Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Beda pierwsze platne pacze juz ja to w moczu czuje.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nie kojarzę aby był hejt za zbroję. Raczej bekę z tego większość robiła.

Beka czy hejt jeden ch... członek. Wpierw była zbroja a później pocięte gre gdzie całe lvl czy postacie były na płycie a Ty robiłeś unlocka za $$$. Zresztą o czym my mówimy jak już Wesker pisze, że 100 zł za takiego patcha to wporzo cena i wogóle. 

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Ja wiem że to CW i równie dobrze mogę sobie pisać kredą na podjeździe ale zobaczcie dwa fakty - hejt już poleciał więc Sony pierwsze co robi to dementuje te rewelacje i przynajmniej 2 devów już się wypowiedziało że nie będzie opłat (jeden wprost napisał że nie mogą). 

Au revoir :lapka:

Opublikowano

No wypowiedzieli się na for growym lizacym dupe Sony od zawsze więc jestem spokojny.

Ludzi płacących za pacze z grafiką powinno się wpisywać na publiczne listy razem z pedofilami żeby wiedzieć kogo yebac :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Sleeping Dogs 33 zl, Dishonored 46 zl (wkrotce dwojeczka, wiec trzeba odswiezyc sztosa), zaraz solidnie nakarmie remasterowego raka :beksa:

Opublikowano

Sleeping Dogs 33 zl, Dishonored 46 zl (wkrotce dwojeczka, wiec trzeba odswiezyc sztosa), zaraz solidnie nakarmie remasterowego raka :beksa:

Te śpiące psy naprawdę tak gniotą członki fabułą? Nie wiem czy brać do mojej mini kolekcji

Opublikowano

Sleeping Dogs bardzo dobra gierka, a Ty Bonzaj nie masz czasem w miarę solidnego kompa, żeby ograć te gierki na PC z padzikiem? :cool:

Opublikowano

W obie gralem oryginalnie na PC z padzikiem :)

Teraz chce na konsolce (pipi)nac z moim headsetem. Jesli framerate nie bedzie skakac to bede zadowolony. A jak sie wkrece to moze platynki bedo :lapka:

Opublikowano

Te śpiące psy naprawdę tak gniotą członki fabułą? Nie wiem czy brać do mojej mini kolekcji

Fabułą gniotą tak średnio, ale to i tak bardzo dobra gra. Super system walki! Środowiskowe wykończonka...Mniam! :banderas:

Opublikowano

W obie gralem oryginalnie na PC z padzikiem :)

Teraz chce na konsolce (pipi)nac z moim headsetem. Jesli framerate nie bedzie skakac to bede zadowolony. A jak sie wkrece to moze platynki bedo :lapka:

No to faktycznie rak.  :beksa:

Opublikowano

Fabułą gniotą tak średnio, ale to i tak bardzo dobra gra. Super system walki! Środowiskowe wykończonka...Mniam! :banderas:

slyszalem, ze dużo bierze z true crime (swego czasu dobry sztosik byl)

Edytowane przez oFi

Opublikowano

slyszalem, ze dużo bierze z true crime (swego czasu dobry sztosik byl)

Bierze, bo ta sama firma obie gry pichciła...

Opublikowano

Sleeping Dogs kiedyś się właśnie nazywało True Crime: Hong Kong i w sumie jest uznawane za kolejną część serii. 

Opublikowano

Odeszliśmy od tematu. Ad rem...

1zlpt8w.jpg

Opublikowano

Czy już była beka że patche do prostaka mogą być/będą płatne?  

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

a yeti kolejny raz fail za failem z angielskim, tak to jest jak chłop oderwie się od kopania rowów do pisania na forum :)

Opublikowano

Oba strasznie ch,ujowe remastery jedyne co je jako tako ratuje to wszystkie dlc

Opublikowano

W DLC nie gralem wiec za taka cene wydaje spoko opcja. Ale osad dopiero wydam jak zagram.

Opublikowano

Ogarnijcie dupy. Żadna firma nie wprowadzi opłaty za patche, jak by to zrobiła to hejt w internecie był by przynajmniej tak duży jak na MS kilka lat temu. 

Nazwiemy to "4K MODE DLC" i już będzie wszystko si.

Opublikowano

W DLC nie gralem wiec za taka cene wydaje spoko opcja. Ale osad dopiero wydam jak zagram.

No spoko, Dishonored ma świetne oba dlc ale jakosc grafiki i 30fpsow na ps4 to zal i zenuncja. SD jeszcze slabiej bo dlc srednie a grze zdarzaly się dropy z 30 fps. Remastery tylko na PC

Opublikowano

Do sleeping dogs były jakieś dlc?

Opublikowano

Tak. Jedno w którym biegasz Shenem kraweznikiem a drugie z duchami xd i zombie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tak. Jedno w którym biegasz Shenem kraweznikiem a drugie z duchami xd i zombie

Z tego co czytam to jeszcze jakas wyspa na ktorej jest turniej sztuk walki a la Enter the Dragon.

Mam tylko nadzieje ze nie bedzie dramatu z tymi spadkami :niedobrze:

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-tomorrow-children

to ta gra co  się nią yeti jarał, niszczator xboksa 2016? :dynia:

Zrobili ponoc z tej gry F2P wiec nie dziwi mnie taki efekt koncowy :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.