuś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.